- Konu Sahibi karamelli_turta
- #33.261
Elime geçeni dolar yapıyorum ben deiyiniyetli ıyi yapiyorsun alınacak ihtiyaçlar da hemen kullanırsın
Ben de az harçlık biraktim bu kez hatta 5 dolar da olsa alsam birikime atsam mı diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elime geçeni dolar yapıyorum ben deiyiniyetli ıyi yapiyorsun alınacak ihtiyaçlar da hemen kullanırsın
Ben de az harçlık biraktim bu kez hatta 5 dolar da olsa alsam birikime atsam mı diyorum
Harcamalı gunler bitmiyor...Iyi akşamlar kızlar
Kardeşimin kızı için bebek aldım 25tl
Bezelye, salatalık, patates için de 25tl
Pantolon aldım 49tl ye kattan çektirdim,
Pizza yedik 43tl o da karttan.
Haftalık harçlığından 10tl kaldı,
Duş aldım, namaz kıldım, yasin okudum, yumurta maskesi yaptım, dinleniyorum
Bende kumbara ve bu tarz ufak tefek al sat kârlarını döviz yapiyorumElime geçeni dolar yapıyorum ben de![]()
Evet yumurta akına 2damla limon ekleyip yüze sürüp peçete yapıştırıyoruz, kurudukça tekrarlayıp 20 dk sonra çıkartıp hiç yıkamadan yumurta sarışına 2 dm limon ekleyip sürüyor kuruyunca ılık su ile yıkayıp nemlendirici sürüyoruz,Harcamalı gunler bitmiyor...
Yumurta aki maskesi mi cnm
Canim 2 haftadır bende yapiyorum yumurya akını haftada 1 kezEvet yumurta akına 2damla limon ekleyip yüze sürüp peçete yapıştırıyoruz, kurudukça tekrarlayıp 20 dk sonra çıkartıp hiç yıkamadan yumurta sarışına 2 dm limon ekleyip sürüyor kuruyunca ılık su ile yıkayıp nemlendirici sürüyoruz,
Şems arslandan izledim yumurtla akı peeling yapıyor kapıyı açıyormuş, sarisi da maske oluyormuş .
Siyah nokta kırışıklık ince çizgi renk bozukluğu için etkili oluyor dedi
Olgun yaşlar için krem kullanıyorum gece (40 yaş üstü için)Canim 2 haftadır bende yapiyorum yumurya akını haftada 1 kez
Ama sarisini yapmadım...
Karışıklığa karsi heherhangi bir krem falan kullanıyor musun bu aralar nette bakıyorum karar veremedim
Cnm markalarını yazar misinOlgun yaşlar için krem kullanıyorum gece (40 yaş üstü için)
Gündüz argan yağlı krem ve 50 faktör güneş kremi
kuzenımın de esı denız astsubayıydı onlarda canakkalede gorev yapmıstı görev yerlerının ıcnde en guzeli oradıydı der hep, cok guzel bı yermıs sızın ıcın de her sey cok guzel olur ınsAllah cnımSağol canım inş. Çanakkale

Kv ye bak sen ne güzel :)bu ay 2 çeyrek aldım 2 de kayınvalidedn toplam aylık 4 çeyreğim oldu :)