• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T tatlu ben bir ara düzenli cilt bakımına gidiyordum.
Pahalı kremleri de çok kullandım, pek makyaj yapmam ancak cilt bakım ürünlerine sağlam yatırım yaptim.
Şunu öğrendim cildi dışarıdan değil içeriden beslemek gerekiyor.
Beslenmemiz görüntüye yansıyor.
Arada yine profesyonel cilt bakımı yaptırıyorum ama genel olarak evde kendim organik ürün ve maskeler ile kaliteli nemlendiriciler kullanıyorum.
Cildimde hiç leke ya da kırışıklık yok benim mesela.
Canim bu yıl bir değişkenlik oldu yüzümde tenimde kac yasindasin bilmiyorum ama banaaaa mutlaksa kremlerin ve profosyonel bakım yerini söylemeni isterimm bekliyorum

E Esila09 cnm kirisikliga karsi ya da gözenek sıklaştıran tag tavsiyen var mi

Bugün kozmetikcileri gezdim ve hiç biri aklima yatmadı

Netten bikac marka buldum ama kararsizim

Ben simdiye kadar 1 veya 2 marka tonik kullandim hep gul suyu kullanirdim gul suyu kadar hic birini sevmedim
Kirisiklik icin hic bsy yapmadim ama ellerimde sanki nar cekirdegi ve kantaron ise yaradi.

T tatlu canım 35 yaşındayım ben
Cilt bakımını senede iki ya da üç kere yaptırıyorum.
Mevsim geçişlerinde özellikle. Oksijen ve çeşitli serumlar ile olanı tercih ediyorum. Genellikle fırsatlardan bulup uyguna gidiyorum. Yorumlarına bakıp alıyorum
Hergun sabah akşam mutlaka cildimi temizliyorum ve kremliyorum.
Caudaile göz kremi, clinic sabun,
Estee lauderin nemlendiricisi bana iyi geliyor, L'Oreal gençlik iksiri serisinden de çok çok memnundum ama Türkiye de artik yokmuş,
Lancome ve shisedo ürünlerini de çok beğeniyorum, boynerde güzel indirimler yakalarsam alıyorum. Bu iki marka çok pahalı maalesef.
Garnier kağıt maskeleri her hafta yapıyorum, arada kil maskesi yapıyorum. Gül suyu ile haftada bir yüzümü yıkıyorum.
Peeling özelliği olan soyulan maskeler de cildime yarıyor.
Ellerim için zeytinyağı olan maske tarifleri yapıyorum.
Argan yağı soğuk sıkım ayda iki falan tüm vücuduma uyguluyorum.

T tatlu canım 35 yaşındayım ben
Cilt bakımını senede iki ya da üç kere yaptırıyorum.
Mevsim geçişlerinde özellikle. Oksijen ve çeşitli serumlar ile olanı tercih ediyorum. Genellikle fırsatlardan bulup uyguna gidiyorum. Yorumlarına bakıp alıyorum
Hergun sabah akşam mutlaka cildimi temizliyorum ve kremliyorum.
Caudaile göz kremi, clinic sabun,
Estee lauderin nemlendiricisi bana iyi geliyor, L'Oreal gençlik iksiri serisinden de çok çok memnundum ama Türkiye de artik yokmuş,
Lancome ve shisedo ürünlerini de çok beğeniyorum, boynerde güzel indirimler yakalarsam alıyorum. Bu iki marka çok pahalı maalesef.
Garnier kağıt maskeleri her hafta yapıyorum, arada kil maskesi yapıyorum. Gül suyu ile haftada bir yüzümü yıkıyorum.
Peeling özelliği olan soyulan maskeler de cildime yarıyor.
Ellerim için zeytinyağı olan maske tarifleri yapıyorum.
Argan yağı soğuk sıkım ayda iki falan tüm vücuduma uyguluyorum.
Çok teşekkür ederimm trk tek yazdigin icin
Caudaile siparişini sepete atmıştım bikac gundur onu araştırıyordum...
Derhal bende kendime uygun olani bulmalıyım tesekkurler değerli yorumuna arkadasim

