• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bu haftaki diyet programına göre 1,5-2 kg vermiş olmam gerekiyor.
O gün, geçen perşembe hastanede 81 kg çıkmıştım ve ödem çok olduğu için ilk haftalar 1,5 kg civarı verirsin dedi diyetisyen
Bir tane kandil simidi dışında da hiç bozmadim ve sporumu da hergun düzenli yaptım.
Perşembe sabahini çok merak ediyorum.
Bir aylık parayı peşin ödedim ama sonrasında koruma aşamasına gelene kadar kendim devam edeceğim.
Benim ihtiyacım olan birinin kontrolü değil, iradeliyim ve sağlıklı beslenmem için gerekenleri biliyorum, vucudumu tanıyorum.
Burada birbirimize destegiz zaten diyetisyene para verecegime kendime yeni kıyafetler alırım, malum havalar ısınıyor ve benim evdeki kıyafetlere girmem için 16 kg vermem gerek :))))
ya çok fenasın kahvemsimm:)
bende spor programı aldım kendime
bana özel olcak hazırlanmasını bekliyorum bakalım
ama parayı ödedikten sonra bi spor aşkı geldi hiç sevmememe rağmen :D
hergün en az 20 dk eliptik yapıyorum ölüyorum bitiyorum :D
ya hani bazen para harcayınca mutlu olursun ya öyle hissettim kendimi bunda
ama yanlış bişiler yapmak istemiyorum spor olarakta
değişimimi sizede atıcam ama başarırsam kızlarrrr

dün akşam çok güzel kaçamaklar yaptım :KK53:
eşimle bayadır çıkıp gezmiyoduk
2.5 senedir ankaradayız ama hiç 7.caddeye gitmemiştik
merak ediyodum benn
gittikkk bi güzel hamburger yedikkk gezdik gezdikkk sonra lokmades yedikkk fena değilmiş ama 2 taneyi zor yedim
çok güzeldi beğendimm artık gideriz hareketli cıvıl cıvıl bi cadde
eve gelincede eliptik yaptım yoğurt kürü yaptım
sabah tartıldım dünden bugüne 200 gr artmış onca yemeye iyi yine :halay:
ama bugun bayaa bi dikkat etmem lazımki yarına az çıkayım :D

kızlar size 10puanlık bi soru sorucam :KK70:
nasıpse temmuzda dogum var 4500tl ucreti.arkadasım ındırım için soylecek tanısmıs ama ben kendımı bu fıyata ayarlamam lazm tabı ınsAllah temmuzda daha da zamlanmaz döviz bazlı.

malum dolarımı bozdurdum 5.54ten geride alamadm suanda da cok yuksek.:mad: 4260tl var.
1-bu parayı bırıkım olarak bu piyasada döviz-altın yapsammi? yoksa tl dursun dogumda pesınmı yatırayım?
2-yaptım dıyelim temmuzda bozsammı yoksa bu dursunda doğumu 5taksit kk mı yaptırsam?
(mevcut toplam kk borcumuz 8500cıvarı)

nasıpse temmuzda dogum var 4500tl ucreti.arkadasım ındırım için soylecek tanısmıs ama ben kendımı bu fıyata ayarlamam lazm tabı ınsAllah temmuzda daha da zamlanmaz döviz bazlı.

malum dolarımı bozdurdum 5.54ten geride alamadm suanda da cok yuksek.:mad: 4260tl var.
1-bu parayı bırıkım olarak bu piyasada döviz-altın yapsammi? yoksa tl dursun dogumda pesınmı yatırayım?
2-yaptım dıyelim temmuzda bozsammı yoksa bu dursunda doğumu 5taksit kk mı yaptırsam?
canım ben galiba hiç riske atmazdım. parayı tlde bırakıp doğumda kullanırdım. bi daha kk borç üstüne borç ekleyip kendimide sıkmazdım. bebekte olcak onunda masrafları olcak gerekirse kk o zaman kullanırdım.

Canım parayı tl de tutma çünkü merkez bankası nın maalesef rezervleri az ve yüklü borç ödemeleri varmış yani daha da yükselmesi bekleniyor. Yerinde olsam koya 5 taksit yaptırır öderdim. Dövize dokunmazdım. Ama çok yükselirse duruma gore bakardım.

Canım parayı tl de tutma çünkü merkez bankası nın maalesef rezervleri az ve yüklü borç ödemeleri varmış yani daha da yükselmesi bekleniyor. Yerinde olsam koya 5 taksit yaptırır öderdim. Dövize dokunmazdım. Ama çok yükselirse duruma gore bakardım.
canım bekle bekle bugune geldık dolar uctu ben hala almadm yaa para tl de kaldı yani su paradanda içim elvermıyo almayı valla:mad:

Back
X