• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatilimin son tam gününden herkese kocaman günaydın ;) yarın sabahtan denize gireriz kahvaltı yapar hazırlanır yollara düşeriz.
Bodrum akyarlar da deniz çok güzel berrak havuz gibi ;) sadece rüzgar çok fazla şansımıza ama mutlu bir tatil geçirdik ;)
Kredi kartım 3000tl gelecek 10 Temmuz hesap kesimini dört gözle bekliyorum. Ağustos da birikime başlarım böyle giderse ;)

Tatilimin son tam gününden herkese kocaman günaydın :KK66: yarın sabahtan denize gireriz kahvaltı yapar hazırlanır yollara düşeriz.
Bodrum akyarlar da deniz çok güzel berrak havuz gibi :KK66: sadece rüzgar çok fazla şansımıza ama mutlu bir tatil geçirdik :KK66:
Kredi kartım 3000tl gelecek 10 Temmuz hesap kesimini dört gözle bekliyorum. Ağustos da birikime başlarım böyle giderse :KK66:
Supersinnn tatilinin guzel geçmesine sevindim... eylülde seni takipteyim birikim konusunda canim:halay:

Bugün sumelaya, ayasofya müzesine, Atatürk köşküne ve uzungöl yaylasına gittik. Güzel gezdik.
Yarın giresunda gezeceğiz inş.
Buralar harika arablar türklerden çok.
Gerçekten harika yerler batuma kararttim karadeniz gezmiştim.. ülkemizin her yeri yabancılarla doldu ben bayram da istanbul dan sogudum

Eskiden kızartmalar için ayçiçekyağı alırdım artık z.yagi ile kızartma yapıyorum. Z.yagi ısıya daha dayanıklı diğerleri daha zararlı
1 kere üniversitedeyken arkadaşla denemiştik ve yiyemedik ondan sonra hiç denemedim eminim esim yemez fazla takintilidir

Kızlar selam bugün eşimle tatil başladı memleketr geldik tabi yazlık yer olması ile şanslıyız ama hiç bir yazlıkçı gelmemiş bomboş geçen hafta seçim dedik okul kapanmadı dedik ama bomboş nerdeyse
Ortalık çok fena kimselerde para yok belli ki yazlıkçıları da vurmuş
Şezlong fiyatları bu yıl 30 tl olmuş
Biz koltuk ve şemsiye aldık
Uzun vadede iyi getirisi olacak

Selam kızlar
Evden çıkmadan para harcaynalarda var :(
Evdeki işleri hallettim, ütü ve 4 çeşit yemek yaptım.
Çıkıp hava alalim dedi eşim ama çok sıcaktı ve halim kalmadı
Eksikler için internetten yüklü sipariş verdik, herşeye inanılmaz zam geliyor.
Apartman için yapılacak saglam bir ödeme var, evde ufak tefek yapılacaklar var mecburi olanlar. Bu ay sağlık harcamasi da yüklü olacak sanirim.
Birikime ayırmak bir yana eksiye bile dusebilirim.
Sigortadan gelecek bir para vardı bekletiyorduk işlemleri,bu hafta onu talep edeceğiz.
Merkez Bankası gibi ben de kara gün paramı bütçeye aktarmak zorunda kalabilirim

Back
X