- Konu Sahibi karamelli_turta
- #36.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) sen bozdun biz peşinden geldikAaa kizlar hepimiz kilo vermeyi bayram da bırakmışız hemen sorumlu kişi olarak sizi uyarıyorumkibarcaaa
gecmıs olsn canım düzenli beslenmeyle hallolur ınsAllah canını sıkmaVe benim tahlil sonuçları çıkar....
Insulin direnci ve kolestrol ohh süper...
1 hafta düzenli beslenme tahlil tekrarı ve ona gore tedavi
Bende böyle düşünüyorum.Bak bir şeyleri başkasının üzerine yaptırmak cok riskli... annen baban canin da olsa esin hayat arkadaşı da olsa farketmez...hayatın ne getireceği belli olmuyor
Ayy afiyet olsun cnm :)))bu arada şirkette doğum günü var bir koca dilim pastayı afiyetle yiyorum, doktorum duymasın :))))
evde de eşim her şeyi yasaklıyor zaten,
eşim bugünde iş arkadaşlarımı aramış kolestrolü çıktı yedirmeyin falan demiş
sanki ben iradesizim gibi
evet düşünür sağolsun, bu sefer durum ciddiBende böyle düşünüyorum.
Kendime bile tam güvenmiyorken başkasına hiç güvenmem.
Ki dediğin gibi hayat bu, binbir türlü hâlivar..
Ayy afiyet olsun cnm :)))
Biz söylemeyiz
Enişte beyin aramak nasıl aklina gelmiş, seni düşünüyor aslinda :)
Bende haşlayacağım birazdan :)Mısır haşladım, ekonomi haberleri dinleyerek yiyorum, faizlerin düşmesi gerektiğini söylüyor
aaa bilmemki görünmüyomu
Canımmmmm çok amin teşekkür ederim mutlu oldum okuyunca. Kendinden bahşeder misin çalışıyor musun birikim hedefin var mı? Evli misin çocuk varsa kaç taneUzun zamandır girmeyince alıntı yapmayı bile unutmuşum. Merhaba iyi yürekli birikimci ve benim bakış açımı değiştiren güzel hanımlar. Sizleri hergün kesintisiz okuyorum. Hepinizi buradan takip ettiğim kadarıyla gayet iyi tanıyorum. Hepiniz iyisindir inşallah sağlığımız yerinde olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz dert yoktur. Diyecegim o ki herkes yerinde sağ olsun. Kötüler hepimizden uzak olsun. İnanın ki bana o kadar iyi geliyorsunuz bunu sizlere ancak sözlerimle ifade edebilirim. Sizlerin mutluluğu benim mutluluğum oluyor çoğu zaman bebek bekleyenleri rabbim bir avazda kurtarsın aldığı evinin kredisini ödeyene ödeme kolaylığı versin. Çocuk sahibi olmak isteyenlere de Alya_Şuaraya da öncelikli olarak buradan bizlere müjdeli haberi vermek nasip olsun. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama eski dostlarıma yazıyormuş gibi oldum. Hep yazın ben mektup okur gibi okuyorum sizleri
Ben 1 kilo verdim kuzumAaa kizlar hepimiz kilo vermeyi bayram da bırakmışız hemen sorumlu kişi olarak sizi uyarıyorumkibarcaaa
Maşallah cnm tebriklerrBen 1 kilo verdim kuzum![]()
Cnm kendi dr olmayınca başka dr bakti tahlile ama içime sinmedi gelince ona gostereyim diyorum ilaçsız nasil düzelir kitatlu sen zayıf değilmiydin canım ya insülin direnci kolestrol neden çıktıki
bendede insülin çıkmıştıda düşüyo hemen ilaçla sıkıntı yapma kendine