• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resim buldumm kizlar baklava dilim dedigim bu kendinden desenli o 4 kapaklinin orta iki kapagi bir acilacakti ve boyle olmasini istemistim ama 5 kapakli olursa baklava dilimlerini hangi kapaga yaptiralim onu bilemedim arti hem baklava dilim hem sade kapak olcagi icin siritirmiki diye dusundum

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-23-00-57-29.webp
    Screenshot_2019-06-23-00-57-29.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 68
Bide size simdi buldugum 4 ve 5 kapakli modelleri atayim
Sondan 2 3 tanesi yatak odasi dolabi ama portmantoya uyarlanabilir :))

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-23-01-04-53.webp
    Screenshot_2019-06-23-01-04-53.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2019-06-23-00-59-53.webp
    Screenshot_2019-06-23-00-59-53.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2019-06-23-00-57-58.webp
    Screenshot_2019-06-23-00-57-58.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2019-06-23-00-52-24.webp
    Screenshot_2019-06-23-00-52-24.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2019-06-22-23-38-29.webp
    Screenshot_2019-06-22-23-38-29.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2019-06-22-23-36-32.webp
    Screenshot_2019-06-22-23-36-32.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2019-06-22-23-35-20.webp
    Screenshot_2019-06-22-23-35-20.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 48
sekerim00 sekerim00 carpili, baklava dilimli olanları ben beğenmedim açıkçası, temizlik açısından da hiç kullanışlı gelmedi.
Üstte küçük dolaplar olan bir modelde tercih etme. Oralara pek birşey girmiyor.
Benim tercihim boydan kapak ve içeriden bölmeli ya da altta küçük bölmeleri olan sade bir model olurdu.
Ekledigin resimlerden 4 ve 6 bana uygun
Bir de ayaklarının yerden yukarıda olmasına dikkat et, sürekli çekip temizlemek sorun olur çünkü

Benim büyük oğlum çok kilolu değildi ama küçük yavrum iri dogdu ve 3/6 ayliklar hiç olmadı ona.
Karamelli günaydın, ben de genelde 3-6 arası alıyorum. Hastane çıkışını yenidoğan alacağım. 3-6 bile olmadıysa kaç kilo doğdu senin oğluş?

Bide size simdi buldugum 4 ve 5 kapakli modelleri atayim
Sondan 2 3 tanesi yatak odasi dolabi ama portmantoya uyarlanabilir :))
Ben de kahvemsiye katılıyorum, çıtalı aynaların temizliği zor ve göz yoruyor. Bence 5 kapaklı sade yaptır, istediğin 1 kapağın üzerine düz boy aynası yaptır. Kendinden desenli ayna çok hoş ama ev avangart ise güzel durur. Evin sporsa düz ayna daha iyi, modası da geçmez ;)

karamelli_turta karamelli_turta misafirlerim gelmedi ikramliklar kaldı, gel bekliyorum hadi.
Misafirimin annesi gelmiş kalacakmis gelmedi, bir de hazırlık yaptin mi diye soruyor.
Karşı komsumuzu aradı eşim onlarda evde yokmuş.
Dedim en son usttekini çağırayım onlardan da hiç ses gelmeyince aramaktan vazgeçtim.
Bugün misafir ağırlama günüm değilmiş.
Oturduk eşimle bir güzel yedik :)))
Atık gelen kimseye ikramlik yok walla,
Çay ve petibor yeter.
Butün gün toz duman olmuş evde o kadar uğraştım, 5 çeşit yaptım,
temizlikle ayrı uğraştım
Yetistircez diye kan ter içinde kaldık, neyse yarına bir şey kalmadı en azindan olumlu bakayım :)))
Kötü olmuş canım, aman hayırlısı böyleymiş, fazlasını buzluğa atsaydın, ellerine sağlık:))

