• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hani benim buzdolabı bozulmuştu yaa kullanmıyorum içi boştu
eşim dün akşam tesadüfen buzluğu açtı
Allahım o nasıl bi koku
bildiğiniz leş kokuyo
hayvanı öldürmüşlerde sanki dolaba atıvermişler
cifle sildik kahve koydum karbonat koydum sabah baktık fayda etmemiş
napıcam ben bu dolabı yaaa :KK11::sinirli:
nasıl geçicek o koku

kızlar hani benim buzdolabı bozulmuştu yaa kullanmıyorum içi boştu
eşim dün akşam tesadüfen buzluğu açtı
Allahım o nasıl bi koku
bildiğiniz leş kokuyo
hayvanı öldürmüşlerde sanki dolaba atıvermişler
cifle sildik kahve koydum karbonat koydum sabah baktık fayda etmemiş
napıcam ben bu dolabı yaaa :KK11::sinirli:
nasıl geçicek o koku
Canım şu an kullanmiyorsan kapılarını açık bırakıp havalandir.
Birkaç paket vanilyayi bir tabağa döküp raflara koyabilirsin o da kokuyu çeker.

tesekkur ederım alyacımm bugun benim de tam 40haftam. cuma gunune kadar sancım gelmezse hastaneye yatırıp suni sanı verıcem dedı dr bakalım ck korkuyorum suniden ama Allah kerim vardır bunda da bı hayır :KK36: epıdurali de alabılmek için dogum acıklıgının neredeyse yarısı olması gerekıyor bakalm yasayıp gorecegız:anneadayı: darısı sana ve tüm ısteyenlere hayırlısıyla aklımdasın dua edıcem sana ınsAllah
Allah razı olsun canım bakalım hayırlı haber ben de veririm inş ;) korkma ama başaracaksın inanıyorum

Kronikuykucu Insallah bebegini en kolay en guzel sekilde saglikla kucagina alacaksin.
Sekerim00 buzdolabinin arka panelinde ince borular var onlara kadar acip icini bosaltmalisin. Bunun icin teknik forumlardan faydalanabilirsiniz. Siz ne kadar komur karbonat sirke vanilya kahve deneseniz de onlar hep icini temizler. Oysaki o borularin icine giden kokulu pis suyun bertaraf edilmesi lazim.

Kronikuykucu Insallah bebegini en kolay en guzel sekilde saglikla kucagina alacaksin.
Sekerim00 buzdolabinin arka panelinde ince borular var onlara kadar acip icini bosaltmalisin. Bunun icin teknik forumlardan faydalanabilirsiniz. Siz ne kadar komur karbonat sirke vanilya kahve deneseniz de onlar hep icini temizler. Oysaki o borularin icine giden kokulu pis suyun bertaraf edilmesi lazim.
ya adamlar yazmış öylede geçmezse buzdolabını değiştirmek gerekir diye :KK43::olamaz:
buna ne yüreğim ne bütçem dayanmaz çöker valla :skandal:

Merhaba arkadaşlar, ben meyraa :)

K kahvemsi mutluluk , eşinle alakalı tavrına hayran kaldım... bu devirde fedakar eş kalmadı, ilk düşüşte ilk darbe en sevdiğinden geliyor maalesef... çevremizde o kadar çok kötü örnek var ki... böyle iyi örneklere ihtiyacımız var, toplum olarak...Rabbim sayılarını / sayılarımızı arttırsın , ne diyeyim... :) amin...

Benim de bu ara bütçe planlaması yapmam lazım, acil olarak... bir kaç yıl önce İstanbul yakınlarından bir köyde arsa almıştık, dün ani bir kararla üzerine yazlık yapalım dedik... iki arkadaşız, iki ev yapılacak ve ilk yüklü ödemeyi benim yapmam icap ediyor :) şimdilik hesapta olmayan bir şeydi... bir yandan da çocuklar büyümeden lazım öyle bir yer vs vs... daha önce de bir iki yerde yazlık tarzı yapıldı ama arkadaşlara devrettik... doyumsuz, çabuk sıkılan bir yapım olunca 😬😅

Bayram sonrası da, geçen yıl gidip memnun kaldığımız, Gökçe’ada ya gideceğiz arkadaşlarla inşallah... umre öncesi memleketlere gidip büyükleri ziyaret ettiğimiz için, bayram sonrası denize kaçalım dedik :)

Merhaba arkadaşlar, ben meyraa :)

K kahvemsi mutluluk , eşinle alakalı tavrına hayran kaldım... bu devirde fedakar eş kalmadı, ilk düşüşte ilk darbe en sevdiğinden geliyor maalesef... çevremizde o kadar çok kötü örnek var ki... böyle iyi örneklere ihtiyacımız var, toplum olarak...Rabbim sayılarını / sayılarımızı arttırsın , ne diyeyim... :) amin...

Benim de bu ara bütçe planlaması yapmam lazım, acil olarak... bir kaç yıl önce İstanbul yakınlarından bir köyde arsa almıştık, dün ani bir kararla üzerine yazlık yapalım dedik... iki arkadaşız, iki ev yapılacak ve ilk yüklü ödemeyi benim yapmam icap ediyor :) şimdilik hesapta olmayan bir şeydi... bir yandan da çocuklar büyümeden lazım öyle bir yer vs vs... daha önce de bir iki yerde yazlık tarzı yapıldı ama arkadaşlara devrettik... doyumsuz, çabuk sıkılan bir yapım olunca 😬😅

Bayram sonrası da, geçen yıl gidip memnun kaldığımız, Gökçe’ada ya gideceğiz arkadaşlarla inşallah... umre öncesi memleketlere gidip büyükleri ziyaret ettiğimiz için, bayram sonrası denize kaçalım dedik :)
Canım hoşgeldin, özlettin kendini :KK200:

tesekkur ederım amin ınsAllah Allah cumlemızın yardımcısı olsun

defactoda hiç güzel şeyler olduğunu sanmazdım
dün bol beli lastikli tiril tiril bi alt aldım ama neyle kombinleyeceğimi bilmiyorum 30 tlydi lcwaikide benzeri 60 tl
bide tişört aldım evde giymelik 13 tl
kapalı pazar gibi bi yer var ordanda penye eşofman tarzı bişey 15 tl
zor gün param vardı 100 tl
altından girdim üstümden çıktım :D
cebimde kalan son 8 tlcimle bu haftayı selamlıyorum :D
ayın 19una kadar idare şart :D
nerede bu millet nerede bu devlet :D

Back
X