• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amin inşallah Allah hepimize nasip etsin.
reglin 2-5. günleri arası herhangi bir gün gidince hemen tedaviye başlamışlardı bana.
pko luyum, eşimde de bir sıkıntı yok.
2014 yılında çok kalabalıktı ultrason için çok sıra bekliyordum ama yarım günde halloluyordu her şey.
geçmiş olsun
:)
her çok azdan olur diye boşuna demiyorlar

sağol kahvemsim
sen nasılsın nasıl gidiyor?

çok şükür canım
iş yeri çok geriyor bu aralar beni ama sonra bir sürü işsiz var, kredi ödüyorsun diye kendi kendimi telkin ediyorum :)
sen akıllı kadınsın hepsiyle baş edersin maşallah :)
bide alışmışlık var kaç senedir ordasın baya oldu heralde demi
insan yeni gireceği ortamında nasıl olacağını bilmiyor ki hadi diyelim işten çıktın

günaydın kızlar hayırlı cumalar
turtişim 2 gün önce 100 tllik dolar almıştım 18 dolar yapmıştı oda eşimde alınca onlada bişeyler yapmayı düşünüyorum
kardeşimin bebişine altın almam lazım oda eşimin maaşıyla
çok şükür bu ay çift maaş ayı artı bide mesailer baya alcak :dua: gerçekten ne kadar gelirse o kadar gidiyor
dün annemle pazara gittik baya bişiler aldık a101e de gittik 3 tane a101 gezdim hatta :KK70:
anneme finishin 101li tabletini aldım eve giderken götürcek stok olsun dedim
missin bulaşık deterjanı 1kgluk 2 tane 11 tlydi ondan aldım ben seviyorum kullanmasını basmalı
highcenic fırın ocak temizleyicisinden aldım oda iki gün sonra indirime girecekmiş kardeşim neden aldınız dedi kazıklandım net :KK70:
1 kg süt aldım tatlı yapıcam :)) diyetisyendennnn ödüll aldım
1 kilo 200 gram yağdan vermişim bu haftaaa tebrik ediyorum kendimi :halay::halay:

bende pazar günü stoklarıma baktım
9tane şampuan var
4-5 tane duş jeli
6 tane falan yumuşatıcı
3 tane diş macunu
bi 10 kg persil bide 7 yada 8 kg tursil var daha yarım paket kullandığım var
2li abc çamaşır suyu, 3 kg büyük çamaşır suyu
dün aldığım misle beraber 5 tane bulaşık deterjanı
iki 100lü bi 84 lü fairy tablet
2 tane 32li tuv. kağıdı
1,5 tane 12li havlu kağıdı :)
18liklerden yarım tnk sıvıyağ, 5 kg ayrıyeten 1 tane
ay baya bişeyim varmış ya çok şükür allahım
bereket versin olmayanlarada versin inş
daha almak istediklerim var
ama para su gibi gidiyor
daha maaşı alalı 2 gün oldu 500 kaldı :KK70: gerçi ne alıyorumki :KK70: aman sus cidoo şimdi onuda kaybetcen :KK70:

anam ne yazmışım be :eek::KK48::KK71::rolleyes::KK9::KK36:

seviyorum sizi kızlar :KK74::KK4::confused:
ooo sekerim masAllah stoğa güle gule agız tadıyla kullanın canım benım

sen akıllı kadınsın hepsiyle baş edersin maşallah :)
bide alışmışlık var kaç senedir ordasın baya oldu heralde demi
insan yeni gireceği ortamında nasıl olacağını bilmiyor ki hadi diyelim işten çıktın
sağol canım
14 yıl olacak buradayım, iş değişikliği değil de olur da yeni yerde maaş ödemelerinde sorun çıkar diye çekiniyorum en çok, şu sıralar piyasa da malum. burada şartlarım her ne kadar yoğun çalışsam ve sorumluluklarım fazla olsa da çok şükür iyi sayılır. bunları düşününce zaten birşey yapamıyorum

sağol canım
14 yıl olacak buradayım, iş değişikliği değil de olur da yeni yerde maaş ödemelerinde sorun çıkar diye çekiniyorum en çok, şu sıralar piyasa da malum. burada şartlarım her ne kadar yoğun çalışsam ve sorumluluklarım fazla olsa da çok şükür iyi sayılır. bunları düşününce zaten birşey yapamıyorum
Aynen katiliyorum
Bende ozeldeyim ama bugune kadar nerde calisirsam calisayim hic maas alamama durumum olmadi sabah onu dusundum cok sukur heleki burda belediyede bile maasini alamayanlari gorunce sukrettim cok zor bi durum cunku maasini zamaninda alamamak sen en iyisini yapiyosun bence canim

