- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.241
Eşimi 4 yıl önce kaybettim
başn sağ olsun
kaç yaşındasın
çocuk var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimi 4 yıl önce kaybettim
Teşekkür ederim evet 5 Yaşında bir kızım var ben 33 yaşındayımbaşn sağ olsun
kaç yaşındasın
çocuk var mı
Teşekkür ederim evet 5 Yaşında bir kızım var ben 33 yaşındayım
Amin bugünümüze şükürçok gençsin
allah kızının ve senin bahtını açık tutsun inşllahhh
Amin bugünümüze şükür
Ne acılar var neler var bizim yakınlarımız yanımızda çocuğumla mutluyuz maddi manevi başa gelen çekilir herkesin bir kaderi vardır bizimkide buymuş Allah dan gelen...
0.95cnım amh Allah razı olsun bu yapılacak asılama ıslemıymıs tüp bebek ıslemı daha mesakkatlıymıs ınsAllah hallolur baska seylere gerek kalmadanBen de anestezili histeroskopi olmuştum çok ağır bir işlem değil ama uyumadan zor olur tabiki. Amh değerin kaç çıktı ? rezervi en iyi o söylüyor. Tüp bebek için de inşallah ilk sefer de tutar da hemen kavuşursun bebişine.
sagolasın canım ınsAllah guzel olacak her seykronikuykucu cnm moralini bozma
Çok şükür yol gösterici bir sonuç çıkmış
Sonuçta zaman geçirmemen gerektiğini biliyorsun
Annen kaç yaşında menopoza girmişti ? 5-6 bini bulunca ben tüp bebek anladım canım, aşılama o kadar tutmaması lazım. Şartları sağlıyorsanız, rapor da çıkıyor, bir araştır.0.95cnım amh Allah razı olsun bu yapılacak asılama ıslemıymıs tüp bebek ıslemı daha mesakkatlıymıs ınsAllah hallolur baska seylere gerek kalmadan
çok geçmiş olsun canım ya annecin iyi bakar şimdi sana hemencik iyileşirsin inşallahTeşekkür ederim, doktora gittik muayene oldum. Eşim benim durumumu ciddiye almıyordu ama sinüzit, otit ve faranjit olmuşum, nefes zor almamdan anlamıştım zaten. Annemlere geldim şimdi, yatıp dinleniyorum. Eşim de artık misafirinin çaresine bakar.

mekanı cennet olsun inşallahEşimi 4 yıl önce kaybettim
cnm 260 larda satip insallah bu seviyelerden tekrar almissindir.Meslektaşım iyi tatiller, ama kötü oldu buralarda olmaman, ben de senin gazına geliyordum, maaş günlerinde alıyordum hep :)) Şaka bir yana, inşallah dinlenmiş, huzur dolu dönersin aramıza![]()
genel turk erkegi yapisi cnm bende nefret ederim hele calisirken daha zorGel de bunu benim eşime anlat. Adamın bütün akrabaları ev hanımı. Küçüklükten bu kültürle yetişmiş, beni anlaması mümkün değil. Her konuda ılımlıdır, iyidir ama bu konuda beni sinir ediyor.
canım kendı kendıme ben oyle bı hesap yaptım rahım fılmı 800müş dr muayne 450.Annen kaç yaşında menopoza girmişti ? 5-6 bini bulunca ben tüp bebek anladım canım, aşılama o kadar tutmaması lazım. Şartları sağlıyorsanız, rapor da çıkıyor, bir araştır.
tesekkur ederım canım Allah razı olsun bı dr u dusunduk bakalm ınsAllah bu ay rahım filmi öbür ay asılama dusunuyoruz cunku adet olmak uzereyımkronikuykucu cnm insallah sende bebek sahibi olursun bulundugun sehirden de fikir alip gec kalmadan baslarsiniz insallah
canım allah gönlüne göre versin inşallah-Pandora- canım sımdı baktım rapor için 3yıl evlılık sartı varmıs
Evet canım 3 yıl şartı var, daha dolmamış sizin. Gerçi ben 2 tüp bebek tedavisinde de gittiğim merkezin devletle anlaşması yokmuş, alamadım. Ama alınca epey avantajlı oluyor. Yumurtalar anneye çekermiş, 39da doğum yaptıysa senin yumurtalar da az olsa bile kalitelidir diye düşünüyorum.canım kendı kendıme ben oyle bı hesap yaptım rahım fılmı 800müş dr muayne 450.
bu ay olmayacak asılama obur ay olursa ınsAllah
o zmanda asılama 1500müş ılacları kendınız alcaksınız dedı ılaclarda baya pahalıymıs yani tahlıl mahlil derken o kadar tutar dıye kendım dusundum 5i canım.
annem 46yasında gırmıs canım 39da kardesımı dgurdu
aılede bı sorun yok bu tarz ınsAllah benımkı de hayırlısıyla hallolur
rapor nası cıkarılıyo onu bılmıyorum canım 3yıl sartı var galıba ben 2yıl 3aylık evlıym canım
Ya kızlar bu bebek işi ne zor olmaya başladı artık, ilerde herkes tedaviyle bebek sahibi olacak bu gidişle. Ben de 4 yıllık evliyim.canım allah gönlüne göre versin inşallah
bizde istiyorduk olmadı 4 senelik evliyim bende
şimdide kendi haline bıraktık
ev aldık ya benim işten çıkmamam gerek :)
ama nasipse olur diyoruz