• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz ev bakarken çok gezdik biliyorsun, her begendigimiz evi de büyüklere, akrabalara gösterdik ve hep söyleyecek birsey buldular.
En son burayı alırken babam bir arkadaşını getirdi, benim mutfaktaki balkonu iptal edildi mutfağı genişletmiştir ve kolon var mutfakta.
Adam burası asla olmaz mutfağın ortasında kolonun ne işi var, mutfak balkonsuz olmaz almayın bu evi dedi.
Bizimkileri de etkiledi. Dedim burada ben oturacağım. Bu haliyle kabulum.
Kolon ile cam arasina masa koydum ben, aynı adam ev görmeye geldi ve mutfağın çok ferah büyükmüş dedi.
Yani demem o ki kendin içine sinip beğendiysen dış seslere de bazen kulak tıkamak gerekiyor.
Bu işin niyetine girdin bir kere nasibin neredeyse gelip seni bulacaktır
Aceleyle karar verme ve her yönüyle içine sindiginden emin ol sadece
Kesinlikle katılıyorum. Ben evi alırken neler dediler. Uzmanı bile üstelik. Ama noldu biz evi aldık ve üç senede üç kat değeri arttı.

Günaydın kızlar,
Hadi uyanın :P

Dün akşam üç Kp kv çocuklar ile yeni evimize gittik, görsün büyükler de.
Çocuklar zaten görmüştü de.
Küçük oğlum abisi ile odasinin ayrilmasini istemiyor,büyük oğlum ayrı olsun istiyor:)
Muhtemelen tasinacagimiz zaman ayirmayiz odalarini, küçüğüm çok bağlı abisine.

Bu akşam da benim annem babam ile gideriz:)

K kahvemsi mutluluk vallahi bilemedim ama soyle dusundum şimdiki tl ile 5 yıl sonra ki tl aynı olmayacak seni zorlamayacak. Bence birliktir sen gramları dövizleri onlarla başka seyler yaparsin :rolleyes:
Al bir tilki de benden iyice karışsın kafan:KK71::KK70:
Dün akşam kuzenimi aradım, yıllardır bankacı kendisi. Durumu anlatıp sordum ne dersin diye.
Şu anki ödeme tutarı seni zorlanıyorsa hiç birşey yapma dedi,
Yarın birşey almak istesen tekrar kredi kullansan aynı faiz oranını bulman çok zor paranı elinde tut dedi

karamelli_turta karamelli_turta canım evın ck guzel gule gule oturun ınsAllah Allah odeme kolaylıgı versın

Kizlar bana hayırlısı ne ise o şekilde dua eder misiniz bu hafta belli olurmuş tayin isleri. Kafam karışık içim bir tuhaf
hakkında hayırlısı olsun canım benımm

Ben bilezik alacagim zmn 22 ayar gr altin aliyorum bilezikte 22 ayar oluyor gr gr hic kaybim olmadan cevirdiler. Sizde belki oyle yaparsaniz kaybiniz olmaz yapan kuyumcular vardir.
Kardesime oyle aldim ilk basladigim zmn ile 40 lira fark etmisti altin durdugu yerde durmuyor
canım ben onu tanıdık kuyumcu hatta sordum o sekılde olmuyor once gramı bozuyoruz sonra bılezıgı satıyoruz dedı dukkan sahıbı olsa belki farklı olurdu tabi ama cogu kısı yapmıyor onu

Back
X