• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaaa, çok sağol canım.. o halde buzluktakileri bu hafta kullanayım ki yer açılsın diğerlerine. çok yer kaplıyor dolmalık biber. sığamadım buzluğa bi türlü :KK66:
canım smdı tekrar dusundum bızdeki patlıcanın kurusuydu ya:KK70: bi an gozumun onune bıber gıbı geldı,kusra bakma yanılttıysam patlıcanın kurusundan yapıyor

kızlar kuru dolmalık biber ile dolma yapanınız var mı? lezzeti nasıl oluyor?

buzluğa dolmalık biber koydum ama çok yer kaplıyor, çıkarıp kışın kuru alsam dedim ama daha önce hiç yapmadım lezzeti nasıl oluyor bilemedim
Ben kuruttum yaşadığım şehirde de herkes kuruyor çok güzel olur lezzetli

canım smdı tekrar dusundum bızdeki patlıcanın kurusuydu ya:KK70: bi an gozumun onune bıber gıbı geldı,kusra bakma yanılttıysam patlıcanın kurusundan yapıyor
rica ederim canım benim ;)
patlıcan kurusundan ben de yapıyorum..dolma çok seviliyor bizim evde ..kurutulmuş dolmalık biber güzel oluyorsa kışın en azından onu kullanırım demiştim. vardır arkadaşlardan fikri olan mutlaka...

en cok tukettım temızlık maddesi cıfle camasır suyu canım bımın camasır suyundan memnunum zaten tuvalete lavobaya dokuyorum her gun
domestos yerıne de abc nin o tarz bısesını de aldm yogun onu da begendm
bu cıcegım cıf nası normal cıf gbı guzelmı onerırmısın
Canim kullaniyodum zaten bi tane iyi fena degil is goruyor yani
Hele bide a101de cifin kendi markasi 8.75 yaninda cicegim markasi 3.75mi neydi 5 tl fark verip cifi almak akil kari degil bence o yuzden hic dusunmedim bile camasir suyuda abcnin memnunum 750 ml iki tanesi 6.90 baktim bidon daha avantajli oyle aldim bitane bakim ne kadar gitcek

kızlar ben son 1 aydır yumuşatıcı kullanmıyorum. hem her gün makine çalışıyor hem de rinso kullanıyorum kokusu çok güzel... koku takıntısı var bende farklı yumuşatıcıları alıp karıştırıp kullanıyordum hatta.
geçen ay o kadar deterjan ve yumuşatıcıya çamaşırların güzel kokmadığını farkettim, canım sıkıldı.... araştırdım internetten, makinenin altında bi kapak var (daha önce hiç farketmemişim) orayı açınca su boşaldı... bi de makineye domestos döküp içine bulaşık makinesi tableti koyup 90 derecede 1,5 saat çalıştırdım...

o günden beri çok güzel kokuyor çamaşırlar yumuşatıcı kullanmama rağmen.sert de olmuyor... rinsonun kokusu çok güzel ve kalıcı. aklınızda olsun...3 litresi 50 yıkama 18.90 a almıştım geçen ay...

dolmalık kuru biber de satılıyordur aktarda değil mi?
ben kurutamayacağım ama buzluğa koyduklarım da çok yer kapladı. güzel oluyorsa madem kışın kurusunu alıp yapayım ben de...
Evet evet satılıyo al çok güzel olur ben zeytinyağlı yapıyorum. Normalde bende kurutmam zaten kurutma zamanı geçti kurumaz artık . Ama bizim şehirde herkes kurutuyor balkonlarda bende heveslendim ondan yaptım ama patlıcan oymak çok zor oldu

kızlar ben son 1 aydır yumuşatıcı kullanmıyorum. hem her gün makine çalışıyor hem de rinso kullanıyorum kokusu çok güzel... koku takıntısı var bende farklı yumuşatıcıları alıp karıştırıp kullanıyordum hatta.
geçen ay o kadar deterjan ve yumuşatıcıya çamaşırların güzel kokmadığını farkettim, canım sıkıldı.... araştırdım internetten, makinenin altında bi kapak var (daha önce hiç farketmemişim) orayı açınca su boşaldı... bi de makineye domestos döküp içine bulaşık makinesi tableti koyup 90 derecede 1,5 saat çalıştırdım...

