• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben değilsem bile bir başkası yapacak tabi ama her işten çıkarmada kendimi o kişinin yerine koyup düşünüyorum.
Ben gestapo göründüğüm için de bu konuşma bana kalıyor. Kendi müdürleri kahvemsi hanıma uğrayın diyip posta. Adamlara bir söyleyin dimi, ilk yüz ifadeleri hepsinin aynı hüzün.
Ev gecindiren, kredi ödeyen, çocuğu olan. Her geçen gün iş bulmak zorlaşıyor.
Bu konuya profesyonel bakmayı hiç bir zaman kabul edemeyeceğim.

Ben değilsem bile bir başkası yapacak tabi ama her işten çıkarmada kendimi o kişinin yerine koyup düşünüyorum.
Ben gestapo göründüğüm için de bu konuşma bana kalıyor. Kendi müdürleri kahvemsi hanıma uğrayın diyip posta. Adamlara bir söyleyin dimi, ilk yüz ifadeleri hepsinin aynı hüzün.
Profesyonel tarafı yokk. Bir insanı ve ona bağlı olan diğer aile bireylerini açlıkla sınamak bana gore...
Bilmiyorum son birkaç yıldır cevremde daha fazla osten çıkarılmalar duyuyorum ve yaşamları olumsuz etkilenip toparlanmaya çalışıyorlar...

Umarım cok daha guzel isleri ve maaşları olur bugünü unuturlar

Apartmanda bir aile sürekli gidelim, gelelim diye her gördüklerinde soyluyorlar.
Geçen kusuyoruz artık diye trip attılar
Akşam parktan dönerken yine aynı muhabbet, kafam kazan gibi zaten.
Evlerinde kedi besliyorlar, ben giremem kedi olan eve, küçüklüğümden kalan tramva diyelim buna.
Yarın iyi olursam ben çağırayım çaya en iyisi, uygun bir dille de kedi ile ilgili durumumu anlatırım.

Vee sonunda 6 kg ariel ve 1 tane de fairy sivi deterjan almis esim...

Sanırım eksik.pek bir şey kalmadı... sarı bez dalın buzdolabı poşeti tuz bikac tane de makarna daha eklerim... sonra birikime.devam
Fairy 6*650 olandan aldım ben, 25 TL'ye buldum.
Bugün nette süpermarket günüydü ama fırsatım kalmadi
Sarı bez, poset ben de almalıyım.
Özellikle poşet kış hazırlığında çok gidiyor.

Hassassin sen o yüzden canım.
O durum kolay olmasa gerek keşke olmasa ama maalesef.
Bir yakinim çok sevdiği bir komşusunun işine son verilirken o görev ona verilmiş, çok zorlandım söylerken demişti.
Kendisinin sadece araci olduğunu vs söylediğini demişti bana. Ki o da çok ince düşünür senin gibi.
Özel sektörün aci gerçekleri.

iş bulmak zorlaşıyor kısmına o kadar çok katılıyorum ki.. kaç aydır işsizim. allahtan ben yine bekarım ve ailemle yaşıyorum. dediğiniz gibi kredi ödeyen, çocuk okutan var. ne olacak hiç bilmiyorum valla.

Back
X