- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 27
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #32.701
Her ay Bi gram almak istiyorum inşallahHoşgeldiniz, birikimhedefi varmı :)
1tam altın yaptım geçenlerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay Bi gram almak istiyorum inşallahHoşgeldiniz, birikimhedefi varmı :)
Oh ne güzel hepsi bir arada sevdimHepsiburadayaz geliyor fazla kiloları veriyor altın aliyoruz
Hosgeldin
Nerde oluyor bu okulmerhaba kızçeler
dün öğleden sonra gebelik okuluna gittim 3.dersimdi sağlıklı yaşam merkezi adı altında devletin ücretsiz bir hizmeti eğitim veren hemşireler diş hekimi,diyetisyen,fizyoterapist,psikolog mevcut.
ben izin alamadığımdan sadece gebelik okulu derslerine gidiyorum 1 yada 2 ders gidip bırakıcam. haberdar olmayanları bilgilendirmek istedim.
akşamda dısarda çok sevdiğim için ayda 1 defa ile kota koyduğum fast-food aktivitemizi yaptık
ardından mel gibson filmi olan Deli ve Dahi'ye gittik fena değildi beğendim ben biraz durağan olmasının dışında konusu güzeldi izlenir
sağlıklı yaşam merkezi olarak geçiyor saglık ocağına sorabilirsiniz eger bulunduğunuz yerde varsa onlar kesin bilirlerNerde oluyor bu okul
Peki canım tam olarak ne öğretiliyor bu okullardasağlıklı yaşam merkezi olarak geçiyor saglık ocağına sorabilirsiniz eger bulunduğunuz yerde varsa onlar kesin bilirler
Kızçe? :) nerelisinsağlıklı yaşam merkezi olarak geçiyor saglık ocağına sorabilirsiniz eger bulunduğunuz yerde varsa onlar kesin bilirler
hamilelik ve doğum sureci,kolay doğum için yapılabilir seyler, bebek bakımı,emzirme vs konular anlatılıyor cnımPeki canım tam olarak ne öğretiliyor bu okullarda
yaa ne cabuk gecti vakit masAllah dün gibi.. Allah geri kalanı da ödeme kolaylığı versin canımSelam kızlar, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
Bugün ev kredisinin ilk yılı bitti :))
inşallah, çok şükür borcu bitti diyeceğim günlerde gelir ve rabbim isteyen herkese nasip eder.
Yok canim bankadan online aldıgın altinlarda 24 ayar üzerinden fiyatlandırılır için rahat olsunKızlar ben normalde 24 ayar fiziki gram biriktiriyordum, artık bankadan online alıyorum. Bu aldıklarım 22 ayar gram mı? Banka bize ne satıyor yani :)
Gerçekten çok çabuk geçti canım, rabbim sana ve isteyen herkese de nasip etsinyaa ne cabuk gecti vakit masAllah dün gibi.. Allah geri kalanı da ödeme kolaylığı versin canım![]()
Canım ya çok haklısınNe bu agirliklarla derdimiz bizim kilo alırken kilo kilo altin alırken gram gram ne adaletsiz durum
Tamamdir canimEvet cnm ben listeliyorum sabahbtartolinca beni etiketlersin yarin paylasirim
Ne bu agirliklarla derdimiz bizim kilo alırken kilo kilo altin alırken gram gram ne adaletsiz durum

Çok teşekkür ederim:)Yok canim bankadan online aldıgın altinlarda 24 ayar üzerinden fiyatlandırılır için rahat olsun![]()
Harika, bereketli olsun.Her ay Bi gram almak istiyorum inşallah
1tam altın yaptım geçenlerde