Selam kızlar
Evde olunca hep temizlik :)
Mutfak perdesini yıkayıp dolapların yuzeyini ve buzdolabının içini sildim.
Eksik listesi yaptım.
Supur, sil, banyo cifle işlerini hallettim, balkonu yıkadım.
Akşam için tavuk yapacağım, haftalık yemekleri yarın yaparım pazara bir bakayım da.
Bugünlük yeter bu kadar.
Biraz dinlenip çıkacağım, yürüyüş yaparim donuste de markete uğramam gerek.

Hanımlar birşey soracağım. Bana nikahta takılan ve hiç takmadigim, takmayacagim bir kolyeyi dün sattım.. alış fiyatı sanırım 1500 falan ama satış 600 e geldi.. üstüne biraz daha koyup iki çeyrek aldım. Kolye durduğu yerde baya değer kaybetmiş ama bilemedim hata mı ettim diye düşündüm 😏 olduğu yerde duracak Osmanlı tuğralı şu yeni gelin kolyelerinden. Kuyumcu bu durduğu yerde değer kaybeder falan dedi ikna olup sattım ama satmasamiydim🤷 gerçi artık çok geç, geçmiş olsun farkındayım da, en azından için rahatlar belki diye sorayım dedim😏

gunaydın kızlar
dün gece içim cok daraldı nedenli nedensız boyle ruhum bi kötü oldu içimden atamadıgım ağırlıklar var
snra bi ara üsttekılere sınırlendım
neyse esımle sahur yaptım gec yattım, dedım cok sukur yavrum karnımda ve saglıklı her sey hallolur ınsAllah
ruyamda hastaneye gıtmısım acil gibi nörolog görüyor muayene edıyor bazı hareketler yaptırıyor yapamıyorum beynın sol kısmında bıraz yavaslık var ama hallolur tedavı edılır falan dıyor seni ayrıca psıkologumuza yonlendırcem dıyor annem duymasa bari dedım ruyamda öyle uyandım Allah hayırlara cıkarsın cok etkısınde kaldm ruyanın sanırım keyfım yoktu dıye boyle bı ruya gordum
Canım gebelikten galiba, ben öyle pek rüya, kabus gören biri değilim, bu sıralar bende de arttı.

Hanımlar birşey soracağım. Bana nikahta takılan ve hiç takmadigim, takmayacagim bir kolyeyi dün sattım.. alış fiyatı sanırım 1500 falan ama satış 600 e geldi.. üstüne biraz daha koyup iki çeyrek aldım. Kolye durduğu yerde baya değer kaybetmiş ama bilemedim hata mı ettim diye düşündüm 😏 olduğu yerde duracak Osmanlı tuğralı şu yeni gelin kolyelerinden. Kuyumcu bu durduğu yerde değer kaybeder falan dedi ikna olup sattım ama satmasamiydim🤷 gerçi artık çok geç, geçmiş olsun farkındayım da, en azından için rahatlar belki diye sorayım dedim😏
O tip kolyeler değer kaybediyor zaten
Salla

Olan olmuş ne desek boş artık

Sen uyurken çocuklar sessiz oluyor mu rahat bırakıyorlar mi
Uyarirsam dikkat ediyorlar genelde uyarsam da gürültü oluyor
Zarar etmişsin

gunaydın kızlar
dün gece içim cok daraldı nedenli nedensız boyle ruhum bi kötü oldu içimden atamadıgım ağırlıklar var
snra bi ara üsttekılere sınırlendım
neyse esımle sahur yaptım gec yattım, dedım cok sukur yavrum karnımda ve saglıklı her sey hallolur ınsAllah
ruyamda hastaneye gıtmısım acil gibi nörolog görüyor muayene edıyor bazı hareketler yaptırıyor yapamıyorum beynın sol kısmında bıraz yavaslık var ama hallolur tedavı edılır falan dıyor seni ayrıca psıkologumuza yonlendırcem dıyor annem duymasa bari dedım ruyamda öyle uyandım Allah hayırlara cıkarsın cok etkısınde kaldm ruyanın sanırım keyfım yoktu dıye boyle bı ruya gordum
Hayır olsun canım. Sen içini ferah tut Rabbim hayra çıkarsın. Hamileyken okunacak dualar var sanirim bebek icin iyi bir evlat olmasi icin vs. Ben once bilmiyordum okumak da sana iyi gelebilir

Kolyeler gibi takılarda işçilik fazla oluyor ve satışta çok zarar ediliyor maalesef. Yine de birkaç kuyumcuya sorsaydınız keşke içiniz daha rahat olurdu.

Hayır olsun canım. Sen içini ferah tut Rabbim hayra çıkarsın. Hamileyken okunacak dualar var sanirim bebek icin iyi bir evlat olmasi icin vs. Ben once bilmiyordum okumak da sana iyi gelebilir
amin canım Allah razı olsun hatım okuyorum Rabbım kabul ederse sesli okuyorum kuzumda dınlesın dıye okurken karnımı da tutuyorum :KK37:
şifa olsun salihlerden olsun dıye dua edıyorum ınsAllah

Dolapta irice 1 patlıcan 1kabak havuç buldum,
2 patates doğradım halka halka,
Patlican ve kabaklari hafif soyup 5,6 parçaya halka kestim, hafif oydum, kızarttım.
Azıcık kıyma az kuru soğan 1 minik domates kavurdum iç hazırladım.
Dolma benzeri patlıcan ve kabaklari doldurdum üzerlerine patates dilimleri koydum, buzluktan kızarmış 3 biber de dizdim,
Salçalı sos yapıp iftara yakın pişireceğim,
Karnıyarık, dolma arası bir yemek oldu.
Pirinç pilavı
Bol cacık yaparım salatlıklar pörsüyor
Çorbaya gerek yok
Muhallebili kadayıf da var,

Canım gebelikten galiba, ben öyle pek rüya, kabus gören biri değilim, bu sıralar bende de arttı.
aynen canım sanırım gebelıkten bide nefes darlıgı oluyor karnım buyudukce o da uyku kalıtemı etkılıyor
zaten hamılelıgımden berı uykum hıc yok zombi gıbıyım herkes uyu uyu sonra ararsın bu gunleri dıyor, valla uyuyabılcenki uyucan zorla uyunmuyorki

Back
X