- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #36.821
Herkese günaydınlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yediklerine dikkat etmen gerekiyor tabiiCnm kendi dr olmayınca başka dr bakti tahlile ama içime sinmedi gelince ona gostereyim diyorum ilaçsız nasil düzelir ki
Benim boy kısa cnm 160 basen göbek aldı başını gidiyor
Neredeyse 2 ay yürüdüm 2 kg verdim
Günaydın canm iyiyim sen nasılsınGünaydın kızlar, nasılsınız?
Ben de iyiyim canım. Bebişin nasıl ? Bebişten sonra eşin aklını biraz başına almadı mı ya? okudum senin mesajlarını.Günaydın canm iyiyim sen nasılsın
Bebiş şükür iyi canım idare ediyoruz çok hareketli ama enazindan gece uykusu azda olsa düzeldiBen de iyiyim canım. Bebişin nasıl ? Bebişten sonra eşin aklını biraz başına almadı mı ya? okudum senin mesajlarını.
hemen genel müdürlüğe ilet durumuMerhabaaİyi başlangıç yapıp kötü şeyler anlaticam
Biliyorsunuz ziraat bankasıyla konuşmuştuk birkaç gündür üst üste.1,55 faiz oranı ve ödeme plani söylenmiş yazılmıştı.Dun eşimle başvurmaya gittik,sistemsel ariza dendi girişimiz yapılmadı.Bu sabah tekrar gittim şube müdüruyle görüştüm.Kadin öyle tersti ki 1,55 faiz oranı nedir öyle bir şey yok.Biz de 1,75 var sadece ve oda enflasyona bağlı olan dedi.Dedim ama böyle bilgilendirilmedim ben,internet sitesinde yazan da 1,55 olduğu yönünde.Kadin ısrarla ve değişik bir üslupla yok öyle bir şey dedi ve nefretimi kazandı.1,75 faiz oranı nedir ya, enflasyona bağlı bide.Ekonomi iyileşecek mi de düşecek sanki.Su halimde günlerdir yorgun düşmekten hamile şekilde kilo da verdirdiler bana.Allaha havaleler..
Ilk baktığımda 259 kusurati vardiBugun izinliyim...Hemen ev işine giriştim 4 saatir sabahın köründe başladım resmen...
Çamaşırlar da yıkandı asildi son postayı bekliyorumm...
Güzel bir duş ve uyku insallah sonrası
B Bugunneselibirgun ben bozdum altin ama piyasa nasil tepki verir bilemiyorum
Canim sanki burma da işçilik yok diye daha iyi diye biliyorum...Ilk baktığımda 259 kusurati vardi
Sonra düştü 258 oldu
259 ken bir kısmını bozsaydım keşke.
Sanırım bozduktan sonra ya kulceye ya bilezige yatırıcam
Bilezik olursa mega bilezik mı almak mantıklı yoksa burma bilezik mi
Sen böyle toparlandikca benim de zorunlu hizmetten dönüş gunlerim aklima geliyor..Selam kızlar
Evimi bayağı topladım. Bugün eşim depodakileri getirdi onlara bakacağım. Bir taraftan okul ev işleri toparlanma süreci... Kızım yardim ediyor sağ olsun yoksa iyice sıkılırdım.
Şimdi bitti son posta asayim Onlar i da...Ben de güç toplayayım hem de makine bitsin diye bekliyorum çamaşırları serer süpürge tutmaya başlarım yavaştan![]()