- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #38.041
Gunaydin kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım tadini çıkar:)Günaydın kizlar hizlica okudum...
Tempolu geçiyor zaman gorusuruzz bol muhabbetler
Günaydın canım:)Gunaydin kizlar
Doğum zamanin geldi geliyor artik soğuk şeyler yiyip içme sakin cnm.gunaydın kızlar 2-3gundur bogazlarım fena kendım ettım kendım buldm gıbı bısey devamlı buz gbı meyveler,sular olacagı buydu.
gece sabaha kadar dgru durust uyuyamadm 3saat anca yatmısmdr sabahta 5 olmak uzereyken uyandm resmen oksurukten halsızlıkten geri dalamadım
kalktım zor da olsa abdest aldm sıfa nıyetıne bı yasin okudum esım ıse gıderken anneme geldım yatıyorum sımdı![]()
dıkkat edıyorum artk ama iş isten gecti sanırım canım ya suan varya sancı cekmeye dahi halim yok yatıyorum oyle kolay kolay hıc hasta olmam bıde ben Rabbım hayırlısını versınDoğum zamanin geldi geliyor artik soğuk şeyler yiyip içme sakin cnm.
Küçüğüm üç günlüktü .
Bir bardak soğuk içecek içmiştim
Hava aynen böyle sıcak.
Sonra ben oksurdum ,
karnimin içi bagirsaklarim da ayri oksurdu.
Karnimi tutup ağzımın içinde oksurdum sonra bir hafta![]()
500 garanti var, ilk aldığımızda ben gram altın, o da iki sefer 100 TL attı :))Ya kiyamam.
Ne tatlı bir ciftsinizsiz öyle:)
Acaba ne kadar olmuş![]()
özledik seniGünaydın kizlar hizlica okudum...
Tempolu geçiyor zaman gorusuruzz bol muhabbetler
ayy gerçekten tam sopalıksınn uykucuu insan öyle soğuk şeyleri içermi ılıştırıpta öyle içseydin baridıkkat edıyorum artk ama iş isten gecti sanırım canım ya suan varya sancı cekmeye dahi halim yok yatıyorum oyle kolay kolay hıc hasta olmam bıde ben Rabbım hayırlısını versın
Bana da özelden mesaj atabilir misiniz acaba adını ? Çok merak ettim :)abooo
geleceği düşünen kahraman olamaz be yaaa
biz yaşayamayız öyle turtişşşim
bende tırsmaya başladım şu an![]()
Modeli çok güzel. Hayırlı olsun canım.Kizlar vestiyer geldi kuruldu bu modeli secmistim
Maşallah maşallah Allah bereketlendirsin biri beş yapsın inşallah...altın kızlarım hayırlı bol bereketli sabahımız ve cumamız olsun![]()
de o zaman :))
Yok be abla birikim mi kaldı,
Bende üç beş gram, onda kumbara
Çok olsa da sokule sokule anlatsak
sabah esımden bı suru fırca yedım zaten deminde annem söylendi vur bacım sen de vurattımmm :)
çok teşekkür ederimmm :)
cortlatıcam ben senii şimdi![]()
![]()
sabah esımden bı suru fırca yedım zaten deminde annem söylendi vur bacım sen de vur![]()
Teşekkürler tatlımattımmm :)
çok teşekkür ederimmm :)
cortlatıcam ben senii şimdi![]()
![]()
Uykucum dikkat et geçmiş olsun canım.gunaydın kızlar 2-3gundur bogazlarım fena kendım ettım kendım buldm gıbı bısey devamlı buz gbı meyveler,sular olacagı buydu.
gece sabaha kadar dgru durust uyuyamadm 3saat anca yatmısmdr sabahta 5 olmak uzereyken uyandm resmen oksurukten halsızlıkten geri dalamadım
kalktım zor da olsa abdest aldm sıfa nıyetıne bı yasin okudum esım ıse gıderken anneme geldım yatıyorum sımdı![]()
sagol canım Allah razı olsun bizim de tahmını dogum tarıhımız 15temmuzdu bu zamana kadar ama bebişin bası 15-20 gundur doguma hazır sekılde oturmus kanala beklıyor o yuzden bız de devamlı tedırgınız ama gelen gıden yok.Uykucum dikkat et geçmiş olsun canım.
Rabbim kabul etsin şifa olsun inş. Sen sicakliyorsundur bilirim. Kızımı 15 temmuz da doğum yapmıştım alanyada düşün cayır cayır yanıyordu ortalık. Ayaklarım da ödemlar oluşmuştu. Mayalı hamur gibi şişmişti