- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.261
Başınız sağ olsun. Allah size, çocuğunuza, sevdiklerinize uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah.Eşimi 4 yıl önce kaybettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağ olsun. Allah size, çocuğunuza, sevdiklerinize uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah.Eşimi 4 yıl önce kaybettim
Yapılması gerekenlerden size bahsedilmiş. Bu güzel bir şey. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız.günaydın arkadaslar
gecmiş 5-6sayfayı okuyamadım henuz
pek keyfim yok
bebek için tahlıl yaptırmıstm ya pek ıyı cıkmadı sonuclarım Allahım beterınden korusun tabi
1.5 yıldır kac dr a gttım sorun yok demıslerdi
bu dr farklı testler yaptı ayrıntılı muayene yaptı yumurta rezervlerim yasıma gore (29yasındayım) azmıs testte de cıktı
asılama yapılabılır duzeydeymıs ama, vakıt kaybetme daha fazla asılama yaptır dedi
yıllar gectkce yumurta daha azalıyo asılama olmaz tup bebek olur dedi
ankarada dedıgım dr ıstersen 12gun burda kal cunku ıkı gunde bır kontrol gerek ddı ama ben ılk tedavıyı evımde sehrımde olmak ıstedm bakalm burda ıyı dıye tavsıye edılen bı dr a gıdıcem ınsAllah fiyat
yaklasık 5-6bin tutacak sanırım her sey içinde
bunu yaptırmak için once rahim filmi cekıncekmısım
acı cok oluyomus benım zaten agrı esıgın dusuk o yuzden aneztezılı cektırcem 800tl de oymus napalm olsun hayırlısıyla da gıden para olsun
sayfa birikim sayfası ama ben sızlerı candan arkadasım olarak gordugum ıcın paylasmak ıstedım
Domatesi kabuklarıyla mı kurutmak gerekiyor peki? Yemeğin içine katınca ip gibi ayrılmasını sevmiyorum çünkü.Bende dun 10 kilo aldim kurutmak icin bir kışın yemeklere kisir tarzi salatalara bide kahvaltilik sos yapiyorum internette toz haline getirip makarna soslarina corbalara menemen omletlere kattiklarini okudum oyle de deneyecegim bir kismiji rondoda cekip toz yapacam
Ben bozdurdum bi daha aldım. Ama şimdiye göre yüksekten aldığım için zararda görünüyorum :)Kızlar altın yüksekken bozduran oldumu hiç aramızda..
Başın sağolsun mekanı cennet olsunEşimi 4 yıl önce kaybettim

canım allah gönlüne göre versin inşallah
bizde istiyorduk olmadı 4 senelik evliyim bende
şimdide kendi haline bıraktık
ev aldık ya benim işten çıkmamam gerek :)
ama nasipse olur diyoruz
ınsAllah canım en az 1 olması lazımmıs ıyı demek için benımkı 0.95 o yonden bıraz daha umutluyum bakalm 15eylulden snra yaptırcaz ınsAllah tesekkur ederımEvet canım 3 yıl şartı var, daha dolmamış sizin. Gerçi ben 2 tüp bebek tedavisinde de gittiğim merkezin devletle anlaşması yokmuş, alamadım. Ama alınca epey avantajlı oluyor. Yumurtalar anneye çekermiş, 39da doğum yaptıysa senin yumurtalar da az olsa bile kalitelidir diye düşünüyorum.
benım duydugum kısılerde oyle yanı tespitim su sorunsuz olacak ınsanın ılk 3ayda oluyo geri kalan ugrasan kısım oluyoYa kızlar bu bebek işi ne zor olmaya başladı artık, ilerde herkes tedaviyle bebek sahibi olacak bu gidişle. Ben de 4 yıllık evliyim.
esımde oyle diyor neredeyse 1.5yıldır bıze hep bı sorun yok dedıler en azından yapacaklarımızı soyledıler ona gore yol cızerız dıyo cok tsk ederımYapılması gerekenlerden size bahsedilmiş. Bu güzel bir şey. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Malesef bozdurmadımcnm 260 larda satip insallah bu seviyelerden tekrar almissindir.
ben tl deyim dussun tekrra alacagim
yakinda sik yazarim iyi tatiller
Kabuklarıyla kurtmak lazim canim zaten kesip kabuklari alta gelecek sekilde dizip kurutuyosun soyarsan sadece su gibi domates kalir elinde oda guneste erir giderDomatesi kabuklarıyla mı kurutmak gerekiyor peki? Yemeğin içine katınca ip gibi ayrılmasını sevmiyorum çünkü.
