• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son pisirimlik fasulye bezelye barbunya dolma kaldi.ard arda sebze pişirince isyan olabilir..Aralara et tavuk menüleri ekleyebilirim:kk77:

Aslında hepimiz.tikabasa doldurduk ama ancak yetiyor.

Ben de et alisverisi yapacagim korkuyorum resmen alisveristen
Korkmamak elde değil fiyatlar uçuyor.

En çok da şu istanbul seçimlerinden sonra piyasalar ne olacak onu merak ediyorum..

Tatlucum ben de fiyatları görünce senin gibi oluyorum kesinlike. İşte en azından alıştık idareye 500 kadar fark gelse ben bir gram alırım artık ayda :)
Canim o kadar fark gelmesi imkansız yaaa ama evet her gelen zam miktarı kenara bir gram olarak düşünüp idare etmek gerekli...

Canim o kadar fark gelmesi imkansız yaaa ama evet her gelen zam miktarı kenara bir gram olarak düşünüp idare etmek gerekli...
Eşimle ikimizi düşündüm ben canım yoksa haklisin tek maaşa gelmez bu kadar. Ben de bu zamdan sonra öyle düşünüyorum inşallah gram yapacağım.

Son pisirimlik fasulye bezelye barbunya dolma kaldi.ard arda sebze pişirince isyan olabilir..Aralara et tavuk menüleri ekleyebilirim:kk77:

Aslında hepimiz.tikabasa doldurduk ama ancak yetiyor.

Ben de et alisverisi yapacagim korkuyorum resmen alisveristen
Ben dolap ve dondurucu doldurdum bir parça boş kalmadı ama biz kız sebzelerini sevmiyoruz, sanirim ondan.
Bir de bu sene herşey aşırı pahalıydı.
Ağustosta başlarız yine karinca gibi doldurmaya

Bilezige çok heves ettim hatta kelepçe ince birşey de olur. Geçen sözde dikkat ettim tüm kadınların kolunda birşey var, bir ben de yok :(
Duygu sömürüsü yapıyorum eşime, ama artık yemiyor imitasyon al diyor :))
Şu evin tadilat rakamı çıksın eşimle başka pazarlık yapıcam kafamda tilkiler dolaşıyor :))
Tadilat bütçesinden artanla kurbanda tatile gideriz diye konustuk.
Oradan artanla ben bilezik aliyim, senin kumbara tatile diyeceğim :))
Kumbaraya bir gram attık onun dışında ne kadar vardır onu da bilmiyorum gerci

Bilezige çok heves ettim hatta kelepçe ince birşey de olur. Geçen sözde dikkat ettim tüm kadınların kolunda birşey var, bir ben de yok :KK43:
Duygu sömürüsü yapıyorum eşime, ama artık yemiyor imitasyon al diyor :))
Şu evin tadilat rakamı çıksın eşimle başka pazarlık yapıcam kafamda tilkiler dolaşıyor :))
Tadilat bütçesinden artanla kurbanda tatile gideriz diye konustuk.
Oradan artanla ben bilezik aliyim, senin kumbara tatile diyeceğim :))
Kumbaraya bir gram attık onun dışında ne kadar vardır onu da bilmiyorum gerci
Öyle törenlerde takinca hos duruyor ama sen yuvan için kullandin seninkilerin hepsini bu herşeye değer.
Tilkiler eşini de ikna etsin ;)
Kulüpten kizlar benim tarafimda de.

Öyle törenlerde takinca hos duruyor ama sen yuvan için kullandin seninkilerin hepsini bu herşeye değer.
Tilkiler eşini de ikna etsin ;)
Kulüpten kizlar benim tarafimda de.
Varken hiç heves edip takmamistim :)))
Çok şükür canım, kafamizi sokacak bir evimiz oldu. Gerisi boş gerçekten.
Eşime kulüpten kızlar diyince sanal onlar yoklar diyip yarim saat konuşuyor.
Bizim topik öyle değil diyorum, tamam ben basedemiycem diyip konuyu kapatıyor :))

Varken hiç heves edip takmamistim :)))
Çok şükür canım, kafamizi sokacak bir evimiz oldu. Gerisi boş gerçekten.
Eşime kulüpten kızlar diyince sanal onlar yoklar diyip yarim saat konuşuyor.
Bizim topik öyle değil diyorum, tamam ben basedemiycem diyip konuyu kapatıyor :))
Gercegiz hemde hepimiz:)
Enişte beye selâmlar, Kahvemsimize güzel bir bilezik yakışır, açsın kumbarayi :D

Back
X