- Konu Sahibi karamelli_turta
- #32.881
Sen de erkencisin arkadasim...Günaydın kızlar
Aklıma düşeni yapmaya koyuldum su an
Malzemeleri hazırladım kek yapacagim ogrencilerime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de erkencisin arkadasim...Günaydın kızlar
HarikasınHayırlı sabahlar arkadaşlar...hava bulutlu ama yinede yürüyüş yapıyım...yağmurlar başlarsa gidemem
günaydın canımGünaydın kızlar,
Sabah 1.5 gram altın aldim kumbara param ile
2gramlik kadar daha param var ama o biraz beklesin
Bu hafta eşimin işiyle ilgili bir gelişme olabilir eğer hayırlısı ile olursa artık herşey çok çok çok daha güzel olacak. Çok heveslenmek istemiyorum ama eğer olursa birkaç ay ücretsiz izine çıkıp biraz dinlenecegim
Günaydın kızlar, altın 236 olmuş, bugün alacak olan var mı? Geçen hafta düşsün diye bekledim paramın çoğunu nakit bıraktım![]()
Biz kızlarla kumbara yapmaya başladık ya haftalık 25 TL atıyorum, mesailerimi de kumbaraya ekliyorum, bu ay babam ve eşim de harçlık verdi.günaydın canım
kumbaradan iyi para çıkmış benimkini dün saydık 97.75 çıktı 100e tamamladıkbereketli olsun
inşallah eşinin işi içinde hayırlısı olur birkaç ay izne çıkmak ne demek yaaa valla harika olur senin için :)))
eşinin mesleği neydi canım senin benim eşim içinde öyle bi gelişmeler olsada komple izne çıksam bende![]()
İnşallah dilediğiniz gibi olur, sabahları ölüm kalkıyor yataktan resmen 6:30 da, sürünüyorum. 2 ay dinlenmek harika fırsat.Biz kızlarla kumbara yapmaya başladık ya haftalık 25 TL atıyorum, mesailerimi de kumbaraya ekliyorum, bu ay babam ve eşim de harçlık verdi.
Onun için maşallah çok oldu param :))
Eşim pazarlama ve satın alma yapıyor inşaat sektöründe. Bir süredir serbest çalışıyor. Takip ettiği birkaç buyuk proje var, biri artık onay aşamasına geldi. Bugün yarın haber gelecek,bir aksilik olmazsa oradan gelecek para bizi epey rahatlatacak ve devamı olacak bir iş.
Ben de Mayıs, haziran aylarını ücretsiz izin alacağım. Tabi işyeri bu duruma ne diyecek bilmiyorum ama artık sağlık sorunlarim çok fazla
Dinlenmeye çok ihtiyacim var
inşallah hayırlısı olur hakkınızda canımBiz kızlarla kumbara yapmaya başladık ya haftalık 25 TL atıyorum, mesailerimi de kumbaraya ekliyorum, bu ay babam ve eşim de harçlık verdi.
Onun için maşallah çok oldu param :))
Eşim pazarlama ve satın alma yapıyor inşaat sektöründe. Bir süredir serbest çalışıyor. Takip ettiği birkaç buyuk proje var, biri artık onay aşamasına geldi. Bugün yarın haber gelecek,bir aksilik olmazsa oradan gelecek para bizi epey rahatlatacak ve devamı olacak bir iş.
Ben de Mayıs, haziran aylarını ücretsiz izin alacağım. Tabi işyeri bu duruma ne diyecek bilmiyorum ama artık sağlık sorunlarim çok fazla
Dinlenmeye çok ihtiyacim var
ayy cok sevındım canım yaaGünaydın kızlar,
Sabah 1.5 gram altın aldim kumbara param ile
2gramlik kadar daha param var ama o biraz beklesin
Bu hafta eşimin işiyle ilgili bir gelişme olabilir eğer hayırlısı ile olursa artık herşey çok çok çok daha güzel olacak. Çok heveslenmek istemiyorum ama eğer olursa birkaç ay ücretsiz izine çıkıp biraz dinlenecegim
bence kararı kendisine bırak, aile meseleleri hassas konular malumeşime 23 nisanda 4 gün tatil bana yokkk maalesef..
eşimde ailesinin yanına gitmek istiyor git gel en az 250-300 yol masrafı
çok harcamaz biliyorum hadi toplamda 500 gitse yolla beraber
ama zaten haziran bayram yine gidicez hatta o zaman yıllık izinde kullanıp Balıkesir , Çanakkale tarafınada gitmek istiyoruz oda baya masraf
bende pek gitmesini istemiyorum masraf olcak diye bayramı söyledim düşün öyle karar ver dedim
bilmiyorum napıcak kırmakta istemiyorum
gitsemi gitmesemi bilemedim![]()
ilk başta dediği zaman çok şaşırdım beni yalnız bırakıpmı gidiceksin diyebence kararı kendisine bırak, aile meseleleri hassas konular malum
kredi kartı olayı benim yıllardır içinden çıkamadığım bir kaoskızlar bugun kafayı kk borcuna taktım bu ayı yatırınca kalan borç net 6500 tl. tabi bu ay az harclık bıraktım altın alim diye kk kullanmaya devam etcez.
diğer aylarda düşünüyorum parca parca yatırıp birikim yapmayıp kapatsammı?
sonra sunu dusunuyorum e yine yüklü bişe alınca karta taksit yapıcaz
temmuzda doğum+bebeğe sigorta 6000 tutuyor yaklasık buyuk bı kısmı kenarda var ama ama onu bozmim taksit yapim dicem kesin mesela
e böyle olunca kartı bitirmenin ne anlamı kaldı
arkadasımda birikim yapmanın daha mantıklı olduğunu söylüyor taksit bi sekılde odenıyor diyor
çok sıkıldım ama her ay yüklü kart ödemekten.gereksiz bişe mümkün oldugunca almam tutumluyumdur hatta ama bebegin ihtiyacları minimum esyalar e bide harclık az bırakınca böyle oluyor.
kafanızı sısırdım kızlar![]()