• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydin kizlar...
Sabah 8 de uyandim ve depo şeklinde olan odayı güzelce düzelttim temizledim

Gardroplarin içini düzenledim eskiyenleri giyilmeyenleri ayirdim attim. Kuculen kıyafetleri hurcladim.

Ayakkabilikta tamamlandı

2 odanın perdesi yıkandı asildi..

Battaniyeleri yikamaya başladım biter bugun

Bayan gelmeden 1 gun once de koltuk minderlerini yıkarım halıları yıkamaya gönderirim...

O kadar cok cıktı ki uyandim kapıya koyarken

dün akşam acillik oldum karnım çok ağrıdı gaz sıkışması bulantı üşüme serum yedim iyi geldi ama şu an hala var biraz
1e geliyodu gittiğimizde 2ye gelirken geldik eve
üşütüyorum iş yerinde ondan oluyo biliyorum aslında sıkıda giyiniyorum ama olmuyo demekki :KK43:
Gecmis olsun cnm termal içlik falan mı giysen cnm isyerinde

kronikuykucu kronikuykucu uyku düzensizliği bende de var ne kar kotu olduğunu bilirim.. Yasam kalitesini düşürüyor...

Hava belki acar bundan sonra artık mayis ayi geliyor
ınsAllah canım günes actı sımdı annemlerle bırlıkte evı sıldık supurduk hemen belim tutuldu ya normalde on katı ıs yapardım :anneadayı:

Gunaydin kizlar...

Gardroplarin içini düzenledim eskiyenleri giyilmeyenleri ayirdim attim. Kuculen kıyafetleri hurcladim.

Ayakkabilikta tamamlandı

Bayan gelmeden 1 gun once de koltuk minderlerini yıkarım halıları yıkamaya gönderirim...

ohh süpersin valla kendi yaptığımı hayal ettim bi an :D

Gecmis olsun cnm termal içlik falan mı giysen cnm isyerinde

ay bütün kış giydim
şimdi bile kazak hırka giyiyorum
geçer inşallah bugün

dün akşam acillik oldum karnım çok ağrıdı gaz sıkışması bulantı üşüme serum yedim iyi geldi ama şu an hala var biraz
1e geliyodu gittiğimizde 2ye gelirken geldik eve
üşütüyorum iş yerinde ondan oluyo biliyorum aslında sıkıda giyiniyorum ama olmuyo demekki :KK43:
Geçmiş olsun şekerim..
Gunaydin kizlar...

Ayakkabilikta tamamlandı

Kolay gelsin canım bahar temizliği baslasin:)
ohh süpersin valla kendi yaptığımı hayal ettim bi an :KK70:

ay bütün kış giydim
şimdi bile kazak hırka giyiyorum
geçer inşallah bugün
Bende hala kalın kazanlarımı giyiyorum desem inanir mısın..

Yaaa kızlar koca topikte pamuk gibi yumuşak poğaça yapan biri yok mu tr_lelli tr_lelli ye sorarım ben de
Onda kesin vardir
Canımm atim sana açma tarifi :KK66:
1.5 su bardagı ılık süt
yarım yaş maya
yarım su bardagı sivıyağ
1.5 corba kasigi toz seker
1 tatlı kasigi tuz
1 tatli kasigi sirke
aldigi kadar un.(ele yapismayacak kadar yumusak bir hamur olacak)

Bu tarif guzel tutar her daim.

Bu hamuru ister direk arasina bisi koy kapat dilersen.
istersen de kruvasan gibi de yapabilirsin. 2 tane 6 beze yapip (yani toplamda 12 beze)
her 6 tanenin arasina margarin suruyoruz ust uste koyup aciyoruz ucgen kesip arasina peynir,saralle ne istersek koyup pisiriyoruz.
Pisince kat kat oluyor.

dipnot: tepside 2 saat mayalanmasi icin bekletilecek.

Ben hazalmelek evliyim.2 aylik bebegim.evde el işi yapıp satıyorum.ve bu parayla birikim yapmayı düşünüyorum.ama yeni başladım.el işi yapıp satmaya
Soyle düşünün bu işe başlamadan bor şekilde geçim sagliyordunuz . Bu isten kazandiginiz her kurusu birikime atın.. birikim çoğaldıkça hevesleneceksiniz kolay gelsin

Iyi akşamlar kızlar
Bugün arkadaşlarım ve kızımla kahvaltı yaptık. Sonra sohbet derken saat 2 de evdeydim. Gitmeden yıkanmış 3 posta çamaşırı durdum. Çarşaflarımızı değiştirip yıkadım. Banyoyu temizledim.
Dönüşte ortalık toplayıp sil süpür yaptım salon ve mutfağı. Salon takımımızın koltuklar ve salon mobilyalarımızın resmini cektik kızımla satacağız. Taşınmaya 2 ay hayırlısıyla taşınırız inşallah

Back
X