• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk mevzusu konuşulmuş baya, ben kendimi hazır hissetmiyorum ,istemiyorum dediğimde de insanlar uzaylı görmüş gibi tepki veriyorlar ,erken anne olmak ilerisi için güzel gibi de ,en güzel yaşlarında da bir çok şeyden mahrum kalıyorsun sanki . Allah aratmasin dileyen herkese nasip etsin

Yıllar önce eşimin hastalık zamanı bile eve hapsolmadik biz. Yazın istisnasız her haftasonu sandviç yapar içeceğimiz alır sahile inerdik.
Biraz da kişinin beklentisiyle alakalı bu durumlar.
Mesela ikimizde uhd insanıyiz seninle, Antalya seviyoruz :))
Ama yapacağımız bir hafta tatil,girecegimiz deniz.
Amaç dinlenmek ve güzel vakit gecirmek.
Bütçe neye elveriyorsa ona göre hareket ediyoruz.
Geçen sene ben yalovaya pansiyona gittim, sen kamp düşünüyorsun.
Demem o ki insan mutlu olup hayatı yaşamak istiyorsa bütçesine göre de yapabiliyor bunu.
Ama o fesatat kalpli insanlar bekliyorki paramız yok diye aglayalim.
Şüküredeceksin ki Rabbim hep daha çok versin bereketlendirsin.
Yok dedikçe yok olur.
Evet canım yok dedikçe yok olur,
Kıtlık enerjisi çekmeyin diyorlar,
Olmasını istediğiniz şeyi söyleyin, dua ederken de öyle, sağlık ver, huzur ver,bereket ver gibi,
Sözlerine dikkat et kaderin olur..

gunaydın kızlar
dün ck mutlu oldugum bi olay yasadım sızınle paylasmak ıstedım.annemlerin evinin orda bi komsu var merdiven yıkıyordu yıllar once ordan tanıyoruz yolda falan goruyoruz arada.kızı var zihinsel durumu yetersiz. dun aksam ıftara 45dk falan var eve gırıyoruz o da kapıya ınmıs anneme dediki sizde top varmı cocuklar oynuyor bana vermıyor,annemde ay yok kızım ya tuh falan dedı (25yasında falan var aslında da dedıgım gıbı zıhınsel durumdan ötürü)
sen bekle ben gıdıp bulmaya calısım dedım esım bi tarafa gitti ben bı tarafa bıde ara ara 20dk snra buldum bıde hızlı yuruyım dedım annesı eve cagırmadan verım dıye, bebek oldugu için kan ter ıcınde kaldm ama degdı o kadar mutlu olduki baktım etrafa bana bakınıyo gıtmemıs cocuklara gosterdı abla aldı bana dıye:cry: canım benım ya ben de ck mutlu oldm Allahım hepımıze yavrularımıza beden saglıgı akıl saglıgı versın
Gözlerim doldu canım ya,
Allah kabul etsin,
Allah senden razı olsun inş

Çocuk mevzusu konuşulmuş baya, ben kendimi hazır hissetmiyorum ,istemiyorum dediğimde de insanlar uzaylı görmüş gibi tepki veriyorlar ,erken anne olmak ilerisi için güzel gibi de ,en güzel yaşlarında da bir çok şeyden mahrum kalıyorsun sanki . Allah aratmasin dileyen herkese nasip etsin

ay benimde 5 yıldır evli olduğumu duyanlar önce şaşkınlıkla sonra acıyarak bakıyolar yüzüme
deli oluyorum :KK53:

ay benimde 5 yıldır evli olduğumu duyanlar önce şaşkınlıkla sonra acıyarak bakıyolar yüzüme
deli oluyorum :KK53:
ne alaka ne acıyarak bakmasıymıs cahil insanları hıc dıkkate alma canım haşa Allahtan daha iyi mi bilecekler nasibinizi,ne zman hayırlı oldugunu

beğendikçede alırsın
ben şartlandırmadım kendimi hiç
neyi beğendiysem aldım
sakin ol :KK70:
yenimi öğrendiniz hamileliğini kardeşinin
hayırlı olsun bu arada rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
darısı senle bana :))
seninde yoktu dimi bebiş

Yok canim ama benim isim sıkıntılı ztn

Ben planli gitmek istiyorum ya bir kac marka aklimda yada almak istedigim seyler var.
3 aylik su anda canim
Her ay 1 2 parca alsam darlanmam hem mevsime gore bulamam ztn

ne alaka ne acıyarak bakmasıymıs cahil insanları hıc dıkkate alma canım haşa Allahtan daha iyi mi bilecekler nasibinizi,ne zman hayırlı oldugunu
hiçbişey bilmeden damgayı yapıştırıyolar çocukları olmuyo demekki diye
ben sallamıyorum zaten
ama ne kadarlık evli olduğumu sorup cevabı aldıklarında akıllarından geçeni okumak isterdim :KK48:

