• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün akşam acillik oldum karnım çok ağrıdı gaz sıkışması bulantı üşüme serum yedim iyi geldi ama şu an hala var biraz
1e geliyodu gittiğimizde 2ye gelirken geldik eve
üşütüyorum iş yerinde ondan oluyo biliyorum aslında sıkıda giyiniyorum ama olmuyo demekki :KK43:
Geçmiş olsun canım geçen gece aynı şikayetler vardı bende, şeker tuz, karbonat karışımı yapıp içtim, ayaklarımı sıcak su dolu kovada beklettim

Canımm atim sana açma tarifi :KK66:
1.5 su bardagı ılık süt
yarım yaş maya
yarım su bardagı sivıyağ
1.5 corba kasigi toz seker
1 tatlı kasigi tuz
1 tatli kasigi sirke
aldigi kadar un.(ele yapismayacak kadar yumusak bir hamur olacak)

Bu tarif guzel tutar her daim.

Bu hamuru ister direk arasina bisi koy kapat dilersen.
istersen de kruvasan gibi de yapabilirsin. 2 tane 6 beze yapip (yani toplamda 12 beze)
her 6 tanenin arasina margarin suruyoruz ust uste koyup aciyoruz ucgen kesip arasina peynir,saralle ne istersek koyup pisiriyoruz.
Pisince kat kat oluyor.

dipnot: tepside 2 saat mayalanmasi icin bekletilecek.
Cokkk teşekkür ederim, senin tarifler tam tutuyor

Kizlar uyuyakalmışım simdi uyandim hic hoş olmadi...
Eşim söylendi durdu yaptığım ev işlerine...
Hakli ama ben duramıyorum aklima geldiyse..
Biraz ağrı var dikiş yerlerimde sesimi çıkarmıyorum

Merhaba arkadaslar. Buraya uye olusumun sebebi birikim yapamamakti. Uye olur olmaz da buraya yazmistim zaten. Bir sure guzelce birikim yaptim ama son 5-6 aydir birikim yapamiyorum. 5 kurus dahi atamiyorum kumbaraya. Beni bir kendime getirin ne olurrrrr...

gunaydın kızlar
dün aksam resmen belim agrıya agrıya chessecake yaptım malzemeleri de malum pahalı. meshurdur benımki söylemesi ayıp:kahve:
en son yatarken üstünün sosunu koydum ama bi tuhaflık hıssettım esıme yatarken strecle bi bak bı aksılık var sanki dedım seker koymayı unutmusum sosa :mad::mad: sonra yarın sosu tekrar yaparm dedım ustunu sıyırıp alim. sonra üstü bozuldu alırken. sinirlendim cıkardım kalıptan falan bastan yapıcam
o kadar yaptgm zıyan oldu:skandal:yani yeni sos yapar yeriz biz onu da ama tabi mısafıre malzeme alıp bastan yapıcam

gunaydın kızlar
dün aksam resmen belim agrıya agrıya chessecake yaptım malzemeleri de malum pahalı. meshurdur benımki söylemesi ayıp:kahve:
en son yatarken üstünün sosunu koydum ama bi tuhaflık hıssettım esıme yatarken strecle bi bak bı aksılık var sanki dedım seker koymayı unutmusum sosa :mad::mad: sonra yarın sosu tekrar yaparm dedım ustunu sıyırıp alim. sonra üstü bozuldu alırken. sinirlendim cıkardım kalıptan falan bastan yapıcam
o kadar yaptgm zıyan oldu:skandal:yani yeni sos yapar yeriz biz onu da ama tabi mısafıre malzeme alıp bastan yapıcam
Üzüldüm canim

Mutlu pazarlar
Mutfağı topladım süpürdüm. Evi topladim. Makinada yikanacaklari makinanın içine tıktım. Ogluşla koli yapacağız yine sabırsızlanıyor pek meraklı :KK48:
Kızımı derse bırakıp avm ye geçeceğim. Dersten alırken de öğretmeniyle görüşeceğim. Dolarlarım var ata alabilirim.

iyiniyetli iyiniyetli hep bir kosusturmacadasin...
Ek dersi bekliyorum birikim icin. 8 gun var... Tamamını birikime atmaliyim
Eşimin maas kk ödenir. Çünkü ordan harcadık gıda yakıt bikac taksiti.
Benim maaşta sabit ödemelere gider..

iyiniyetli iyiniyetli hep bir kosusturmacadasin...
Ek dersi bekliyorum birikim icin. 8 gun var... Tamamını birikime atmaliyim
Eşimin maas kk ödenir. Çünkü ordan harcadık gıda yakıt bikac taksiti.
Benim maaşta sabit ödemelere gider..
Sen de ben de koşturmaca yoksa yetişmiyor canım bizde bir de toparlanma var yavaştan ekstra. Kullanmadığım herşeyi toparlıyorum isim bayagi azalır

Sen de ben de koşturmaca yoksa yetişmiyor canım bizde bir de toparlanma var yavaştan ekstra. Kullanmadığım herşeyi toparlıyorum isim bayagi azalır
Evet yetişmiyor..Ben normal dağınıklığı bile defalarca topluyorum bunu bırakmalıyım kendime eziyet

Evet sizin taşınma yeni hayat telasi olacak. Senin tayin dönemini bekleyecek misiniz

kronikuykucu kronikuykucu o kadar ugrastin yazik olmuş..
ah canım sorma ya tekrar yaptım bastan.
annem olmassa demekki mahvolmstm ıkı cesıtte o yaptı sagolsun ayaklarıma basamıyorum suan hareketlerim kısıtlı oldugu için cok cabuk yoruluyorum canım
K kahvemsi mutluluk canım guzel gecer ınsAllah gununuz bızı haberdar et

Hanimlar.
Evde hic salca yapaniniz var mi? Istanbul şartlarında gunese koymak filan sikinti olabilir ama soyle de bir durum var. Balkonum gunes aliyor baya. Balkona grlmese bile salonumda kesinlikle oluyor gunes. Salca yapaniniz vsrsa bir olcu verirse ve guneste ne kadsr bekleyecek bir soyleyiverirse cok iyi olur.

Back
X