• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk mevzusu konuşulmuş baya, ben kendimi hazır hissetmiyorum ,istemiyorum dediğimde de insanlar uzaylı görmüş gibi tepki veriyorlar ,erken anne olmak ilerisi için güzel gibi de ,en güzel yaşlarında da bir çok şeyden mahrum kalıyorsun sanki . Allah aratmasin dileyen herkese nasip etsin
Kendini anne olmaya hazir hissetmiyorken çocuk için çocuk yapılmaz.
Evlât çok büyük bir sorumluluk..
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasıp etsin.
Genelde 2 yıldan sonra insanlar aa neden yapmıyorlar, olmuyor mu ,sıkıntı mi var eşine mi güvenmiyor tarzı düşüncelere kapılıyorlar da, umrumda olmaz valla benim ,çocuk olduğunda geceleri kimse benim yerime bakmayacak, ya da geleceğini benim yerime düşünmeyecek, ima bile edemezler valla 😊
Insanlar konuşur hep konuşur takma canım.

her insan çocuk sahibi olacak diye birşey yok, biz 8 yıldır evliyiz şimdiye kadar boy boy çocuk yapmış olmam gerekiyordu insanlara göre. ama istemiyorum, eşim de istemiyor. sevgiliyken de böyle düşünüyorduk.
ilk yıllar çok soruyorlardı çok sinirleniyordum, sorun olduğunu konuştukları kulağıma geldi
birini ortamda bozduktan sonra bir daha kimse haddini aşıp sormaya cesaret edemedi.
kadın hazırsa, çift olarak isteniyorsa Rabbim de nasip ederse tabiki çocuk olur.
sevgisi mutlaka başka birşeydir.
Rabbbim isteyen herkese nasip etsin.
Herkesin kararina fikrine saygı duymak gerek.
Gerçekten de hazir hissetmiyorken olursa ona kim bakacak, soranlar mi?

ay benimde 5 yıldır evli olduğumu duyanlar önce şaşkınlıkla sonra acıyarak bakıyolar yüzüme
deli oluyorum :KK53:
bizim klasik milletimiz işte. ne zaman evleniyorsun der. evlenirsin aradan 1 ay geçer çocuk yok mu yapmayacak mısınız der. çocuğu yaparsın ikincisi, üçüncüsü der... der de derr yani. o kadar hevesliyseniz çocuğa siz doğurun de :D :D sizene ya milletten. isteyen istediği zaman çocuk yapar yanii. :D

gunaydın kızlar saglık ocagına gıdıp tam tahlıl verdim işe anca gecıyorum cumartesi kontrol var doktorum istedi sagolsun özel hastane ama tahlılleri saglık ocagında yaptır dıyo kendısı fazla tutmasın dıye

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hepinize bol bereketli bir gün diliyorum

Bugün yine iftara misafirim var
Menüde belli balık ve salata. Yine sıfır masrafla halledeceğim yemeği

Mantı yaptırdığım bir kadın vardı. Bayramdan sonra zam gelecekmiş. Bu yüzden kilosu 25 TLden 10 kilo mantı sipariş etmiştim. Yarın onu teslim alacağım

Birde yarın gidip bir klinikte ilk defa yüzüme lazerle tüy sarartma yaptıracağım. Dün gidip pazarlık ettim 250 TLye anlaştık

Yarın 500 TL kuş olup uçacak o_O

Back
X