Çok teşekkür ederimm trk tek yazdigin icin
Caudaile siparişini sepete atmıştım bikac gundur onu araştırıyordum...
Derhal bende kendime uygun olani bulmalıyım tesekkurler değerli yorumuna arkadasim
Canım ne demek
Alacağın ürün pahalı ise kozmetik mağazalardan testirini denemeden alma

Tekirdağ da soğuk.
Yakiniz sözde cnm ama keşke artık bizde güneş görsek..
Kolay gelsin eşinle sana bu arada.

p_ritha p_ritha yumurta aki/limon/sarısı tarifini biraz önce yaptım çok beğendim ben yumuşacık oldu . Siyah noktalarina da etkisi var gibi geldi bana. Haftada bir kez yeterli mi?
Ilk 10 gün hergün yapın sonra haftada 1 demişti,
Biz uzmanlar mayısın ilk haftasına kadar derin temizlik peeling öneriyoruz, sonra güneş kuvvetli oluyor cilt inceliyor ve hassaslasiyor demişti şems arslan
Ben şuan hergün uyguluyorum bakalım,
Osmanlı hatunlarının terkiplerinden bahsetmişti her gece yiyip içtikleri
Sarmısak ortak malzeme olunca vazgeçtim yapmaktan

Ilk 10 gün hergün yapın sonra haftada 1 demişti,
Biz uzmanlar mayısın ilk haftasına kadar derin temizlik peeling öneriyoruz, sonra güneş kuvvetli oluyor cilt inceliyor ve hassaslasiyor demişti şems arslan
Ben şuan hergün uyguluyorum bakalım,
Osmanlı hatunlarının terkiplerinden bahsetmişti her gece yiyip içtikleri
Sarmısak ortak malzeme olunca vazgeçtim yapmaktan
Ilk 10 gün hergun mü yapilacak, aa çok şaşırdım haftada 2 olur diye düşünmüştüm :))

Bu hafta gece vardiyasindayim yine.
Arıtma cihazimiz bozuldu sözde 5te gelecekti hâlâ gelen giden yok. Ekstra masraf demek bu.

Ciğer+patetes pişirdim diyet biraz bozuldu ama çok seviyorum bu günlük olsun :)

Doğalgaz faturası geldi bugün 330tl. Bu kadar geleceğini tahmin ettim zaten zira hâlâ cayir cayir yakiyoruz.

Su servis gelsin gitsin yine maskemi yapacağım;)

23 nisan gösterimize de haziriz ,sabahi bekliyoruz:)

Siz neler yapıyorsunuz kızlar ?

Bu hafta gece vardiyasindayim yine.
Arıtma cihazimiz bozuldu sözde 5te gelecekti hâlâ gelen giden yok. Ekstra masraf demek bu.

Ciğer+patetes pişirdim diyet biraz bozuldu ama çok seviyorum bu günlük olsun :)

Doğalgaz faturası geldi bugün 330tl. Bu kadar geleceğini tahmin ettim zaten zira hâlâ cayir cayir yakiyoruz.

Su servis gelsin gitsin yine maskemi yapacağım;)

23 nisan gösterimize de haziriz ,sabahi bekliyoruz:)

Siz neler yapıyorsunuz kızlar ?

Esimi gonderdim yarin evdeyim.. kendi evime gidermiyim bilmiyorum.
Carsamba is var.
Haftasonuda bosum
1 mayis a temizlikci ayarladim ilk once tulleri yikayip astiricam. Yaparim dedi. Kollarimdan dolayi asla niyetlenemem bile.
Sonra ztn ramazan.
Aklimda kucuk kucuk isler ama pek takmiyorum. Oldugu kadar.

Back
X