Kızlar bugün bayram kömbesiyaptım,
Bizim buralarda meşhurdur,
Malzemesi, pişirme parası 65 civari tuttu,
Cevizli, üzümlü ve sade yaptım,
Piserpismez dağıtmaya başladım, fırındaki müşterilere, Bizim işyerine, yandaki isyerine verdim tadımlık,
Anneme, kardeşime de gönderirim,
Ağız tadıyla yenir inş.
Akşam yemeği kuru fasulye pilav düşünüyorm,
Uzandım biraz,

Yok canim ama benim isim sıkıntılı ztn

Ben planli gitmek istiyorum ya bir kac marka aklimda yada almak istedigim seyler var.
3 aylik su anda canim
Her ay 1 2 parca alsam darlanmam hem mevsime gore bulamam ztn
aynen canım
bende çok aldım ama saymadım valla
biz bide babynest almıştık iki kardeşimede çok rahat oluyor bebek

hiçbişey bilmeden damgayı yapıştırıyolar çocukları olmuyo demekki diye
ben sallamıyorum zaten
ama ne kadarlık evli olduğumu sorup cevabı aldıklarında akıllarından geçeni okumak isterdim :KK48:
Genelde 2 yıldan sonra insanlar aa neden yapmıyorlar, olmuyor mu ,sıkıntı mi var eşine mi güvenmiyor tarzı düşüncelere kapılıyorlar da, umrumda olmaz valla benim ,çocuk olduğunda geceleri kimse benim yerime bakmayacak, ya da geleceğini benim yerime düşünmeyecek, ima bile edemezler valla 😊

Genelde 2 yıldan sonra insanlar aa neden yapmıyorlar, olmuyor mu ,sıkıntı mi var eşine mi güvenmiyor tarzı düşüncelere kapılıyorlar da, umrumda olmaz valla benim ,çocuk olduğunda geceleri kimse benim yerime bakmayacak, ya da geleceğini benim yerime düşünmeyecek, ima bile edemezler valla 😊
bende zaten sizmi bakıcaksınız diyip susturmuştum artık çocuk yap diyen birini :D
olduğum şehirde eşimin hiç bi akrabasıda yok şükür :D

Canim cocuk mevzusu oyle kolay bir şey değil. Kimin ne zaman istediğine kimse karışamaz.. hele hazır değilsen hic düşünme tabiki. Benim hassas olduğum bikac konudan biri budur.

Yogun ve tempolu bir günden sonra evdeyim. Birazdan mutfağa geçeceğim 2 günlük yemek yapsam diyorum

iyiniyetli iyiniyetli sevindim babanın yanına gitmene ims guzel haberler alırsın
Bu arada bizim ek ders yapıldı cumaya yatacakmış

kronikuykucu kronikuykucu ne güzel insansın senin

K kahvemsi mutluluk cok guzel dinlen tatilinde

karamelli_turta karamelli_turta canim kamp kurup beğendiğiniz yer olursa haber ver cnm lutfen

sekerim00 sekerim00 kardesin nasil ins eşine kavuşur aklima geliyor gruptakiler duamdasınız...

nasıl olsun canım bebeği için ayakta durmaya çalışıyor
7 aydır eşi yok 6 aylık hamileyken gittii bebek şimdi 4 aylık olacak
geçen ay 2 hafta üst üste açık görüş vardı 19 mayıstan dolayı iki kere yapmışlar normalde ayda sadece 1 kere
o zaman eşi demişki baba olduğumu şimdi hissettim demiş nasıl içim acıdı
dünde bebek arabası bakarken kardeşim dalıp dalıp gidiyor bi türlü odaklanamadı ilk önce
eminim içinden bebek arabısını bile eşiyle seçememenin burukluğunu yaşadı :(
rabbimin büyük bi sınavı buda...

her insan çocuk sahibi olacak diye birşey yok, biz 8 yıldır evliyiz şimdiye kadar boy boy çocuk yapmış olmam gerekiyordu insanlara göre. ama istemiyorum, eşim de istemiyor. sevgiliyken de böyle düşünüyorduk.
ilk yıllar çok soruyorlardı çok sinirleniyordum, sorun olduğunu konuştukları kulağıma geldi
birini ortamda bozduktan sonra bir daha kimse haddini aşıp sormaya cesaret edemedi.
kadın hazırsa, çift olarak isteniyorsa Rabbim de nasip ederse tabiki çocuk olur.
sevgisi mutlaka başka birşeydir.
Rabbbim isteyen herkese nasip etsin.

Back
X