• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kışa yakın yatılı 1-2 haftalığına misafiriniz gelse belki dahada uzun kalabilirler bu stoklar hemen biter diye düşünüp kısarmıydınız kendinizi almaktan :işsiz:

hayır misafir berekettir, 1 ini yer 9 u bırakır

1 kg nohut almıştım aradan çıksın diye hepsini ıslattim.fakat o kadar buyumusler ki çok fazla oldular.daha sabaha kadarda bekletip haslayacagim.buzlugum almayacak konserve yapayım dedim.sorum şu kizlar:

Daha once nohut konservesi yaptınız mı
Ve de a101 Bim vs konserve kavanozu aldığınız bir market var mı?

kızlar kışa yakın yatılı 1-2 haftalığına misafiriniz gelse belki dahada uzun kalabilirler bu stoklar hemen biter diye düşünüp kısarmıydınız kendinizi almaktan :işsiz:
Yok kismazdim ben.hatta bir çok şeyi misafir geldiğinde kolaylik olsun, elimin altında hazır olsun diye hazırlıyorum.

kızlar çok yoğunum tatil öncesi son gün,
iş arkadaşımın babası vefat etmiş öğlen cenazeye gittik
işleri toparlamaya çalışıyorum.
karamelli_turta karamelli_turta eylül birikimim 10 usd+10euro+0,28 gram altın canım
geçmiş sayfaları okuyamadım :KK43:
Canım kolay gelsin.denk gelemedik bugün seninle..

Bugün kantine kilosu 8 tl den barbunya gelmişti. Kasanın hepsini aldım 4 kg imiş.
Şu an akşam yemeği oldu az bir kısmı. Gerisi dondurucu kısmına doğru
cnm 8 tl fiyati fazla degil mi
afiyet olsun cnm barbunya harika bir yemek ben tazesini kututulmustan daha cok severek yerim

ben haftalik menu yapmalıyım yoksa düşünmekten sıkıntı geliyor
Haklısın menü yapınca çok kolay oluyor.
Ben de çoğu zaman sıkılıyorum yemek yapmaktan.bu ara tavuk köfte çok yapıyorum.tavuk göğüs alıp rondodan kıyma haline getirip köfte yapıyorum.hem leziz , hem temiz hem de pratik oluyor, tavsiye ederim.

K kahvemsi mutluluk merhaba canım ıyı tatıller sımdıden ya bise soracaktım onerdıgın hanı guzel kokan rınsonun toz deterjanımı sıvısı mı sımdıye kadar hıc sıvı deterjan kullanmadm da alsammı dıyorum
Canım ben sivilar çıktığından beridir hep sıvı kullanıyorum çok da memnunum.
Fiyatı uygunsa al

T tatlu bu ara stok yapmak en büyük birikim.
1,75 litre kolaya 4,40 kuruş verdim kasada dondum kaldım resmen. Çook değilmiş geçen hafta 2kusurdu
Bizim menüde tavuk kanat,salata vardı bugün, kocam sağolsun :)
3 gün önce 1.75 kolayı 3.45 e mi ne almıştım.yuh artık yaaa

İyiyim kuzummm sizi okuyup okuyup gaza gelip alış verişe çıkıyorum :KK66: para kalmadi kartlar şişti ben hala erzak peşindeyim :))) sen nasılsin?
Tam olarak aynı durumdayım bende, sozde gün parası alinca kartı kapatıyordum bu ay, şimdiden yaptığım alışveriş bir teklik oldu.
En son kasap stoğunu da yaptım bugün.
Psikolojim bozuldu resmen

Back
X