• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne oluyor böyle elektroniklere, şok oldum
sekerim00 sekerim00 çözünen hicbirsey tekrar dondurulmaz bakteri üretir.
Pişirip öyle dondurabilirsin.
Ama kokan şeyleri ayirtedip atmak gerekir, durduk yere birsuru iş çıktı sana
Sorma valla herseyi bosalttik sadece kasar ve sucugu tereyaglarini geri koydum dondurucuya digerlerini kardesime tasidik annemle bugun pisirirler yeriz artik napalim allahtan asiri dolu degildi bos dolma biberler vardi normal yemeklik biber dereotu maydanoz sarimsak falan vardi sarimsak berbat kokmus onlari attim cope balik bile varmis ya :D

Sorma valla herseyi bosalttik sadece kasar ve sucugu tereyaglarini geri koydum dondurucuya digerlerini kardesime tasidik annemle bugun pisirirler yeriz artik napalim allahtan asiri dolu degildi bos dolma biberler vardi normal yemeklik biber dereotu maydanoz sarimsak falan vardi sarimsak berbat kokmus onlari attim cope balik bile varmis ya :KK70:
Geçmiş olsun canım :(
Sucuk kaşar tereyağ çözüldüyse tekrar koyma dondurucuya.
Insan üzülüyor ama saglik olsun

Tiyzeler bu arada dun doktor tiyzeye gittik
Cok buyumusum doktor tiyze cok sasirdii
Annemin karninin baya ustunde buldu beni
Dedikii normalde 12.haftadan sonra buraya cikarmisim ama ben hemencikk cikmisim :D
Yakinda annemin agzina dogru yaklasicim :D
Annem beni 7+4 zannederken ben tam 8 haftalik ciktim yani bugun 8+1 olduk
Annemi sasirtmaya devam ediyorum sizinde pamuk ellerinizden opuyorum bal tiyzelerim :D

Tiyzeler bu arada dun doktor tiyzeye gittik
Cok buyumusum doktor tiyze cok sasirdii
Annemin karninin baya ustunde buldu beni
Dedikii normalde 12.haftadan sonra buraya cikarmisim ama ben hemencikk cikmisim :KK70:
Yakinda annemin agzina dogru yaklasicim :KK70:
Annem beni 7+4 zannederken ben tam 8 haftalik ciktim yani bugun 8+1 olduk
Annemi sasirtmaya devam ediyorum sizinde pamuk ellerinizden opuyorum bal tiyzelerim :KK70:
Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasina.
Bakalım prenses mi geliyor, şehzade mi :KK200:

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasina.
Bakalım prenses mi geliyor, şehzade mi :KK200:
yaa ikiside olurr ikiside baldan tatlıı oluyoo ama gönlümm kızdan yana benim ya :anne:
ben şimdi bebekle konuşurken oğlum diye konuşuyorum eşimede diyorumki biz erkeğe alışalım kız olursa sürpriz olsun ona alışması kolay kızz istiyoruz yaa :D :D

Back
X