• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamm kizlarrr
Hizli tempoyla haftaya başladım okul isleri mezuniyet belgeleri hazirladim susledim

Dr kontrolüne gittim cok şükür sorun yok

Eksik bikac sey aldim ev temizledik yemek yedik yarina kıyafetler ütulendi
duş.alacagim

Bikac gun süslü olacagiz mezuniyet gecesi ve foto çekimleri var

Harika bir veda konuşması hazirladim...
Artık sona yaklaşıyoruz hüzün çöktü öğrencilerden ayrılacağım.diye
Kolay gelsin tatlum :)

Aynen öyle eşim, zaten baban peşinat verecekse onun üzerine yap,benim paralarında evde gözümün olduğunu düşünmesinler falan deyip durdu ilk başta. Kardeşlerim var niye babamin üzerine yapayım ,kardeşlerim hak yemez ama belli de olmaz beşer şaşar eşlerini bilemem sonucta . Kendim alayim desem ondan ayri iş yaptım diye gelip oturmazdı öyle degisik maddi konularda. Elinde avucunda ne varsa bunca zaman ailesine yedirmiş, herkes yemeye okadad alişmiski yapmadiğinda yadırgıyorlar. Eşim harcamayı çok seviyor . Tatile gidelim, sana şunu alayım, hadi dışarı çıkalım kahve içelim, başka şehirde konser olur bir konser için 3 saatlik komşu şehre gideriz sürekli sürprizlerle dolu bir adam. Sevgilik nişanlılık evrelerinde bunlar çok hoş geliyor ,önemsenmek değerli hissetmek güzel ama bir süre sonra nereye kadar diyorum ,sonra sıkışınca da ben sana okadar şey yapıyorum hiç biri gözüne görünmüyor nankörsün dedi gecenlerde. Maddi konularda orta yolu biraz zor buluruz sanki . Eşim çok farklı bir adam anlatılmaz yaşanır yani, bu fevri hareketleri yüzünden beni böyle çok ortada bıraktı. Cahil desen doktora mezunu ,ergen desen kaç yaşında adam vallahi çözemedim . Hasta olduğunu düşünüyorum artık
Keşke benimki de böyle biraz eliaçık olsa. Herkesin derdi kendine. Benimki ne süpriz yapar ne para harcar. Ben harcarsam da gözüne batar. Ha ben öyle çok da para harcayan bir tip değilim. Bazen çok sıkılıyorum.
Evi alamamanıza üzüldüm bu arada. İnşallah daha iyisi kısmet olur.

Günaydın kızlar,
70tl verdim eşime 10 euro alsin diye parlak olsun ama dedim, çocuklara verecez teşvik etmek için dedim,
Kumbaradaki parayı gördü ne parası ordaki dedi, kurban parası inş dedim,
Erkenciyim,
Hava kuru olunca uykuya doyuyoruz burda
Kuran okudum namaz kıldım, duş aldım maske yaptım, çamaşır yıkanıyor asıp giderim işe

Günaydın kızlar
İyi haftalar
Bayram bitti tatil bitti rutinimize döndük
2 gündür buzdolabı boştu gıda alışverişi yaptım

Bayramdan kalan birikim ile altın alacağım
Dün itibariyle diyete başladım
Kilo almaya başladım çünkü bayramda da çok tatlı yedim kendime çeki düzen vermem lazım
Bugün 2. günüm kurban bayramına kadar tam gaz devam
Geçen sene verdiğim kiloları almak sinirlerimi çok bozdu

Gunaydin kizlarrr
Herkesin tatili bitti bizimki basladi :)
cunda adasindayizz
Cok huzurlu cok sakinnn
Kamp yapiyoruz esimle
Erkenden kalkiverdim kuş sesleriyle evde olsa kalkamam cok guzel
Ama evimi ozledim valla ne yalan soyliyim bi an once bitsede eve gitsek :))
Iyi tatilller canım :)
Çok merak ettim seni ne yaptiniz kampi diye.
Doğanın tadını çıkarın

Günaydın kızlar
İyi haftalar
Bayram bitti tatil bitti rutinimize döndük
2 gündür buzdolabı boştu gıda alışverişi yaptım

