• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karamelli_turta karamelli_turta canım evın ck guzel gule gule oturun ınsAllah Allah odeme kolaylıgı versın

hakkında hayırlısı olsun canım benımm

canım ben onu tanıdık kuyumcu hatta sordum o sekılde olmuyor once gramı bozuyoruz sonra bılezıgı satıyoruz dedı dukkan sahıbı olsa belki farklı olurdu tabi ama cogu kısı yapmıyor onu

Ya olurmu kac kere 2 farkli kuyumcudan aldim.
Hatta 1 tanesi o kdr dusuyorki neredeyse gr almis gibi oluyor sifir iscilik aliyor ama birtek bilezikte boyle.
Mutlaka yapan yerlere denk gelirsiniz

Kp ve kv ne dediler ev yorumları falan
Kv çok beğendi yorumları iyi.
Kp daha mesafeli ama o da beğendi
Günaydın hanımlar.. karamelli_turta karamelli_turta hayırlı olsun evin çok güzel çok beğendim ağız tadıyla otur :) bu topige geldim geleli birikimden şaşmadın mukafakatini aldin .. sakıncası yoksa en basindan beri toplamda ne kadar biriktirdin bize de tesvik olsun :)
Sagol canım teşekkür ederim.
Birikimler biraz karışık, arabayi sattiktan sonra onun parasi duruyordu tl de bir dönem tl olarak biriktirdim hep üzerine.
Sonra altina döndüm her ay bir ata olarak devam ettim. Çok şükür güzel birikim oldu.

Dün akşam kuzenimi aradım, yıllardır bankacı kendisi. Durumu anlatıp sordum ne dersin diye.
Şu anki ödeme tutarı seni zorlanıyorsa hiç birşey yapma dedi,
Yarın birşey almak istesen tekrar kredi kullansan aynı faiz oranını bulman çok zor paranı elinde tut dedi
Kuzeninin dediği de mantıklı canım son karar sende.

O seçeneği de sordum 320 TL farkediyor benim ödemede ama o çok mantıklı değil dedi bankacı.
Vade uzun olunca ödenen faiz çok oluyor, ödemede sorun yasamiyorsaniz vadeyi kısaltın dedi
Biz de geçen sene 3+1 yatırımlık bir daire aldık. 10 sene ödeyeceğiz. Bizim düşüncemiz hiç ödeme zamanını azaltmaktan yana olmadı. Çünkü enflasyon oranıyla ödeyeceğin para bir süre sonra sana dokunmuyor bile.

En fazla 3-4 sene sıkıntı yaşarsın sonra bakkal harcama parana dönüşebilir zamanla :) Benim tavsiyem ara ödeme işine hiç girme ama yine sen bilirsin canım.

Ya olurmu kac kere 2 farkli kuyumcudan aldim.
Hatta 1 tanesi o kdr dusuyorki neredeyse gr almis gibi oluyor sifir iscilik aliyor ama birtek bilezikte boyle.
Mutlaka yapan yerlere denk gelirsiniz
ben de oyle bırıktırıcektm hatta oyle dedıler demekki farklı yerlere de sormak lazım canım tesekkurler

Günaydın kızlar
Epeydir uğrayamadım. Biraz geç oldu ama hayırlı ramazanlar diliyorum.

karamelli_turta karamelli_turta evin hayırlı uğurlu olsun canım. Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin. Sanada K kahvemsi mutluluk ’a da tez zamanda ödeme kolaylığı versin

E Esila09 rabbim acil şifalar versin inşallah

Günaydın kızlar,
Ne güzel sohbet etmişsiniz,
karamelli_turta karamelli_turta
Evini çok beğendim canım, çok güzel
Güzel güzel oturmak nasip olsun inş,
Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah,
Esila geçmiş olsun canım, ciddi bir sorun olmaz inş,
K kahvemsi mutluluk
Hangi seçeneğe karar verirsen hayırlı olsun inş

selam kızlar fikirlerinize ihtiyacım var en acilinden
sonunda babam emekli olacak sanırım
ama önce askerlik borcunu ödemesi gerekiyor 15 bin tlye yakın bi para
bankadan babama kredi vermiyolarmış (köydeki bi arsanın üstünde icra varmış babam zamanında birine kefil olmuş)
daha önce anlatmıştım
iş başa düşüyor ve babama kredi çekmem lazım
babam eşimi aramış konuşmuşlar
emekli olup icra kalkınca (karşı taraf ödeyecekmiş güya) bizim çektiğimiz krediyi kapatacakmış kendisi baştan kredi çekip neden çünkü emekliye verilen kredide faiz düşük oluyormuş eşime böyle demiş
ama bu ne kadar mantıkli ki iki iki faiz ödemiş olacak bu sefer
bizim çektiğimizide babam ödeyecek zaten
bende diyorumki acaba hiç 2 kere kredi çekilmese
benim iş yerine borcum 4 bin kaldı 6 bin ödedim
işyerinden istesem 3-4 ay içinde hepsni geri vermek şartıyla
1.si belki borcum var diye vermezler bilmiyorum
2.si aslında hiç isteyesim yok ama krediye bulaşmamak için aklıma geliyor engel olamıyorum
babam kredi çekincede ödicem
hadi en kötü ihtimal babama yine kredi çıkmazsa bu sefer yine ben çeker öderim o sıkıntı olmazda
napıcamı bilemedim

