• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim cocuk mevzusu oyle kolay bir şey değil. Kimin ne zaman istediğine kimse karışamaz.. hele hazır değilsen hic düşünme tabiki. Benim hassas olduğum bikac konudan biri budur.
Aynen öyle bana soran olmuyor Allah var, cevabını anında alacaklarını biliyorlar diyeyim ,hazır cevap olmak iyi oluyor, bir iki bozunca kimse haddini aşmıyor. Sırf anne olmak için doğurmak istemiyorum hazır değilim daha ,içime bir his gelir belki bir anda isterim bilemem orasını ,Allah isteyen herkese nasip etsin

hiçbişey bilmeden damgayı yapıştırıyolar çocukları olmuyo demekki diye
ben sallamıyorum zaten
ama ne kadarlık evli olduğumu sorup cevabı aldıklarında akıllarından geçeni okumak isterdim :KK48:
sorun var ondan olmuyor çocuklarıı
kesin tüp bebek deniyorlar diyorlar, iyi niyetli olanı yazık inşallah olur diye de dua ediyor.
bizim için öyle söylenmişti en azından bizzat duydum :))

Kızlar bugün bayram kömbesiyaptım,
Bizim buralarda meşhurdur,
Malzemesi, pişirme parası 65 civari tuttu,
Cevizli, üzümlü ve sade yaptım,
Piserpismez dağıtmaya başladım, fırındaki müşterilere, Bizim işyerine, yandaki isyerine verdim tadımlık,
Anneme, kardeşime de gönderirim,
Ağız tadıyla yenir inş.
Akşam yemeği kuru fasulye pilav düşünüyorm,
Uzandım biraz,
ayyyy ben çok severim, ellerine sağlık canım

her insan çocuk sahibi olacak diye birşey yok, biz 8 yıldır evliyiz şimdiye kadar boy boy çocuk yapmış olmam gerekiyordu insanlara göre. ama istemiyorum, eşim de istemiyor. sevgiliyken de böyle düşünüyorduk.
ilk yıllar çok soruyorlardı çok sinirleniyordum, sorun olduğunu konuştukları kulağıma geldi
birini ortamda bozduktan sonra bir daha kimse haddini aşıp sormaya cesaret edemedi.
kadın hazırsa, çift olarak isteniyorsa Rabbim de nasip ederse tabiki çocuk olur.
sevgisi mutlaka başka birşeydir.
Rabbbim isteyen herkese nasip etsin.
Eşimle 4.yilimiz ama evliliğimiz dugunden itibaren sayarsak 1,nikahtan sayarsak 2 yıl olmak üzere 😂biraz karışık. Biz nikâhı önce yaptık diye bile insanlar konuşmuş, aaa neden önce yaptı hamile mi acaba diye ,len hamile olsam 1 ay sonra düğün yaparım ne diye neredeyse 1 yıl bekleyeyim. Evet dedim hamileyim çocuğu düğüne hazırlıyorum sürpriz yapcam 😂 tabi baktılar hala karın dümdüz hayal kırıklığına uğradılar, ne meraklıyız milleti doğurtmaya bi bitmediler ya :işsiz:

Eşimle 4.yilimiz ama evliliğimiz dugunden itibaren sayarsak 1,nikahtan sayarsak 2 yıl olmak üzere 😂biraz karışık. Biz nikâhı önce yaptık diye bile insanlar konuşmuş, aaa neden önce yaptı hamile mi acaba diye ,len hamile olsam 1 ay sonra düğün yaparım ne diye neredeyse 1 yıl bekleyeyim. Evet dedim hamileyim çocuğu düğüne hazırlıyorum sürpriz yapcam 😂 tabi baktılar hala karın dümdüz hayal kırıklığına uğradılar, ne meraklıyız milleti doğurtmaya bi bitmediler ya :işsiz:
gerçekten karışıkmış :)
millete göre yaşasak işimiz var,
evlen, çocuk yap, ikinciyi yap derken mezara götürene kadar çeneleri durmaz.
milletce çok meraklıyız hep bundan oluyor :)

gerçekten karışıkmış :)
millete göre yaşasak işimiz var,
evlen, çocuk yap, ikinciyi yap derken mezara götürene kadar çeneleri durmaz.
milletce çok meraklıyız hep bundan oluyor :)
Çok karışık değil aslında sadece nikâhı önce yaptık 😂yok hiç millete göre yaşamıyorum valla keyfime bakıyorum, konuşuyorlar falan arkamdan,hep manşetteyim değil mi manşet olmazsam içim rahat etmiyor diyorum gülüp geçiyorum, umursanmamak daha deli ediyor öyle insanları, bende keyifle izliyorum 😊

Teşekkür ederim, demek biliyorsun
üniversitedeyken osmaniyeli bir arkadaşım vardı, okulun yurdunda kalıyordu.
annem arada bize çağırır istediği yemekleri yapardı, özlem çekmesin diye.
memleketine gittiğinde annesi yapar anneme gönderirdi.
biz de çok beğendik bir kere evde denedik ama aynısı olmadı,
onun içine bir baharat konuyormuş asıl lezzeti o veriyormuş sonradan öğrendik:)
uzun zamandır yemiyorum ama tadı hala damağımda

Evet baktim tarife. Unlu mamul seven biri olarak kesin severim ama icinde ozel baharat var ne yazik ki ne oldugunu bilmedigim icin yapamam
kesin seversin çok lezzetli, kurabiyemsi birşey ama yedikçe yiyesin geliyor
o baharatı bilen birinin getirmesi lazım
p_ritha p_ritha konum at bitmeden geliyorum :)

Adi tam olarak ne acaba baharatin
Birkaç çeşit baharatı karıştırıyorlar, biz aktardan kömbe baharatı diye istedik ama birşey eksikti aynı olmadı.
Tarçın, damla sakızı, zencefil ve birkaç tane daha baharatı karıştırıp yapıyorlar diye biliyorum. Ama orada ölçü önemli ya da bir püf noktası var.
Biz o zaman beceremedik. Arada aynı tarifle yapıyoruz kıvamı güzel ama aynı olmuyor tabi

Birkaç çeşit baharatı karıştırıyorlar, biz aktardan kömbe baharatı diye istedik ama birşey eksikti aynı olmadı.
Tarçın, damla sakızı, zencefil ve birkaç tane daha baharatı karıştırıp yapıyorlar diye biliyorum. Ama orada ölçü önemli ya da bir püf noktası var.
Biz o zaman beceremedik. Arada aynı tarifle yapıyoruz kıvamı güzel ama aynı olmuyor tabi
Bu lezzet hangi şehre ait. Osmaniye diye okudum doğru mu
Ordan getirsem diye düşündüm

Back
X