• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turta biz 4 yıl önce taşındığımızda gardrop bile ellemeyin biz her şeyi oda oda topluyoruz dediler ama ben yine de kıyafetleri ve mutfağı toplamıştım gerisini hep kendileri varil gibi şeylere doldurdular hatta. Ve hiç kırılan kaybolan bir eşyam olmadı
Bizde istiyoruz oyle ama büyük eşyaları toplatiriz
Kıyafetler,muftak eşyalarını halledebilirim dokardirtmam:KK66:
Nakliye için ayarlanir da esyalari onlar toplamaz sanirim

Son düzenleme:
Ayyy adam her akşam geldiğinde evi biraz daha boş görünce, bu kolilere yasayamayacagimiza göre dedi ciddi ciddi ev işine sarıldı :)))
Biz de nakliye ile taşındık ama kıyafetler, mutfak, ufak tefek şeyleri kendim toplamıştım. Nakliyeci de niye yoruldunuz biz bunun için geldik demişti ama benim düzen ve hijyen takintim var malum :)))

Ayyy adam her akşam geldiğinde evi biraz daha boş görünce, bu kolilere yasayamayacagimiza göre dedi ciddi ciddi ev işine sarıldı :)))
Biz de nakliye ile taşındık ama kıyafetler, mutfak, ufak tefek şeyleri kendim toplamıştım. Nakliyeci de niye yoruldunuz biz bunun için geldik demişti ama benim düzen ve hijyen takintim var malum :)))
Çok hoşsunuz canım:)))
Nakliye sadece toplanmış eşyaları,kolileri,beyaz eşyaları vs tasiyor sanıyordum tüm eşyaları mi topluyorlarmis.

Turtis kolileri bulunca ufaktan toplanacaksin zaten, mesafede yakin, yeni evi temizleyince taşınmakta birşey yok. Hem yaklaşık iki ay var tatile, o zaman kadar sen on kere taşınır yerlesirsin :)
Tatil de araya girdi böylece :)))
Eşim çok hazir Kahvemsim ama ben hazir değilim :D
Daha geçen ay pasaport masrafimiz olmuştu bir dünya.

Nakliye sadece toplanmış eşyaları,kolileri,beyaz eşyaları vs tasiyor sanıyordum tüm eşyaları mi topluyorlarmis.
Ben de bu hoşluk olmasa hala kira ödüyor olurduk :))
Herşeyi tek tek paketliyor, taşıyorlar, kurulumu yapıyorlar.
Bizim evi taşıyanlar çok iyiydi, aldıkları para son kuruşuna kadar helal olsun, hem çok hızlı hem de dikkatliydiler.
Bir parça birşey bile cizilmedi, evde yapılacak ufak tefek montajları da yaptılar hatta

Ben de bu hoşluk olmasa hala kira ödüyor olurduk :))
Herşeyi tek tek paketliyor, taşıyorlar, kurulumu yapıyorlar.
Bizim evi taşıyanlar çok iyiydi, aldıkları para son kuruşuna kadar helal olsun, hem çok hızlı hem de dikkatliydiler.
Bir parça birşey bile cizilmedi, evde yapılacak ufak tefek montajları da yaptılar hatta
Aman canım en iyisini yaptiniz siz, darisi başımıza.
Büyük esyalar için uğraşmayız bizde diyoruz onlar yapsin ne ise ücreti verelim.
Ama ince eleyip sık dokuyup kullanmayacağım şeyleri koymamalıyım, bir de salon takımı alabilirsek süper olur

Aman canım en iyisini yaptiniz siz, darisi başımıza.
Büyük esyalar için uğraşmayız bizde diyoruz onlar yapsin ne ise ücreti verelim.
Ama ince eleyip sık dokuyup kullanmayacağım şeyleri koymamalıyım, bir de salon takımı alabilirsek süper olur
İnşallah canım az kaldı
Senin için tam bahar temizliği olacak bu taşınma

bizim burdakılerde ucret degısıyo canım ıstersen bardakları bıle tek tek saranlar var ama gıtgıde pahalılasıyor tabi

İnşallah canım az kaldı
Senin için tam bahar temizliği olacak bu taşınma
Biz kombimizi de götürelim diyoruz bakalım onu firmayi çağırıp cikartip yeni eve taktırmak gerekecek.
Ekstra masraf olacak zaten, kullanilabilicekleri alma taraftarıyım, ucuz birşey olsa neyse de.

Back
X