Bizimde 16000 TL kadar KK borcumuz var
Bu ay 5000 TLsini yatıracağım. Kalanı da 3-4 ayda öderim inşallah

İniş çıkışları pek değerlendiremedim. Ama 2019a girdiğimizden beri 3 bilezik aldım
Toplamda 4 bilezik ve 2 çeyrek altınım var
Çeyrek altınları bu şekilde bileklik yaptırdım

Bu yaz nişan yapmayı planlıyorum:oops:
Bu yüzden acilinden para biriktirip 2 tane tam altın almam lazım.

Ayyy bide kilo vermem lazım:KK17:
Şu zayıflama gurubunuza Benide alın ekstra bir topik falan var mı yazıştığınız

Eklentiler

• 7CF3B26B-8A27-4E87-B9E4-38C587FC2AC6.webp
    7CF3B26B-8A27-4E87-B9E4-38C587FC2AC6.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 53
Bizimde 16000 TL kadar KK borcumuz var
Bu ay 5000 TLsini yatıracağım. Kalanı da 3-4 ayda öderim inşallah

İniş çıkışları pek değerlendiremedim. Ama 2019a girdiğimizden beri 3 bilezik aldım
Toplamda 4 bilezik ve 2 çeyrek altınım var
Çeyrek altınları bu şekilde bileklik yaptırdım

Bu yaz nişan yapmayı planlıyorum:oops:
Bu yüzden acilinden para biriktirip 2 tane tam altın almam lazım.

Ayyy bide kilo vermem lazım:KK17:
Şu zayıflama gurubunuza Benide alın ekstra bir topik falan var mı yazıştığınız
çok güzelmiş güle güle kullan
hayırlı olsun inşallah nişanında
kaça mal oldu bilekliğin :)

Canim nerelerdesin neler yapiyosun
Bizleri boslama senden cok sey ogrendik
Hep evdeydim canım. Hastalıktı vs derken bir sürü kötü gün atlattık. Ama hamd olsun iyiyim şuan hepsi geride kaldı.

Bu süre zarfında her şeyle birlikte internet kullanımınada ara vermiştim. Ama buradan uzak kalmak maddi açıdan bana yaramıyoro_O
Bu yüzden hemen geri döndüm

Ramazan’a girmeden önce maddi manevi hedefler koymuştum
Onları gerçekleştiriyorum çok şükür

Hep evdeydim canım. Hastalıktı vs derken bir sürü kötü gün atlattık. Ama hamd olsun iyiyim şuan hepsi geride kaldı.

Bu süre zarfında her şeyle birlikte internet kullanımınada ara vermiştim. Ama buradan uzak kalmak maddi açıdan bana yaramıyoro_O

çok geçmiş olsun

çok güzelmiş güle güle kullan
hayırlı olsun inşallah nişanında
kaça mal oldu bilekliğin :)
Sağol cnm
Benim için ekstra bir külfeti olmadı
Kuyumcu tanıdıktı. Çeyreğini getir yapalım dedi. Hemen yaptı sağolsun. Ama en fazla 5-10 TL tutuyor zaten.

Biraz alım gücüm olsun. Bir kaç tane daha yaptırmayı planlıyorum. Düğünlerde vs yakaya iğnelemektense böylesi daha zarif olur diye düşündüm :)

Sağol cnm
Benim için ekstra bir külfeti olmadı
Kuyumcu tanıdıktı. Çeyreğini getir yapalım dedi. Hemen yaptı sağolsun. Ama en fazla 5-10 TL tutuyor zaten.

Biraz alım gücüm olsun. Bir kaç tane daha yaptırmayı planlıyorum. Düğünlerde vs yakaya iğnelemektense böylesi daha zarif olur diye düşündüm :)
çok mantıklı ve çok şık bir hediye olur bence :)

Her zamanki gibi formundasin :D
Bileklik fikrini sevdim bende mi yaptirsamki

Kizlar ya kalbim bir sakin bugun tovbe tovbee :D

Back
X