Bayramdan kalan birikim ile altın alacağım
Dün itibariyle diyete başladım
Kilo almaya başladım çünkü bayramda da çok tatlı yedim kendime çeki düzen vermem lazım
Bugün 2. günüm kurban bayramına kadar tam gaz devam
Geçen sene verdiğim kiloları almak sinirlerimi çok bozdu
Günaydın:)
Rutine alışmak zor olacak gibi.
Ramazanda verdiğim 2 kilonun birini geri aldimbende dikkat etmeliyim

Gunaydin kizlar
Tatsiz bir gun daha da tatsizlasabilir
Bir an oncede bitsede gitsek

Perşembe günü tartı da 500gr daha az olmaya var mısınız kızlarrrrrrrr
Şuan karnım çok aç az peynir ekmek yesem mi yoksa su içip otursam mı diye düşünüyorum. Akşama dünden kalan kıymalı patlıcan yemeği var yanına yoğurt başka ne yapsam bilmiyorum;) ev işleri hala duruyor ;)
Eğer kredi kartını hiç kullanmazsam 600tl borç gelecek önümüzdeki 2 ay. Sonra 300tl

Perşembe günü tartı da 500gr daha az olmaya var mısınız kızlarrrrrrrr
Şuan karnım çok aç az peynir ekmek yesem mi yoksa su içip otursam mı diye düşünüyorum. Akşama dünden kalan kıymalı patlıcan yemeği var yanına yoğurt başka ne yapsam bilmiyorum:KK66: ev işleri hala duruyor :KK66:
Eğer kredi kartını hiç kullanmazsam 600tl borç gelecek önümüzdeki 2 ay. Sonra 300tl
Ben biraz varim biraz yokum alya ;)
Bayramda cozuttum tatlilarla :D

Bu ay benim kk da 630 geldi ödedim, önümüzdeki aydan itibaren 0.

bu ay ev kredisi, diğer kredi, gün ve kk toplam 11.800 TL ödeme yaptım.
kk önümüzdeki iki ay da en az 6 bin TL olur diye hesapladım. sağlık harcaması var.
market ve diğer ihtiyaçlarda nakit harcamaya devam.
kurbanda yine tatil planlıyoruz :))))
temmuzda evdeki tadilat işleri halledilecek, oraya ayırdığımız bütceden artarsa tatil bütçesine ekleyeceğim.
bir ay yıllık iznim var daha
ekime kadar birikim yapamayız gibi görünüyor,arada kalırsam mesailer ile altın yaparım.
bu ay elimde çok nakit kalmadı ama önümüzdeki hafta ek ödemem gelecek, maaşa kadar idare ederim sanırım.
bugün sağlam bir pazar ve market alışverişi gerekli. evde doğru düzgün birşey kalmadı.
yarın sabah tartılayım tatilde kilo almış olabilirim
evimin yakınına yürüyüş parkuru yapıldı, akşamları gitsem çok iyi olacak

bu ay ev kredisi, diğer kredi, gün ve kk toplam 11.800 TL ödeme yaptım.
kk önümüzdeki iki ay da en az 6 bin TL olur diye hesapladım. sağlık harcaması var.
market ve diğer ihtiyaçlarda nakit harcamaya devam.
kurbanda yine tatil planlıyoruz :))))
temmuzda evdeki tadilat işleri halledilecek, oraya ayırdığımız bütceden artarsa tatil bütçesine ekleyeceğim.
bir ay yıllık iznim var daha
ekime kadar birikim yapamayız gibi görünüyor,arada kalırsam mesailer ile altın yaparım.
bu ay elimde çok nakit kalmadı ama önümüzdeki hafta ek ödemem gelecek, maaşa kadar idare ederim sanırım.
bugün sağlam bir pazar ve market alışverişi gerekli. evde doğru düzgün birşey kalmadı.
yarın sabah tartılayım tatilde kilo almış olabilirim
evimin yakınına yürüyüş parkuru yapıldı, akşamları gitsem çok iyi olacak
Sağlık olsun para halledilir cnm.
Yalniz iyi ödeme yapmışsın.
Tatil miii en sevdiğim ;)

Benim de yillik iznim çok ama benim istediğim tarihe göre vermiyorlar en fazla bir hafta.

Yarin bende ilk ev kredisini ödeyeceğim inş.

Back
X