Aynen katiliyorum
Bende ozeldeyim ama bugune kadar nerde calisirsam calisayim hic maas alamama durumum olmadi sabah onu dusundum cok sukur heleki burda belediyede bile maasini alamayanlari gorunce sukrettim cok zor bi durum cunku maasini zamaninda alamamak sen en iyisini yapiyosun bence canim
ayy canım ck kotu bısey bnce de ya, ben buyuksehırdeyım ck sukur 6.5 yıldır hıc sorunumuz olmadı ama suan ılce beledıyesınde 2aydır alamıyolar korkuyorum valla

sağol canım
Bazen sıkılıyoruz bunalıyoruz ama şu şartlarda çalışmam gerektiğinin farkındayım bende..
Aynen katiliyorum
Biliyorsun bende ozeldeyim canım.
Erken hesaba geldiği oluyor da hic geçe birakilmadi çok şükür maaşlar. Bu civarda tekstil işyerleri var çevremden duyuyorum, ınsanların paraları hep geç veriliyormuş.
Bence düşmeyecek gibi görünüyor maalesef ytd.
Geçen altın sohbeti etmiştik, ben altını alip unutmayi tercih edenlerdenim, piyasalar yukselecekmis demiştim burada dolar 9,altin da 400 e gidecekmiş diye okumuştum bir ekonomistten. Seçimden sonra.

günaydın kızlar hayırlı cumalar
turtişim 2 gün önce 100 tllik dolar almıştım 18 dolar yapmıştı oda eşimde alınca onlada bişeyler yapmayı düşünüyorum
kardeşimin bebişine altın almam lazım oda eşimin maaşıyla
çok şükür bu ay çift maaş ayı artı bide mesailer baya alcak :dua: gerçekten ne kadar gelirse o kadar gidiyor
dün annemle pazara gittik baya bişiler aldık a101e de gittik 3 tane a101 gezdim hatta :KK70:
anneme finishin 101li tabletini aldım eve giderken götürcek stok olsun dedim
missin bulaşık deterjanı 1kgluk 2 tane 11 tlydi ondan aldım ben seviyorum kullanmasını basmalı
highcenic fırın ocak temizleyicisinden aldım oda iki gün sonra indirime girecekmiş kardeşim neden aldınız dedi kazıklandım net :D
1 kg süt aldım tatlı yapıcam :)) diyetisyendennnn ödüll aldım
1 kilo 200 gram yağdan vermişim bu haftaaa tebrik ediyorum kendimi :halay::halay:

bende pazar günü stoklarıma baktım
9tane şampuan var
4-5 tane duş jeli
6 tane falan yumuşatıcı
3 tane diş macunu
bi 10 kg persil bide 7 yada 8 kg tursil var daha yarım paket kullandığım var
2li abc çamaşır suyu, 3 kg büyük çamaşır suyu
dün aldığım misle beraber 5 tane bulaşık deterjanı
iki 100lü bi 84 lü fairy tablet
2 tane 32li tuv. kağıdı
1,5 tane 12li havlu kağıdı :)
18liklerden yarım tnk sıvıyağ, 5 kg ayrıyeten 1 tane
ay baya bişeyim varmış ya çok şükür allahım
bereket versin olmayanlarada versin inş
daha almak istediklerim var
ama para su gibi gidiyor
daha maaşı alalı 2 gün oldu 500 kaldı :KK70: gerçi ne alıyorumki :KK70: aman sus cidoo şimdi onuda kaybetcen :KK70:

anam ne yazmışım be :eek::KK48::KK71::rolleyes::KK9::KK36:

seviyorum sizi kızlar :KK74::KK4::confused:
sekerim00 sekerim00 dolarların bereketli olsun:) listeye ekliyorum.
Altin hayli yükselişte neler oldu yine ben uyurken bilmem.
Oo ödül de hakketmişsin, yaza fıstık gibi olacaksın :)
Stokluk iyidir devam.

Back
X