• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımsın :KK200:
Ortam gayet güzeldi, aile bizim aile gibi aşağı yukarı.
Sohbet muhabbet öyle havadan sudan derken vakit çabuk ve güzel geçti
İlk tanışma için bence genel intiba her iki taraf için de olumluydu
sevındım canım bence ılk tanısma ck onemli herkes bi fikir edınıyor cunku onun üstüne inşa oluyor Allah hayırlısıyla tamamına erdırsın :KK36:

Selâm kızlar.
Bugün inanılmaz yoruldum, doğa yürüyüşü bugündü ve sıkı durun söylüyorum 13 km yüruduk :KK4:
Igneada longoz ormanlarinda hemde yağmur, çamur allahim gittiğime pişman olmadim amaçok zordu bu şartlarda, kaç kez suya çamura dereye daldim hiç sayamadim.
6 buçukta evdeydim hemen çocuklari dus aldırdım, utuleriyaptim, camasir makinesini çalıştırdım şimdi anca oturdum kahvemi alıp.
Yine giderim olursa ama yağmur çamurda bir daha mi almayayim :KK70:
Hic durmadan yağdı mübarek, çok islandik.
Deli işiydi bu, e bizde belliki deliymisiz :KK66:
ama zevkli olmustur canım yaa ne ıyı yapmıssınız ben de 2defa oyle katıldım bi tanesı hele parkurlu falanda iple gecılcek yer vardı ama unutulmazlarım arasında ck eglenmıstık

Günaydın kızlar İyi haftalar
@tatlu kilo vermeyi geç kilo aldım
Bu sabah kendime çok kızarak uyandım
Ramazana kadar kendime ceza verdim
Haftaya pazartesi tartılıp bildirim yaparım

Devamında size takılırım

Bugün nasıl geçti anlamadım, mesiye kalmayı planlıyordum ama kendimi çok yorgun hissediyorum, hava da kötü
sabah birazcık altın aldım harçlık ve kumbara param ile
bu ay mutfak için pek masraf yapmamam gerek,
kahvaltılık epey çeşit var, ama yemek konusu biraz sıkıntı malum dondurucu bitti
mayıs ayını bir görseydik sebze çeşitleri alternatif olurdu

Slm kızlar
242,13 den 1 gr altın aldım ben alınca 240,56 ya düştü 😂😂😂
Havuç patates bezelye pişirdim
Mercimek çorbası salata yoğurt tüketiriz.
Cidden bu ay kendimi zorlamam lazım.bu hafta en azından Markete sadece ekmek için uğrasak süper olabilir.
Eşimin kredi kartına taksit yapmamışlar 2900tl lastik parası ödeyecez hesap kesimi 10 Mayıs.
Kredi kartını mümkün olduğunca az kullanmamız lazım.
Pöfff şiştim.
Bugün yemek işi tamam ama yarına hiç fikrim yok

Back
X