Kabuğu ince domates olunca soymaya gerek kalmaz herhalde değil mi?
Rondodan geçirince kabukları da toz olur. Toz haline getirip kullanmak iyi fikir.
Teşekkür ederim, doktora gittik muayene oldum. Eşim benim durumumu ciddiye almıyordu ama sinüzit, otit ve faranjit olmuşum, nefes zor almamdan anlamıştım zaten. Annemlere geldim şimdi, yatıp dinleniyorum. Eşim de artık misafirinin çaresine bakar.
Teşekkür ederim turta :)Geçmiş olsun canım.. .
Güle güle kullan canım benim .Selam kızlar, marketleri gezip eve geldim.
Benim stok ısı tamam.
Çay, şeker, tuz, sıvıyağ, zeytinyağı, makarna,mercimek, pirinç, şampuan, temizlik malzemeleri, deterjan, tablet kışi çıkartır sanırım.
Marketlerde çalışanlarla sohbet ettim hepsi etiket değiştirmekten yorulduklarindan bahsediyor. Hatta bir markette diğerine göre uygun diye bir iki şey aldım kasadan geçti fiyat farkli. Yazan fiyattan satmak zorundasın biliyorsun değil mi dedim yetişemiyorum abla dedi çocuk. Sabahtan beridir herşeyin fiyatı değişiyor.
Çok teşekkür ederimKabuklarıyla kurtmak lazim canim zaten kesip kabuklari alta gelecek sekilde dizip kurutuyosun soyarsan sadece su gibi domates kalir elinde oda guneste erir gider
ilk defa yapıcam da acemiyim 
Çok iyi yapmışsın stok işini afiyetle tüketin hepsiniSelam kızlar, marketleri gezip eve geldim.
Benim stok ısı tamam.
Çay, şeker, tuz, sıvıyağ, zeytinyağı, makarna,mercimek, pirinç, şampuan, temizlik malzemeleri, deterjan, tablet kışi çıkartır sanırım.
Marketlerde çalışanlarla sohbet ettim hepsi etiket değiştirmekten yorulduklarindan bahsediyor. Hatta bir markette diğerine göre uygun diye bir iki şey aldım kasadan geçti fiyat farkli. Yazan fiyattan satmak zorundasın biliyorsun değil mi dedim yetişemiyorum abla dedi çocuk. Sabahtan beridir herşeyin fiyatı değişiyor.

İlk amaç paradan tasarruf ama zaman tasarrufu gerçekten paha biçilemez özellikle çalışan kadınlar icin.Güle güle kullan canım benim .
Ne iyi yaptın sen gerçekten .
Bende stok yapmayı seviyorum yerim aldığınca iyi de geliyor hem paradan hem zamandan tasarruf bence .
Tuvalet kağıdı, peçete ,havlu kağıt, deterjan renkli /beyaz, bulaşık tableti ,diş macunu, el sabunu, duş jeli ,şampuan ,temizlik malzemeleri özellikle bunlarda yaptığımda çok iyi geliyor bana.
Zaten ara ara zam oluyor hiç olmazsa aldıysam az daha düşük fiyattan alıp kullanmış oluyorum .
Hep yediğimiz seyler etkiliyor. Hormonlu, sagligi etkileyrn seyler... sigarada biliyorsunuz ki baya etkiliyor yumurta ve sperm sayisiniYa kızlar bu bebek işi ne zor olmaya başladı artık, ilerde herkes tedaviyle bebek sahibi olacak bu gidişle. Ben de 4 yıllık evliyim.