- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #34.761
Herkese günaydınlar olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canım allah kolaylık versin. İnş her şey yoluna girer bir iş kapısı çıkar karşına.Pek iyi sayılmaz canım
Esimle ilgili sıkıntılar çok ciddi boyutlarda ve deve kuşu gibi şuan kafamı kuma gomup öyle yaşamaya calisiyorum.
Tek iyi yanı evladmin olması.
Gerci o olmasa hiç durmazdım birarada ama yapacak bisey yok malesef yanlış kararlar...
Canimm git tabiki.. Pet taraması falan yapıldı mı.. üzülmeyin hemen moralinizi yuksek tutmaya çalışın insallah kötü bir şey çıkmayacak iyi olacak babanizGunaydinnn hatunlarrr
Mutlu hafta sonları
karamelli_turta canım evini anlatsana bize biraz... ayyy ne güzell heyecanlar anlarrrr
Ben 10 gün sonra bayram tatili öncesi hafta rapor alıp babamın yanına oglusumla gideceğim kısmetse. Buralarda durmak zor. Henüz hastalığına teşhis konmadi ilik sonucu bekleniyor ve kanserden şüpheleniyorlar maalesef![]()
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGunaydin turtiss
Herkese gunaydin
GünaydınHerkese günaydınlar olsun
GünaydınGünaydın kizlar
GünaydınCok gunaydin bol gunaydin huzur kaplasın içinizi kizlarr
çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş.Gunaydinnn hatunlarrr
Mutlu hafta sonları
karamelli_turta canım evini anlatsana bize biraz... ayyy ne güzell heyecanlar anlarrrr
Ben 10 gün sonra bayram tatili öncesi hafta rapor alıp babamın yanına oglusumla gideceğim kısmetse. Buralarda durmak zor. Henüz hastalığına teşhis konmadi ilik sonucu bekleniyor ve kanserden şüpheleniyorlar maalesef![]()

Günaydıngunaydın kızlar
dün gece içim cok daraldı nedenli nedensız boyle ruhum bi kötü oldu içimden atamadıgım ağırlıklar var
snra bi ara üsttekılere sınırlendım
neyse esımle sahur yaptım gec yattım, dedım cok sukur yavrum karnımda ve saglıklı her sey hallolur ınsAllah
ruyamda hastaneye gıtmısım acil gibi nörolog görüyor muayene edıyor bazı hareketler yaptırıyor yapamıyorum beynın sol kısmında bıraz yavaslık var ama hallolur tedavı edılır falan dıyor seni ayrıca psıkologumuza yonlendırcem dıyor annem duymasa bari dedım ruyamda öyle uyandım Allah hayırlara cıkarsın cok etkısınde kaldm ruyanın sanırım keyfım yoktu dıye boyle bı ruya gordum
aminn ınsAllah hamılelıkte de boyle duygu degısımleri cok oluyormus ben farketmemıstm bu zmana kadar ama sanırım onun da etkısı varGünaydın
Geçmişinizi bilmiyorım ama bana kalırsa bilinçaltı apaçık
İnsan yorgun olduğunda ya da kafası dolu olduğunda mantıklı mantıksız rüyalar görüyor
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin
Rabbim şifa versin cnmGunaydinnn hatunlarrr
Mutlu hafta sonları
İlk çocuğunuz sanırım ... kaçıncı aydasınızaminn ınsAllah hamılelıkte de boyle duygu degısımleri cok oluyormus ben farketmemıstm bu zmana kadar ama sanırım onun da etkısı var
canım son aylarda olduğun için çok normal kardeşimle ablamın birebir sürekli yanında olduğum için biliyorumgunaydın kızlar
dün gece içim cok daraldı nedenli nedensız boyle ruhum bi kötü oldu içimden atamadıgım ağırlıklar var
neyse esımle sahur yaptım gec yattım, dedım cok sukur yavrum karnımda ve saglıklı her sey hallolur ınsAllah
ruyamda hastaneye gıtmısım acil gibi nörolog görüyor muayene edıyor bazı hareketler yaptırıyor yapamıyorum beynın sol kısmında bıraz yavaslık var ama hallolur tedavı edılır falan dıyor seni ayrıca psıkologumuza yonlendırcem dıyor annem duymasa bari dedım ruyamda öyle uyandım Allah hayırlara cıkarsın cok etkısınde kaldm ruyanın sanırım keyfım yoktu dıye boyle bı ruya gordum
Hayırlısı olsun canımgunaydın kızlar
evet ılk cocugum ınsAllah pazartesi 8aylık olacagız nasıp olursaİlk çocuğunuz sanırım ... kaçıncı aydasınız
canım benım Allah razı olsun bı yandan da dogum heyecanı var ustuste geldı sanırım duygularım depresticanım son aylarda olduğun için çok normal kardeşimle ablamın birebir sürekli yanında olduğum için biliyorum
içini ferah tut herşey güzel olacak canım
ay bide ikiside son aylarının içinde o kadar alıngan oldularkiii kal geliyodu bana dert trip dinlemekten![]()
valla canım tam olarak derdım senın yazdıgın canım nefes darlıgı oluyor karnımdan dolayı hareketlerimde kısıtlı sanırım daha dogrusu buyuk ıhtımalle o da psıkolojıme yansıyor dedıgın gbı yururken oyle dururken oyle,Hayırlısı olsun canım
Bebek büyüdükçe de insana karnı gerildiği için sıkıntı basıyor
Yürürken öyle dururken bile hazimaizlik gibi
Inşallah az kalmış
Çalışıyor isen çalışamaz raporu al bu haftalarda canım
Ben rapor almayı unuttum
Rapor ücreti alamadim