- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #32.841
Ya üffff çikolata ve çiğköfte yedim hem de bu saatte 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler arkadasim hemen not aldim..DeneyecegimT tatlu canım yemek sormuşsun
Ben bugün analı kızlı çorba ve alinazik yaptım
Çorbayı sabahtan yaptım, Bahçeye gittim Çiçeklerin bakımı, biraz ot temizliği (lahana ekmek için) yeşillik toplama, bahçede çay keyfi derken yoruldum gibi.
Eve gelince de alinazik yaptım hemencik
Çamaşır topla duş al oturuyorum
Nohut haşladım kalkıp poşetleyeyim
Cok pahalı tabikii ben kis bazı çuvalla almıştım biter 1 haftaya.. Dusunuyorum resmen kara kara.. Ülkede en kolay yetişen ürüne o kadar para vermekBu arada evde patates bitti,soğan üç tane var.
Marketlerde patates 5, soğan 6,5-7 idi hep.
Kapıdan geçen arabada aynı fiyata veriyor taşımaya gerek yok diye almadık
Ama çok çok pahalı değil mi yaa
Ben soracaktım sigarayı bırakmadın mi diyeCanım sigarayı bırakmamış mıydın.
Biz de sodayi stoklu tutuyoruz hep, çok içiyoruz :)
Hangi cif ındirimli bu arada.
Ben A101 sirkelim ile alıyorum tozları.Kızlar bir şey sormak istiyorum, toz alırken, yüzeye ne sıkıyorsunuz? Ahşap, konsol, ne bileyim yatak odası mobilyasının vs fıs fıs sıkıp, bezle aldığınız bir deterjan var mı? Ben viking in pembe tüm yüzeyler için olanını aldım ama sanırım sadece koku veriyor..
Ben A101 sirkelim ile alıyorum tozları.Kızlar bir şey sormak istiyorum, toz alırken, yüzeye ne sıkıyorsunuz? Ahşap, konsol, ne bileyim yatak odası mobilyasının vs fıs fıs sıkıp, bezle aldığınız bir deterjan var mı? Ben viking in pembe tüm yüzeyler için olanını aldım ama sanırım sadece koku veriyor..
A101de cif fiyatları epey uygun, kaç tane bulursam alacağım. Stokta bir tane kaldıBir de 2li cif ve domastos kampanyası var migrosta 21 idi sanirim fiyatı aklınızda olsun kizlarr...
Ben bugun aldiklarimi stoga ekledim..
Ve markete nakit harcayacağız 15 i itibariyle..