• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K kahvemsi mutluluk cnm sanırım yavaş yavaş alışmaya başladım aylık borcumuza.
Ilk günleri biliyorsun inanılmaz rahatsızdim o kadar borçta olduğumu düşündükçe.
Rutinime dönmeye başladığımı hissediyorum ve huzur bulmaya başladım sanırım, çok şükür.
Hayırlı olsun eviniz ne kadar oldu evinizi alalı

karamelli_turta karamelli_turta merhabalar nasilsin?
Beni umarim hatirlamissindir.
Ikizlerime hamileydim en son yazarken ya da yapim asamasindaydim tam hatirlayamadim :D
Ben artik sahalara geri donmek istiyorum
Buralara yazmiyorken ekonomiyi cok takip edemedim ama ettigim kadariyla en iyi yatirim araci altin bunu anladim. Bebitlerden firsat buldukca uyuyorum ama en azindan aylik bir hedef koyarsam hedefime konsantre olurum. Simdilik aylik 2 g altin diyelim cunku ilerleyen aylarda ucretsiz izne ayrilacagim. Nasil yapicaz bilmiyorum cunku aylik alirken bile kartlari zor oduyoruz insallah ayagimizi yorganimiza gore uzatip daha dikkatli oluruz esimde ben de. Beni temmuz hedefi icin 2 g olarak yazabilirsin.

karamelli_turta karamelli_turta merhabalar nasilsin?
Beni umarim hatirlamissindir.
Ikizlerime hamileydim en son yazarken ya da yapim asamasindaydim tam hatirlayamadim :KK70:
Ben artik sahalara geri donmek istiyorum
Buralara yazmiyorken ekonomiyi cok takip edemedim ama ettigim kadariyla en iyi yatirim araci altin bunu anladim. Bebitlerden firsat buldukca uyuyorum ama en azindan aylik bir hedef koyarsam hedefime konsantre olurum. Simdilik aylik 2 g altin diyelim cunku ilerleyen aylarda ucretsiz izne ayrilacagim. Nasil yapicaz bilmiyorum cunku aylik alirken bile kartlari zor oduyoruz insallah ayagimizi yorganimiza gore uzatip daha dikkatli oluruz esimde ben de. Beni temmuz hedefi icin 2 g olarak yazabilirsin.
Hatırlıyorum tâbi hoşgeldin tekrar :))
Ilk nikin amelia miydi hatta mandalina mi ;)
Sağlıkla büyüsün bebisler, bekliyoruzartık seni de :)

Günaydın kızlar,
Yine bir gece vardiyasi sabahi.
Inşallah uyuyabilirim gidince.

Bir arkadaşım sohbet esnasinda neden iptal ettirdin tatilini odenirdi fln dedi. Yok dedim boğazıma kadar borçlu hissediyorum kendimi gidemezdim. Nerdenbaksan 6 bin tl.
Birde diyorki senin ödeme çok degilki ben 3 yildir her ay o kadar taşıt kredisi ödüyorum :bicak:
Ben mi tuhafim o mu cok rahat bilemiyorum.

Günaydın kızlar,
Yine bir gece vardiyasi sabahi.
Inşallah uyuyabilirim gidince.

Bir arkadaşım sohbet esnasinda neden iptal ettirdin tatilini odenirdi fln dedi. Yok dedim boğazıma kadar borçlu hissediyorum kendimi gidemezdim. Nerdenbaksan 6 bin tl.
Birde diyorki senin ödeme çok degilki ben 3 yildir her ay o kadar taşıt kredisi ödüyorum :bicak:
Ben mi tuhafim o mu cok rahat bilemiyorum.
Herkesin gelir düzeyi ödemeye bakış açısı farklı gözlemlediğim kadarıyla sen kendini güvence altına almayı seviyorsun kaygın gayet doğal tatile gitmek sadece o paraylada bitmiyorki kendini nasıl rahat hissediyorsan onu yap canım

Insaat sahibi 2 yil önce de bu fiyattan sattığını söyledi, çok şükür nasip oldu bizede.
Faize bir hayli bulaştık yapacak birşey yok.

