• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

migrostan döndüm kızlar..
maalesef 4 litre sıvıyağ kalmamış, 1 litre komili zeytinyağı aldım 9 tl ye...

kebir köy tereyağ 750 gr 31.90
migros acı biber salçası 5.45 (650 gr)
migros kırmızı mercimek 1 kg 3.95
migros koçbaşı nohut 1 kg 6.75
migros ithal pilavlık pirinç 1.kg 3.75 ( normalde hiç almam ithal pirinç geçen ay kola kapağından bedava çıkınca deneme şansım oldu, dolmalarda kullanıyorum.pakette minicik duran o pirinç kocaman kocaman oluyor, lezzetini de sevdim yine dolmada kullanmak üzere 2 kg aldım)

migros galeta unu 2.75
orkid ultra ekonomik pk 18 adet 6.00 tl.

bunlar indirimde olan ürünlerdi, ihtiyacı olan varsa diye özellikle yazmak istedim...

yanısıra tavuk, mayonez, 5 lt su, 3 pk makarna, pamuk vs aldım hepsine 95 tl ödedim..

uzman kasap dana-kuzu karışık kıymaları oluyordu 500 gr 14.50 gittikçe alıp atıyordum buzluğa....14 yemeklik var buzluğumda kıyma, yine alayım dedim, 17.50 olmuş. almadım...

ay canım benım annem 20senelik vakıfbank musterisi onda da aynı sekılde havale parası kesıyolar gıcık oluyorum aynı banka bıde yani
bizim kesılmıyor havale eft kurum anlasması oldugu içinmiş
çok saçma gerçekten
evi halkbanktan ödüyoruz
öyle olmasa kapatırdım kartı

migrostan döndüm kızlar..
maalesef 4 litre sıvıyağ kalmamış, 1 litre komili zeytinyağı aldım 9 tl ye...

kebir köy tereyağ 750 gr 31.90
migros acı biber salçası 5.45 (650 gr)
migros kırmızı mercimek 1 kg 3.95
migros koçbaşı nohut 1 kg 6.75
migros ithal pilavlık pirinç 1.kg 3.75 ( normalde hiç almam ithal pirinç geçen ay kola kapağından bedava çıkınca deneme şansım oldu, dolmalarda kullanıyorum.pakette minicik duran o pirinç kocaman kocaman oluyor, lezzetini de sevdim yine dolmada kullanmak üzere 2 kg aldım)

migros galeta unu 2.75
orkid ultra ekonomik pk 18 adet 6.00 tl.

bunlar indirimde olan ürünlerdi, ihtiyacı olan varsa diye özellikle yazmak istedim...

yanısıra tavuk, mayonez, 5 lt su, 3 pk makarna, pamuk vs aldım hepsine 95 tl ödedim..

uzman kasap dana-kuzu karışık kıymaları oluyordu 500 gr 14.50 gittikçe alıp atıyordum buzluğa....14 yemeklik var buzluğumda kıyma, yine alayım dedim, 17.50 olmuş. almadım...
Çok iyi fiyattan almışsın canım ..

Çok iyi fiyattan almışsın canım ..
sağol canım hep indirimli olanları almaya çalıştım.
açılır açılmaz gitmeme rağmen kalabalıktı market. gerçekten herkes savaş çıkacak gibi alım yapıyor. inanamadım.daha önce dikkat etmemişim demek ki..bir çok raf boştu, indirimli ürünleri resmen kapışmışlar..

yarın da pazardan patlıcan, kırmızı-yeşil biber, salatalık, maydanoz falan alıp artık bitireceğim bu işi. moralim bozuldu bugün markette...

bi de eşim demez mi 1-2kg ile stok olmaz, çuvalla almak lazım diye :))))) sanki koyacak yer var :(

dün a101e gittim
2 tane çiçeğim cif aldım
2 tane çiçeğim yağ çözücü sprey
5li sarı bez aldım

3-4 tane toptan gros market gezdim 2,85 ten 5li sünger aldım 3 tane
çaykur rize en uygun 22,90 dan buldum almadım bugün almayı düşünüyorum ama stok yapa yapa nakit kalmıcak elimizde diye korkuyorum valla

kızlar kuru dolmalık biber ile dolma yapanınız var mı? lezzeti nasıl oluyor?

buzluğa dolmalık biber koydum ama çok yer kaplıyor, çıkarıp kışın kuru alsam dedim ama daha önce hiç yapmadım lezzeti nasıl oluyor bilemedim

dün a101e gittim
2 tane çiçeğim cif aldım
2 tane çiçeğim yağ çözücü sprey
5li sarı bez aldım

3-4 tane toptan gros market gezdim 2,85 ten 5li sünger aldım 3 tane
çaykur rize en uygun 22,90 dan buldum almadım bugün almayı düşünüyorum ama stok yapa yapa nakit kalmıcak elimizde diye korkuyorum valla
en cok tukettım temızlık maddesi cıfle camasır suyu canım bımın camasır suyundan memnunum zaten tuvalete lavobaya dokuyorum her gun
domestos yerıne de abc nin o tarz bısesını de aldm yogun onu da begendm
bu cıcegım cıf nası normal cıf gbı guzelmı onerırmısın

prili büyük boy almaya karar verdim daha uyguna geliyor
yumuşatıcı alıcam 5kg abc 11.90 konsantre değil ama kokusu güzel seviyorum

geçen 10kg persili 38 tlye almıştım iyiki almışım dün baktım 43e çıkmış
duş jeli şampuanda almak lazım 1er tane var yedek
canım ben prılın buyuk boyu aldm uygun dıye ama bıtsın dıye bakıyorum hıc begenmedm canım fairy en ıyısı prılde habıre ılave ıstıyo zaten cabuk bıtıyo bu yuzden

kızlar kuru dolmalık biber ile dolma yapanınız var mı? lezzeti nasıl oluyor?

buzluğa dolmalık biber koydum ama çok yer kaplıyor, çıkarıp kışın kuru alsam dedim ama daha önce hiç yapmadım lezzeti nasıl oluyor bilemedim
benım annem yapıyo canım ck guzel oluyo hatta kuru dolmalıktan yapılana antep dolması derler bız de kayınvalıdem hazır kurutulmusun getırıyo antepten

benım annem yapıyo canım ck guzel oluyo hatta kuru dolmalıktan yapılana antep dolması derler bız de kayınvalıdem hazır kurutulmusun getırıyo antepten
yaaa, çok sağol canım.. o halde buzluktakileri bu hafta kullanayım ki yer açılsın diğerlerine. çok yer kaplıyor dolmalık biber. sığamadım buzluğa bi türlü ;)

Az önce markete girdim, aktüel ürün varmı diye sordum
Abla bırak indirimi mahvolduk dedi. Bak abla ariele hiç zam gelmedi ama bingo 24 ten 40 a çıktı dedi. Bugün yine liste geldi, değiştirmeye bıktık dedi, özellikle Türk firmaları fırsatlıcılığa çevirdi dedi bime ceza kesmişler ver kapatma cezası noluyo dedi
ABC indirimsiz fiyat 14 5 olmuş biraz daha verir frosh alırım en azından temiz ürün

Back
X