- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #37.221
Günaydın kızlar
Yolculuk başladı bize :)
Bekle bizi bulgaristan
Bekle bizi bulgaristan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı yolculuklar canım benimGünaydın kızlar
Bekle bizi bulgaristan![]()
gunaydın canımm Allah hayırlara cıkarsınKizlarr rüyamda eskilere dair bir seyler gordum kendimi iyi hissettim ruyamda
Plansız bir pazar günü beni bekler
Amin cnm insallahgunaydın canımm Allah hayırlara cıkarsın
Supersinnn tatilinin guzel geçmesine sevindim... eylülde seni takipteyim birikim konusunda canimTatilimin son tam gününden herkese kocaman günaydınyarın sabahtan denize gireriz kahvaltı yapar hazırlanır yollara düşeriz.
Bodrum akyarlar da deniz çok güzel berrak havuz gibisadece rüzgar çok fazla şansımıza ama mutlu bir tatil geçirdik
Kredi kartım 3000tl gelecek 10 Temmuz hesap kesimini dört gözle bekliyorum. Ağustos da birikime başlarım böyle giderse![]()
Ben de beni takipteyimSupersinnn tatilinin guzel geçmesine sevindim... eylülde seni takipteyim birikim konusunda canim![]()
Eskiden kızartmalar için ayçiçekyağı alırdım artık z.yagi ile kızartma yapıyorum. Z.yagi ısıya daha dayanıklı diğerleri daha zararlıPeki kızartmalar da ne kullanıyorsunuz
Zeytinyağ ipe mi yapiyirsunuz
Gerçekten harika yerler batuma kararttim karadeniz gezmiştim.. ülkemizin her yeri yabancılarla doldu ben bayram da istanbul dan sogudumBugün sumelaya, ayasofya müzesine, Atatürk köşküne ve uzungöl yaylasına gittik. Güzel gezdik.
Yarın giresunda gezeceğiz inş.
Buralar harika arablar türklerden çok.
1 kere üniversitedeyken arkadaşla denemiştik ve yiyemedik ondan sonra hiç denemedim eminim esim yemez fazla takintilidirEskiden kızartmalar için ayçiçekyağı alırdım artık z.yagi ile kızartma yapıyorum. Z.yagi ısıya daha dayanıklı diğerleri daha zararlı
Gezmelerdeyim cnm tekirdağ tarafına geldik denize dönüşe gectikSelam kızlar nasilsiniz
Iyi gezmeler canım,Gezmelerdeyim cnm tekirdağ tarafına geldik denize dönüşe gectik
Sen nasilsin