- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #32.641
günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B Bugunneselibirgun
@planli
@zeyneprer
kizlarrr nerdesiniz ne yapıyorsunuz byradn bir sesleneyim sizlere
haftalık bildirim yapalım kilomuzu yazalım gün belirleyelim akşamları yogurt kürü yapalımYapalım canım nasıl olacakben yapıyorum hergün zaten
![]()
enflaayon verileri açıklanicak piyasaları bende takipteyimTatlu ek dersler yatmış, alsak mı altın.Simdi geldim eve hemen makineyi calistirdim sakinlik sessizlik istiyorum....
Nobet ve 8 ders bitti cok sukur.. hava cok rüzgârlı hafiften isinsa ne guzel olur...
Sizden naber kizlar
Yarin sabah tartilma gunu unutmayalım
Benim yatmamis henüz yatsun hemen alacagimTatlu ek dersler yatmış, alsak mı altın.![]()
Bransin ne cnm ben bunay egitim rapor derken kurslari yapamadim az yatacakTatlu ek dersler yatmış, alsak mı altın.![]()
Sanki bugun pek hareketlilik olmadi duser mi diye bakiyorumGünaydın kızlar
Güzel bir gün olmasını diliyorum hepimiz içinenflaayon verileri açıklanicak piyasaları bende takipteyim
Ben ilkokul öğretmeniyim, kursum yok canım. Sadece ek ders ve nöbet ücreti alıyorumBransin ne cnm ben bunay egitim rapor derken kurslari yapamadim az yatacak
Bizimki geç yatıyor yaTatlu ek dersler yatmış, alsak mı altın.![]()
Bende sınıf öğretmeniyim Destek eğitim veriyorum iyep vardi o bitti.Ben ilkokul öğretmeniyim, kursum yok canım. Sadece ek ders ve nöbet ücreti alıyorum
Bizimki genelde ayın 6 sında yatar..Bakalim 235 altı olursa ek ders yatinca alacagimBizimki geç yatıyor ya
Vallahi size diyorum ama uarin sabah tartılınca 100 gram bile vermediğini görürsem beni iyice azarlayın kizlar