o günden beri çok güzel kokuyor çamaşırlar yumuşatıcı kullanmama rağmen.sert de olmuyor... rinsonun kokusu çok güzel ve kalıcı. aklınızda olsun...3 litresi 50 yıkama 18.90 a almıştım geçen ay...
Rinsonun siyahlar için olanını almıştım geçen sene Migros’tan 5 lt si 26 tl mi neydi. Eşimin kamuflajlarını filan yıkadım afrine göreve gitti . Oradan beni aramış ağlıyordu kıyafetlerimi kokluyorum eviniz kokuyor diye aklıma o geldi rinso cidden çok güzel bence

Evet evet satılıyo al çok güzel olur ben zeytinyağlı yapıyorum. Normalde bende kurutmam zaten kurutma zamanı geçti kurumaz artık . Ama bizim şehirde herkes kurutuyor balkonlarda bende heveslendim ondan yaptım ama patlıcan oymak çok zor oldu
tamam o halde, çok sağol. buzluktakileri bu hafta pişireyim de yer açılsın diğerlerine ;)

Kizlar bugun una zam geldi yine haberiniz olsun
Caya ve sekerede zam yolda
Herseye geldi bi adam akilli onlara gelmedi
yaa aglıcam benim kartım pazar günü dönüyor o gune kadar alamıyorum bıse ya napsam harclıgımlamı alsam bu seferde harclıksız kalıyorum yaa

canım ben prılın buyuk boyu aldm uygun dıye ama bıtsın dıye bakıyorum hıc begenmedm canım fairy en ıyısı prılde habıre ılave ıstıyo zaten cabuk bıtıyo bu yuzden
Fairy elde yıkama bulaşık deterjanı çok güzel ben onu çok beğeniyorum .

Rinso yu da beğeniyorum ,indirimde denk gelirse illaki alıyorum. Fırsat bekliyorum şuan renkliler için deterjan stoğum yok.
Sadece tursil ile persili pek beğenmemiştim.

Kızlar malumunuz iki aydır bende ekstra birikim yok. Bir miktar nakit var şu an ama iki çeyrek mi alsam ,bir yarım mı bilemedim. Çeyrek olarak alsam daha mantıklı sanki, gerekli olduğunda takı olarak kullanırım yerine o anki duruma göre koyarım ne dersiniz siz?

Rinsonun siyahlar için olanını almıştım geçen sene Migros’tan 5 lt si 26 tl mi neydi. Eşimin kamuflajlarını filan yıkadım afrine göreve gitti . Oradan beni aramış ağlıyordu kıyafetlerimi kokluyorum eviniz kokuyor diye aklıma o geldi rinso cidden çok güzel bence
Kıyamam.. Allah ayırmasın bir daha sizleri ve Allah askerlerimizden polislerimizden razı olsun. çok zor şartlarınız...Rabbim yardımcınız olsun.
Rinso sıvı hem yeşil olanı renkliler için hem de siyahlar için olanı kullanıyorum. gerçekten kalıcı ve güzel kokuları var.

Kizlar bugun una zam geldi yine haberiniz olsun
Caya ve sekerede zam yolda
Herseye geldi bi adam akilli onlara gelmedi

Bende bugün baktım şüphelenmiştim almayacaktım ama 4 pk çay aldım evdede 5 var, demlik poşet, büyük ihtimalle kısı çıkarıırım

Fairy elde yıkama bulaşık deterjanı çok güzel ben onu çok beğeniyorum .

Rinso yu da beğeniyorum ,indirimde denk gelirse illaki alıyorum. Fırsat bekliyorum şuan renkliler için deterjan stoğum yok.
Sadece tursil ile persili pek beğenmemiştim.

Kızlar malumunuz iki aydır bende ekstra birikim yok. Bir miktar nakit var şu an ama iki çeyrek mi alsam ,bir yarım mı bilemedim. Çeyrek olarak alsam daha mantıklı sanki, gerekli olduğunda takı olarak kullanırım yerine o anki duruma göre koyarım ne dersiniz siz?
çeyrek al canım bence de, takı olarak kullanma durumun varsa.

Back
X