• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün istanbulu gezelim dedik denizi ve tarihiyle vakit gecirelim diye dusunduk..mher yer cok kalabalik artik yasanacak gibi değil...oysa çocukluğumuzda ne farklıydı kendi ülkemde kendimi yabancı hissettim

Su an otobuste ciglik atasim var..
Bayilicam da utandim herhalde
Cok cok cok kotu

Merhaba kızlar,
Bugün ne kadar güzel ise bir o kadar da yorulmusuz..
Kendimizi tatilde gibi hissettik temizlik bile olsa amaç, ailemle gidince çok eğlenceli oldu.
Işlerin büyük bir kısmını hallettik çok şükür.
Balkon en gözümü korkutandi güzel uğraştık orasi ile gerçekten.
Karşı komsu ile tanistik görmüşler bizi hemen balkonu yikamamiz için hortum verdiler :)

Merhaba kızlar,
Bugün ne kadar güzel ise bir o kadar da yorulmusuz..
Kendimizi tatilde gibi hissettik temizlik bile olsa amaç, ailemle gidince çok eğlenceli oldu.
Işlerin büyük bir kısmını hallettik çok şükür.
Balkon en gözümü korkutandi güzel uğraştık orasi ile gerçekten.
Karşı komsu ile tanistik görmüşler bizi hemen balkonu yikamamiz için hortum verdiler :)
cok sevındım canım senın için ya valla kendım almısım temızlıyomusum gıbı gule gule guzel gunlerde oturun

cok sevındım canım senın için ya valla kendım almısım temızlıyomusum gıbı gule gule guzel gunlerde oturun
Sağol canım benim, rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bugün böyle gidince daha bir ısındık belki taşınmak için 2 yil bekler miyiz bilmiyorum..Eşim sen tamam desen hemen gideriz dio :olamaz: öyle kolay değil ki iki tane kuzumuz var, onlari düşünüyorum ben.

Dün istanbul un kalabalığında gezdik...Hayatımız hep buradaydı ama gördüğümüz bazı seyler aslinda istanbul un o eski hali olmadığını cok net hatırlattı.. Kadıköy ortaköy taksim florya tarihi yarimada alt üst ettik eglendik...Alışkanlık gece 3 te geldik ama ben uyandim bilee

Günaydın kıZlar dün geldik. Biz de evdeyiz akşama komşum bayramlaşmaya gelecek ;) evde hiç bir şey yok. Yolluk diye yaptığım kekten var bayatımsı:) kahve ve çikolata ikram edecem;)
Banyoyu silerim bir tur ;) çamaşır yıkarım .

Turtiş harikasiniz temizlik işinin zor kısmını hallettiniz...Ah çocukların sorumluluğu olmada zaten taşınırdınız...cnm sen evi toparlamaya baslamismiydin
Ertelediniz ya taşınmayı aklima geldi
Taşınmayı erteledik canım.
Zaten beyaz eşyalar gider buradan birde kişisel eşyalarımiz.
Gidip geldikçe bir an önce gitmek istiyoruz:)

Back
X