• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok uzun zamandır biz de dışarıda kahvaltı yapmadık, aslında gerek de yok çünkü eşim çok mükemmel kahvaltı hazırlıyor :)))
Seviyor mutfağı :)
Kendimi çok hadis hissediyorum bugün, dışarı cikariz diyorduk ama vazgectik. Boğazım aciyor, uyumuşum.
Biraz ortalığı topladım.
Çorba ve tavuk yaptım.

Çok uzun zamandır biz de dışarıda kahvaltı yapmadık, aslında gerek de yok çünkü eşim çok mükemmel kahvaltı hazırlıyor :)))
Kendimi çok hadis hissediyorum bugün, dışarı cikariz diyorduk ama vazgectik. Boğazım aciyor, uyumuşum.
Biraz ortalığı topladım.
Çorba ve tavuk yaptım.
Sağol canım sana da geçmiş olsun.

Her haftasonu dışarıda mi kahvaltı etsek diyoruz ya ben fazla mesaideyim ya eşim :) yada vazgeçiyoruz :)

Nasıl kokuyor? Bir de yeşil renk mi sizinki?
Yeşil şişede, lavantali olanı da var. İkisini de kullanıyorum.
İlk sıktığında 5-10 dakika koku oluyor ama sonra kalmıyor kokusu.
Genel yüzey temizleyiciler icerisinde en çok bunu beğeniyorum ben, tozlanmayi geciktiriyor sanki

Selâm kızlar,
Sabah dokuza doğru uyandım yarım saat yürüdüm, Kahvaltı hazırladım, kahve iç, mutfak topla.
Evi süpür, sil, toz al, banyo wc yıka (eşim süpürmeye yardım etti sağolsun, )
Çamaşır topla yerleştir, yolluk yıka as, namaz kıl, tesbih çek, balkon keyfi yap bu saat oldu.
Yemek olarak da
Etli bezelye, kısır yaptim. Kışlık ayakkabıları kalırdım
Dinleniyorum, biraz ütü var ama

Yeşil şişede, lavantali olanı da var. İkisini de kullanıyorum.
İlk sıktığında 5-10 dakika koku oluyor ama sonra kalmıyor kokusu.
Genel yüzey temizleyiciler icerisinde en çok bunu beğeniyorum ben, tozlanmayi geciktiriyor sanki
Çok teşekkür ederim hemen alıcam :)

Biraz ortalığı topladım.
Çorba ve tavuk yaptım.
Bizde de pazar kahvaltısı özel ve esim hazırlar ama yeşillik alan doğal yerlerde olmak hoşumuza gidiyor. Cocuk da rahat ediyor doğayla içiçe...Heralde bu sehrin en cazip tarafı.bu
Istanbul da disarda kahvaltiya gerek yok.. Kalabalık boğucu ve aynı zamanda gereksiz yapay ortamların pahaliligi...

Geçmiş olsun sanirim geçiş mevsimi yine.basladi hastalıklar...

Selâm kızlar..
Gezmeler bitti bende bittim :KK70:
Dugun,Sinema, yemek, eglenceler, alışveriş derken çok yoruldum.
Çocuklar duşları aldı, ütü tamam, çamaşırlar zaten hiç bitmiyor.
Kahvemi yaptım biraz dinlenme zamanı.
Gezmek harika ama yorgunluğu da oluyor..
Bizde sosyete.pazarina gittik azcik dolastim..
Bikac ufak tefek sey aldim kuzucuga...
Dus camasir sinav kagiylarisonra film izledim derken bitti gun

Harikasın valla çocuklarla tebrik ederim..ins bu hafta işyerinde de sağlığına uygun şekilde çalışırsın

selamlar kızlar
cok yogun bi gundu dün malzemeleri aldım annecıgım iç hazırlamıs sabah kıymalı peynırlı pide yaptırdık sonra annemi sahile gezmeye götürdük yüryüs yaptık önce tatlı keyfi,avm gezıntısı, pesıne de kokorec yedıler esımle ck mutlu oldu canım benım ya:KK68:
Anneler candır ne guzel...masallah saglikli ömrü olsun

Kızlar slm
1 yaş partisine gittik çok yedim Eve geldim tartıldım 63.1 kiloyu gördüm.
Şimdi parkta yürüyorum yarin sabah d Leslie yapar duş alırım :KK66:
Bende çok kacirdim sanki bugun. Hayvanat bahçesini gezerken bizimkiler bende yürüyüş parkurunda tempolu yürüdüm iyi oldu... Az yesem yurusem daha iyi olacak

p_ritha p_ritha oldukca yogun gecmis gunun...
Neyseki çoğu osi bitirmişsin
Bende sabahtan bezelye yapmıştım yanına içli köfte vardi salata ile.gunu tamamladik
Bende kısımları kaldırsam dedim yağmur cok yağacak 1 hafta diye vazgeçtim

Benim okulun bir kısmi camlık alan çamur olur diye 1 hafta daha kalsin dedim..

Back
X