Karamelli günaydın, ben de genelde 3-6 arası alıyorum. Hastane çıkışını yenidoğan alacağım. 3-6 bile olmadıysa kaç kilo doğdu senin oğluş?
Günaydın pandoracim.
Küçük oğlum 10 gün erken doğdu 3,850 :nazar:
Ona 0 3 ay yenidoğan icin 3 takim almıştım sadece birkaç kullanmada küçük geldiler , diğerleri 3 6 idi. Kilo alimi da iyiydi 6 aylikken 12/18 ay bebe kıyafetleri giydiriyordum :nazar:

Günaydın pandoracim.
Küçük oğlum 10 gün erken doğdu 3,850 :nazar:
Ona 0 3 ay yenidoğan icin 3 takim almıştım sadece birkaç kullanmada küçük geldiler , diğerleri 3 6 idi. Kilo alimi da iyiydi 6 aylikken 12/18 ay bebe kıyafetleri giydiriyordum :nazar:
Maşallah küçük paşaya :) o zaman ben doğum yaklaşınca alayım kıyafetlerini. Görünce duramıyorum 1-2 bir şey aldım. Ana ihtiyaçları alayım şimdilik.

Maşallah küçük paşaya :) o zaman ben doğum yaklaşınca alayım kıyafetlerini. Görünce duramıyorum 1-2 bir şey aldım. Ana ihtiyaçları alayım şimdilik.
Sağol canım.
Insan ilk hamilelikte çok meraklı oluyor aliyor da aliyor:)
Dr um 3 kiloyu geçmeyecek demişti son kontrolumde, doğum esnasinda kilosunu duyunca şok olmuştum :))
Büyük oğlum yenidoğanlari biraz daha fazla giydi3,300 ve tamda 40. haftasonunda doğdu ama sarılık oldu 3edüşmüştü .
Kilo alımı da daha yavaştı.
Her bebiş farklı oluyor, gerekli olan herşeyi al cnm azar azar.

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar
Şekerim bence de dilim aynalı olanlar ağır duruyor. Ben olsam sadece düz dolap yaptırırım. Aslında ayna spor modellere de uyarlanabilir. Benim yatak odamda gardolabım full ayna yatay olarak çizgiler var lazer kesimle yapmışlar. Ben mekan dar ferah dursun diye böyle seçmiştim. Eğer mekanınn karanlık ise dar ise öyle komple aynalara yönel yoksa sadeler daha hoş duruyor bence.

Kuzuu
Hazirmisin annelige nasilsin iyimisin
Ben gecen gun zarayi talan ettim yaa :KK70:
Ama bence cok abartmadim
Yenidogan mi alsak 0 3mu ona cok kafamiz takiliyor
gunaydın canım
ınsAllah hazırımdır valla sebebi belirlenemeyen bi özgüven var suanda :KK70: 20sene önce bi kere kardesımın altını almıstım onun harıcınde bebek bakmıslıgım bi saat bıle yok:KK70:

kıyafet konusunda soyle dusunuyorum canım biz de hep 3-6aya yoneldık 0-3ay cok yok hatta yenidogan takımı sadece 3taneydı. arkadaslarım gorumcem yeni dogum yaptı yenıdoganlar bıle bombol hepsınde gıttım 2alt ust yenıdogan aldm yani toplam 5tane yenıdogan oldu.onlardan gorunce gozum korktu acıkcası .ama tam takım degıller yani altüst lcw.
3-6aylar cok. onları daha cok kullanır hayırlısıyla.
bide hm falan kalıplar asırı buyuk resmen 1ay buyukler.ona dıkkat et
ben 5kılo dogmusum ama bızımki minnak bana göre
suanda 3kılo falan yarın kontrolum var sn 15gunumuz hayırlısıyla

Kizlar dondurucuya yeni seyler koymaya başladınız mi
Sanırım bezelye bitmek uzere
Evet bezelyenin zamanı çabuk bitiyor. Ben bezelye ve bir kaç enginar koydum şimdilik. Buzluktan sebze olarak en çok bezelye seviyoruz. Domates zamanı gelince de annemle bol bol konserve yapacağım. Doğum kışa geldiği için buzluğu köfte, içli köfte, mantı, sarma, lahmacun, hamur işi gibi direkt pişirip ya da ısıtıp yemelik şeylerle doldurmayı düşünüyorum.

Back
X