- 18 Nisan 2018
- 537
- 855
- 18
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.281
Kolay gelsin canım afiyetle yersiniz insallah :)Çok teşekkür ederimiyi ki sormuşum yoksa soyacaktım kabukları sonucu görünce şok
ilk defa yapıcam da acemiyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım afiyetle yersiniz insallah :)Çok teşekkür ederimiyi ki sormuşum yoksa soyacaktım kabukları sonucu görünce şok
ilk defa yapıcam da acemiyim
![]()
Aa o nasıl oluyor yahuBen bozdurdum bi daha aldım. Ama şimdiye göre yüksekten aldığım için zararda görünüyorum :)
Düştükçe alıcam yine. İllaki yükaelir yine
Canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin ins...hiç birzaman çok çok isteme hep hayırlısını iste geç olsun güç olmasın.. benim tam 3 yıl bitmişti hamile kaldım hep ısrarla çok istiyordum 8 aylık olmadan erken doğum oldu çocuğum 10 gün küvezde kaldı binlerce şükür kurban olduğum Rabbime şimdi bağışlarsa 2,5 yaşında....hiç acele etme hep hayırlısını dile lütfencanım kendı kendıme ben oyle bı hesap yaptım rahım fılmı 800müş dr muayne 450.
bu ay olmayacak asılama obur ay olursa ınsAllah
o zmanda asılama 1500müş ılacları kendınız alcaksınız dedı ılaclarda baya pahalıymıs yani tahlıl mahlil derken o kadar tutar dıye kendım dusundum 5i canım.
annem 46yasında gırmıs canım 39da kardesımı dgurdu
aılede bı sorun yok bu tarz ınsAllah benımkı de hayırlısıyla hallolur
rapor nası cıkarılıyo onu bılmıyorum canım 3yıl sartı var galıba ben 2yıl 3aylık evlıym canım
Allah bagıslasın canım benım bn de Allahtan hayırlısını ıstıyorum ama aciziz ıste heveslenıyoruz acele edıyoruz cok tsk ederımCanım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin ins...hiç birzaman çok çok isteme hep hayırlısını iste geç olsun güç olmasın.. benim tam 3 yıl bitmişti hamile kaldım hep ısrarla çok istiyordum 8 aylık olmadan erken doğum oldu çocuğum 10 gün küvezde kaldı binlerce şükür kurban olduğum Rabbime şimdi bağışlarsa 2,5 yaşında....hiç acele etme hep hayırlısını dile lütfen
evet canım gerçekten beslenmekten bence herşey hormonlu herşey zararlı nerdeyse bu zamandaYa kızlar bu bebek işi ne zor olmaya başladı artık, ilerde herkes tedaviyle bebek sahibi olacak bu gidişle. Ben de 4 yıllık evliyim.

Ayyyy ne güzel telaslar bunlarbugün evim temizleniyor
yarın taşınıyorum
![]()
Rabbim huzurla oturmayi nasip eder inşbugün evim temizleniyor
yarın taşınıyorum
![]()
Ayyyy ne güzel telaslar bunlar
Sağlıkla, huzurla oturun canim
Rabbim huzurla oturmayi nasip eder inş
380 oldu. Bugün artışa geçti yine..Kadinlar dun ceyrek aldim mecbur dayim evlenecek 350 lira verdim. Yine dusmus gerci biraz daha beklesem daha da dusebilirdi ama elimde para varken alayim dedim. Yoksa alamayabilirdim
Elimde ceyrek vardi aslinda o halde aldim. Bize esimin bir akrabasi ev gormeye geldi ceyrek getirdi ama altinin kulpu simsiyah. Dedim yok ben bunu dayima takamam.380 oldu. Bugün artışa geçti yine..
Bende kararsız kalmıştım yüksekken bozsammi diye ama bozamadim nedenseKızlar geçen ay gün parası ben almıştım 5 tam 2 çeyrek etmişti paraya .. bu ay satsam mı kararsızım yoksa uzun vade için bekletmeli miyim siz nasıl yapıyorsunuz ( 2018 hedefim 7 tam altın yoksa ona mı ulaşmaya çalışsam )
Canim lazım değilse hiç bozma bence çünkü piyasayı kimse bilmiyor ne olacak ne bitecek belli değil. Doların 7 tl olacağı konusu var dolar yükselirse altın da yükselecektir. Bende geçen ay da yapmistimKızlar geçen ay gün parası ben almıştım 5 tam 2 çeyrek etmişti paraya .. bu ay satsam mı kararsızım yoksa uzun vade için bekletmeli miyim siz nasıl yapıyorsunuz ( 2018 hedefim 7 tam altın yoksa ona mı ulaşmaya çalışsam )