• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar, hayırlı kandiller
Çok yoğun bir hafta geçti bitti çok şükür
Pazartesiyi de birleştirdik dört gün evdeyiz eşimle
Biraz dinlenecegiz, şu hastalık şüphesi olmasaydi tam kacamak için fırsattı
Ama sonuçlar çıkmadan gereksiz harcama yapmak istemiyoruz.

Selam kızlar, hayırlı kandiller
Çok yoğun bir hafta geçti bitti çok şükür
Pazartesiyi de birleştirdik dört gün evdeyiz eşimle
Biraz dinlenecegiz, şu hastalık şüphesi olmasaydi tam kacamak için fırsattı
Ama sonuçlar çıkmadan gereksiz harcama yapmak istemiyoruz.
Canım inş şifa bulursunuz huzurla devam edersiniz hayatınıza. Eğer hava güzel olursa bu dört gün sabah akşam güzel bir yürüyüş tavsiye ediyorum bol yeşillik ve ızgara et ya da sebze kahvaltı da daha hafif omletler öneriyorum . Perşembe günü T tatlu ya müjdeli haber ver gitsin kilolar inş.
Stres olmamaya çalış canım eşin de inş süreç ne ise kolaylıkla aşar inş

Selam kizlar, bu aralar topigimiz pek sessiz
Sabah yürüyüşe çıkalım diye uyandım yağmur çok yağıyordu, gidemedik A Alya_sura88
Eşim kahvaltı hazırladı sağolsun.
Köfte yaptım, biber dolması iç harcını hazırladım. Tavuk sosladim.
Yemek işini sabahtan halledince bütün gün daha verimli geçiyor bana.
Öğlenden sonra komsumla kahve içmeye çıkacağız.
Zaten çarşambaya kadar evdeyim ev işleri biraz bekelyebilir :))

Ay bende hamur işi kek börek götürdüm valla. Temizlikçi var evde kilo mu aldın diye soruyor evet dedim.
Yufka aldım kıyma çıkardım
Börek yapacağım öğlen pırasa yedik.
Açıkçası benim de herkes gibi beslenmeme dikkat etmem şart damarlarımda genişleme var doktor varis çorabı verdi . Gebelik olduğunda bacak damarım ağrımıştı gene gebelik olursa ağrı olacak dedi. Ankara’ya kar yağdı soğuk valla alşah dışarıdakilere yardım etsin Pazar çok soğuktu
Pırasa çilek sarımsak brokoli salatalık alıp kaçtık hemen markete gittik birazda oradan aldık bir şeyler Eve geldik.

Tum hafta cok yorgun gecti cumartesi uyurum diyordumki saat 8de matkap sesi ile uyandik meger yonetici cagirmis. Bizim haberimiz yoktu. 12 ye kdr surdu. Yorgunum ama sinirimi bozmadim gune kaldigim yerden aynen devam.
Birikim cok iyi gidiyor kizlar haftaya bir haber bekliyorum isle ilgili bana dua edermisiniz.
Dun aksam hepinize ayri ayri burada yazdiklariniz icin dua ettim. Is ev saglik bebek hepsi icin..

Tum hafta cok yorgun gecti cumartesi uyurum diyordumki saat 8de matkap sesi ile uyandik meger yonetici cagirmis. Bizim haberimiz yoktu. 12 ye kdr surdu. Yorgunum ama sinirimi bozmadim gune kaldigim yerden aynen devam.
Birikim cok iyi gidiyor kizlar haftaya bir haber bekliyorum isle ilgili bana dua edermisiniz.
Dun aksam hepinize ayri ayri burada yazdiklariniz icin dua ettim. Is ev saglik bebek hepsi icin..
Arkadasim haber insallah.beklediğin gibi gelir ederim tabiki..

Bol birikimler. Bazen gune sinir bozucu baslanabiliyor en güzelini yapmissin yoksa sadece sana zarar

Ay bende hamur işi kek börek götürdüm valla. Temizlikçi var evde kilo mu aldın diye soruyor evet dedim.
Yufka aldım kıyma çıkardım
Börek yapacağım öğlen pırasa yedik.
Açıkçası benim de herkes gibi beslenmeme dikkat etmem şart damarlarımda genişleme var doktor varis çorabı verdi . Gebelik olduğunda bacak damarım ağrımıştı gene gebelik olursa ağrı olacak dedi. Ankara’ya kar yağdı soğuk valla alşah dışarıdakilere yardım etsin Pazar çok soğuktu
Pırasa çilek sarımsak brokoli salatalık alıp kaçtık hemen markete gittik birazda oradan aldık bir şeyler Eve geldik.
Hava burda da buz gibi cocuk eve tikildi kaldi..
Aman dikkat et bak damar genişleme falan ihmal etme saglik gibisi yok

Hayırlı günler hanımlar...hava sürekli kapalı olunca benimde modum düsüyor hiç bir iş yapasım gelmiyor...ama yürüyüşü ihmal etmiyorum
Tebriklerr aslinda en onemli sey spor
Ev işlerinin bittiği yok. Hedef belirledim bende mayıs 4 e kadar 2 kg vermek...
Asıl hedefe ulaşmak uzun zaman alacak

Gece kalkıp yemek yiyip niyetlendim bugün kandil günü olduğu için. S abah nasıl olduysa bölük pörçük uyumuşum çok iyi geldi. Tesbihimi fazlasıyla yaptım. Mutfağı salonu süpürüp topladım. wc ve lavaboyu temizledim. Şimdi de ikindi namazım ve ardından yasin süresi filan okuyacağım inş.
Babam hala hastanede dün 1 lt kan verildi. Rabbim inşallah şifa verir.

Gece kalkıp yemek yiyip niyetlendim bugün kandil günü olduğu için. S abah nasıl olduysa bölük pörçük uyumuşum çok iyi geldi. Tesbihimi fazlasıyla yaptım. Mutfağı salonu süpürüp topladım. Şimdi da ikindi namazım vd ardından yasin süresi filan okuyacağım inş.
Babam hala hastanede dün 1 lt kan verildi. Rabbim inşallah şifa verir.
Tekrar gecmis olsun doktorlar ne diyor durumuna allah sifa versin tez zamanda babana

Back
X