• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanirim alacagim deterjan biri kuruyor digeri yıkanıyor simdi camasir astim oturdum yine..

benim de tereyagim bitti koyden istedim gelmesi zaman alir anneme gecersem ondan biraz alırım...
Aksam en son kalan tereyagini mantara koydum

ayyy bak fenalik geldi bir anda eksik bitmiyor:63:

Bizim su faturası 35 geliyordu hep seçimin şerefine 22 tl geldi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi
bizim 71gelmıs ıkı kısı hamammı ısletıyoruz yaa:duduk:
ck camasır yıkıyorum, gün asırı dus alıyorum, hamılelıkten dolayı 15dk da bir ihtıyac molası hepsı bırlesınce oyle oluyo sanırım:KK70:

Su an ne kadar kizlar atlet ve alt camasir peki a101 de biliyor musunuz

karamelli_turta karamelli_turta yuksek bel istiyorum malum o bolge dikisli rahat edemiyorum üstelik yillar once dr gitmistim düşük bel pantolon kiyafet vucut bozuklugu yapiyor demişti ne kadar dogru bilemiyorum
Dantelli atlet 6/7 arasi.
Alt çamaşırlari bilmiyorum cnm

Canim iste fazla para harcamayip kalan miktarlari birikime atıyoruz...

Ben bu ara sampuan indirimi bekliyorum 2 tane var stokta ama yazin duş siklasiyor
ya gecen a101de olmus ama salak ben basta gerek yk dedım snra ara ara hıc bı yerde bulamadm head shoulders kullanıyorum 9liraya ınmıstı 360ml i

bizim 71gelmıs ıkı kısı hamammı ısletıyoruz yaa:duduk:
ck camasır yıkıyorum, gün asırı dus alıyorum, hamılelıkten dolayı 15dk da bir ihtıyac molası hepsı bırlesınce oyle oluyo sanırım:KK70:
Canim wc de sifondandir o biraz da...
Bize en son 31 geldi ama burda su ucuz..

karamelli_turta karamelli_turta tubenim gaz merkezi sistemden dolayi da uygun ama aidatim yuksek

İyiki stok yapiyoruz :)
Benim de deterjanlarim epey gider, geçen hafta yerel market indiriminden 3 tane de 3 lt perwoll aldım.
Cif eksik şu an ama uygun bulamıyorum.
Clitbang ben hiç beğenmedim su gibi birşey
Mesela mussle köpük olanı vardı stok da o da fena değil ama en iyisi kesinlikle cif.
Bir yerde denk gelse her çeşidinden üçer beşer alırım.
A101 de erkek atletleri indirimde değil di kasadan normal fiyat geçince almadım ben de.
Kadın camasirlarinda epeydir indirim olmadı alacaksınız toplu almayın.
Geçen sene yaza girmeden güzel indirim olmuştu yine olur bence
Cillitbang mutfak güzel geldi bana, banyoyu beğenmedim.

İyiki stok yapiyoruz :)
Benim de deterjanlarim epey gider, geçen hafta yerel market indiriminden 3 tane de 3 lt perwoll aldım.
Cif eksik şu an ama uygun bulamıyorum.
Clitbang ben hiç beğenmedim su gibi birşey
Mesela mussle köpük olanı vardı stok da o da fena değil ama en iyisi kesinlikle cif.
Bir yerde denk gelse her çeşidinden üçer beşer alırım.
A101 de erkek atletleri indirimde değil di kasadan normal fiyat geçince almadım ben de.
Kadın camasirlarinda epeydir indirim olmadı alacaksınız toplu almayın.
Geçen sene yaza girmeden güzel indirim olmuştu yine olur bence
cifi ben de bulamıyorum canım ya uygun alıcam bıraz
a101den cıcegımı guzel demıstı burdan kızlar hiç ama hiç guzel degıl cok akıskan bi kere hoop gıdıyo. eger bulursan cıf soylersen ck sevınırım

ya gecen a101de olmus ama salak ben basta gerek yk dedım snra ara ara hıc bı yerde bulamadm head shoulders kullanıyorum 9liraya ınmıstı 360ml i
Bende headen shoulders kullaniyorum ama pek indirim gormuyorum Elseve falan oluyor ama onu gic begenmiyorum sacimi kece gibi yapiyor...

Canim wc de sifondandir o biraz da...
Bize en son 31 geldi ama burda su ucuz..

karamelli_turta karamelli_turta tubenim gaz merkezi sistemden dolayi da uygun ama aidatim yuksek
Aynen canım sende de aidat var.
Su 42 geldi bana normalde 55 falandı, malûm parti 1 aylık kıyak yapmış :D
Elektrik de 110 falandı 83 geldi bu ay.
Doğalgazima da el atilaydi

kızlar camasır konusundan eksik kalmim:KK70: 4-5yıldır bim a101alt camasır kullanıyorum gayet memnunum ama fıyatları gıtgıde cıktı her sey gıbı 3tane 10lira oldu uygunlugu kalmadı yani ama guzeller.atletini de kampanyadan 2tane 10a almıstm tek kotu ozelliği onunda sırt kısmı baya altta o yonunu sevmıyorum ama yeri guzel

Ben çamaşır fiyatlarının son halini hiç bilmiyorum ama geçen sene dantelleri 4 TL, duzleri 3,5 altlarında da üçlüsü 4 kusur gibi rakamlara aldım, stoklarimda var birkaç takım daha ama iyi indirim olursa alırım. Yaz kış atlet giyiyorum.
Benim boydan dolayı l-xl aldım hep açılma çekme olmadı hiç.

Back
X