• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T tatlu canım bende 69.9 u gördüm yıllardır ilk defa :))
geçen hafta 70.3 tüm
liste düzenleyebildin mi canım?

bu arada diyetisyene son gidişimdi 3 ay önce ilk gittiğimde 80.8 dim bugün 69.9 olmuşum :) yaklaşık 11 kilo sayılır :)
ben tabiki devam edicem ramazan listeside verdi önce bi kendimi denicem olmazsa tekrar diyetisyene başlıcam
ama inşallah yaparım gitmeme gerek kalmaz :)

Günaydın kızlar,
Dün denetimimiz vardı güzel geçti,
Evdeki kırık künye yüzük vardı koştum kuyumcuya, bozdurup yerine 20gr lık burma aldım .üzerine 850tl verdim,
Bu ayki birikimim 850tl olmuş oldu karamelli_turta karamelli_turta .yazabilirsin)).
Hepimizin günü güzel geçsin inş :KK200::kahve:
gule gule kullan canım 20gramlık burma ne kadara almıs oldn

Günaydın kızlar
p_ritha p_ritha güle güle kullan bilezigini
T tatlu işlerin yolunda gitsin umarım
sekerim00 sekerim00 güzel kilo vermişsin
ben sabah tartıldım ama değişiklik yok hala 79
bu hafta özel dönem ve cuma günü iğne oldum sanırım onların etkisi
spora başladım, yediklerime de çok dikkat ediyorum umarım işe yarar

Hayırlı sabahlar arkadaşlar...bugün yürüyüş yağmur yüzünden yattı...evde biraz hareket yaparım artık...15 senedir görmediğim kilomu görüyorum iyi kilo verdim...yürüyüş ve 11-17 saat arası yemek yiyorum sonra sade su içiyorum
sağlam irade :KK200:

Bilmem sağlam irademi...cok diät denedim hiç biri bana göre değildi...hep pes ettim...karbonhidratı kestim kafayı yemeye az kaldıydı ekmek,şeker,pirinç patates,makarna yasak...bir türk hanıma bunlar yasak olurmu...baklavalar gözümün önünde döndü 4 gün sonra pes ediyordum...kalori sayma başladım...iki bir şey yemeden birde bakmışımki aşıyorum limiti...lahana çorbası diäti :kusmuk:...tuvaletten çıkamıyorsun...şükür bana uyan beslenmeyi buldum...bu diät değil zaten...yemeyi kestiğin zaman vücut kalan zamanda kendini arındırıyor kan değerlerin bile normale dönüyor...tabi şeker hastası olanlara iyi değil bu tür beslenme...otofaji olayı varmış kendi kendini yemek demekmiş...türkcem pek iyi olmadığından tam anlatamıyorum...japon bilim adam ödül almış bu konuda...batı pek bir hayranlıkla bu olay üzerine araştırma yapıyor...ben oruç tutarkende hep çok sağlıksız bir şey diye azmı kafamın etini yediler:sinirli:o zaman bunları bilmediğim için kendimi savunamazdım :kızgın:bizim yıllardır tuttuğumuz orucu onlar bulduk diyorlar onada sinir oluyom

Selam hatunlar
Kedim balkondan düştü dünden beri uğraşıyoruz akşam ve sabah veterinerdeydik gece uykusuz...
Kilomu da bildiremedim tabi.
Dün tartıldıgimda 66.2 idim tatlucum :KK39:
Kıyamam :( Geçmiş olsun, şifa versin rabbim

Selâm kızlar.
iyiniyetli iyiniyetli cnm geçmiş olsun yavrunuza.
Bizim kedimiz de kayıp sandık 2 gün önce meğer çatıya kaçmış, çocuklar çıkıp aramış bulamamış çok üzülmüşler sonra eşim baktı yukarıdaymış:)
Ödevinde "Alinin kedisi kayboldu " cümlesi vardı, benim de kedim kayboldu diye ağlamaya başladı kuzum. Boncugumuzu çok sevdik, aman kaybolmasin ..

Ben sözde rejime başladım ama..
Biriniz bana kilo aldın, şişman oldun deyin :D
Geçen yıl bu cümle zayiflamama sebep olmuştu.

Selam hatunlar
Kedim balkondan düştü dünden beri uğraşıyoruz akşam ve sabah veterinerdeydik gece uykusuz...
Kilomu da bildiremedim tabi.
Dün tartıldıgimda 66.2 idim tatlucum :KK39:
Cok gecmiş olsun canim dualarım sizinle ve kedicikle :dua::dua: benim canavarda h sonu balkonda sanirim kuşları kovalarken aģaca atlamis dusmemis allahtan takılmış kalmis acikli miyavlamasini duydum koştum yavrum nasil korkmustu yüreği pir pir sakinlesmesi zaman aldi merakta birakma bizi gelismelerden haberdar et

Back
X