• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınnnn
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamıza sonsuz teşekkürler...
Kahvaltımızı yaptık mutfağı topladım. Temizlik yapılacak. Koli yapılacak ramazandan önce ne topladım kârdır. Oğlus bir hevesle yardim ediyor cabuk bıkmasa bari. Koli bandını kesiyor getir götür işlerini yapıyor ona oyun geliyor sanırım.

Günaydınnnn
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamıza sonsuz teşekkürler...
Kahvaltımızı yaptık mutfağı topladım. Temizlik yapılacak. Koli yapılacak ramazandan önce ne topladım kârdır. Oğlus bir hevesle yardim ediyor cabuk bıkmasa bari. Koli bandını kesiyor getir götür işlerini yapıyor ona oyun geliyor sanırım.
Canım kolay gelsin, yakın olsak da yardım etsem sana

Günaydınnnn
ayy ben ck severım kolı ısını falan gelırım canım göbüşümle oturdugum yerden kolılerim :halay:

Back
X