- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #37.361
Canim çok yorgun hissediyordum yattim :))Yarım saate kalmaz hazirlanirsin sen :))
Ama şimdi hazirlanma zamani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim çok yorgun hissediyordum yattim :))Yarım saate kalmaz hazirlanirsin sen :))
Alyssa 2 kilo mu aldinTatilden +2 kilo ile döndüm fenaaaaaa![]()
Akşama salata yayla çorba kuru fasulye var.
Evi hala temizlemedim güç toplayıp başlayacağım artık![]()
Ooo bol atraksiyonlar...Biz yola çıktık :)
Gelsin kamp macerasi![]()
Biz geçen yil gittiğimiz yere gidiyoruz canım.Ooo bol atraksiyonlar...
Kamp alanını beğenirsem yaz cnm ben de severim bikac gunluk
Ya çok fenaAlyssa 2 kilo mu aldin
Kizlar kendimize gelelim yaa
Geçen yaz gittigim alt kıyafetlerin çoğu olmuyor
Hadi bakalım göktürk bey Doğum gününü hangi gün seçecek ? Dı dış dış dı dışdoktordan geldım kızlar her sey yolundaymıs sancım cıkmadı nst de. doktor bı hafta daha dursun bakalm pazartesıye kadar gelmezse biraz mudahalede bulunurum dediadet olcak gıbı belim agrıyor dedım dunden beri, bu ıyı haber doguma hazırlanıyor demekki dedi zaten kafası falan kanala oturmus hakkımızda hayırlısı ınsAllah dogum ucretine de bı gece yatıs epıduralli normal dogum 4500 dedıler 4taksit yapıyolarmıs
ınsAllah kuzum darısı basınıza hayırlısıyla gelsınde ne gun ısterseHadi bakalım göktürk bey Doğum gününü hangi gün seçecek ? Dı dış dış dı dışsağlıkla bir avazda gelsin inş bize de anlatırsın Doğum tecrübelerini
![]()
bende +1,5 kiloyla dönüp baya şaşırmıştım nasıl bu kadar az diyeeTatilden +2 kilo ile döndüm fenaaaaaa
Akşama salata yayla çorba kuru fasulye var.
Evi hala temizlemedim güç toplayıp başlayacağım artık![]()
ayy çok heyecanlı yadoktordan geldım kızlar her sey yolundaymıs sancım cıkmadı nst de. doktor bı hafta daha dursun bakalm pazartesıye kadar gelmezse biraz mudahalede bulunurum dediadet olcak gıbı belim agrıyor dedım dunden beri, bu ıyı haber doguma hazırlanıyor demekki dedi zaten kafası falan kanala oturmus hakkımızda hayırlısı ınsAllah dogum ucretine de bı gece yatıs epıduralli normal dogum 4500 dedıler 4taksit yapıyolarmıs
ınsAllah canmmm Rabbım her ısteyene nasıp etsınayy çok heyecanlı ya
inşallah bi avazda kurtulursun canım benim