Alya kendinden bahseder misin biraz?
Ne anlatıyım bilemedim😁bende ev almak istiyorum inş faize keşke bukaşmasak ama yüklü miktarlar için alcak ne bir tanıdığım ne ailemiz var.eşim çok tatlı bir o kadarda savruktur para konusunda (en büyük üzüntüm)çalışıyorum

Ne anlatıyım bilemedim😁bende ev almak istiyorum inş faize keşke bukaşmasak ama yüklü miktarlar için alcak ne bir tanıdığım ne ailemiz var.eşim çok tatlı bir o kadarda savruktur para konusunda (en büyük üzüntüm)çalışıyorum
Keşke ama el uzatan oldu da biz mi tutmadik.
Kaç yıllık evlisin,cocuk varmi?
Erkeklerin geneli savruk :P
Ben birikim yapmaya başladığımda eşim bunu gereksiz görüyordu sen düşün

Keşke ama el uzatan oldu da biz mi tutmadik.
Kaç yıllık evlisin,cocuk varmi?
Erkeklerin geneli savruk :p
Ben birikim yapmaya başladığımda eşim bunu gereksiz görüyordu sen düşün
1.5 yıldır evliyim bir düşüğüm oldu daha bebiş yok inş rabbim en kısa zamanda annelik duygusunuda tattırır😍Hoş eşim sagolsun bebek gibi arkasını topla sürekli🤣Ailem tek maaş kayınvalidemlerde öyle nişanlıyken ev alcaz diyolardı şimdi o söz hava olup uçtu para istiyorlar sürekli.İşin komik tarafı kaynımın dengesizliğinden biz magdur oluyoruz.Herkes kaynıma çalışıyor.Dün acıdım gene hallerine para harcanıyor kendine bişey almıyor istediği yere gidilemiyor karadeniz turlarını görmüş ne güzel yerler diyor benim ailemde görmedi keşke biraz param olsa yollardım.O kadar kızıyorum genede büyük diyip susuyorum.

1.5 yıldır evliyim bir düşüğüm oldu daha bebiş yok inş rabbim en kısa zamanda annelik duygusunuda tattırır😍Hoş eşim sagolsun bebek gibi arkasını topla sürekli🤣Ailem tek maaş kayınvalidemlerde öyle nişanlıyken ev alcaz diyolardı şimdi o söz hava olup uçtu para istiyorlar sürekli.İşin komik tarafı kaynımın dengesizliğinden biz magdur oluyoruz.Herkes kaynıma çalışıyor.Dün acıdım gene hallerine para harcanıyor kendine bişey almıyor istediği yere gidilemiyor karadeniz turlarını görmüş ne güzel yerler diyor benim ailemde görmedi keşke biraz param olsa yollardım.O kadar kızıyorum genede büyük diyip susuyorum.
Rabbim agzinizin tadini bozmasin.
Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar gelsin.
Çok yeni evlisiniz henüz, ben 2 yıllıkevliyken kazandigimizi harcama hevesindeydik :)) siz bazi şeylerin farkina çabuk varmışsınız
Bana 30dan sonra dank etti .34 yaşındayım.

Rabbim agzinizin tadini bozmasin.
Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar gelsin.
Çok yeni evlisiniz henüz, ben 2 yıllıkevliyken kazandigimizi harcama hevesindeydik :)) siz bazi şeylerin farkina çabuk varmışsınız
Bana 30dan sonra dank etti .34 yaşındayım.
Amin annem çok üzüldüğümü görünce durmadan ikizin olurda inş sevincin iki katı olur diyor😁ben bilince vardımda eşimi değiştiremiyorum sizin var mı çocugunuz kaç yıllık evlisiniz

Back
X