• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle dışarı çıktık, takı işini hallettik.
Ata altın 1720 TL, çeyrek altın 420 TL, 22 ayar gram altıni 240 TL den satıyor kuyumcu.
Ata altından bileklik yaptırdım, 1760 TL ödedik.
Bileziklere de baktım 4.800 TL geldi.
Düğüne kadar biriktirebilirim umarım
Biriktirirsin sen canım düğün için tarih belli mi biraz biraz arttırsın plan yapıp

Ben atayı 1745 ten aldım. Her ay böyle farklı fiyattan almak canımı çok sıkıyor. Bulunduğum yerde kuyumcular ağız birliği etmiş gibi 1 TL bile düşmüyorlar:kızgın:
Alınmış alınmıştır, aynı bolgedeki kuyumcular hep aynı fiyata satıyorlar.
Ben merkezi bir yerden aldım, cevredekilerin tabelalarda hep ayni rakam yaziyordu

Niyet edince rabbim bir kapı açar kulunu darda bırakmaz eşiniz saglığına bir an önce kavuşsunda öbürleri ödenir gider
Amin inşallah.
Çok çok daha zor günler atlattık, kurban olduğum Rabbim kimseye muhtac etmedi, hep bir kapı açtı.

Amin inşallah.
Çok çok daha zor günler atlattık, kurban olduğum Rabbim kimseye muhtac etmedi, hep bir kapı açtı.
Hastalık çok zor ama diyorum Rabbimin sevgili kuluyuz ki bu dünyada hem şükrümüzü sabrımızı arttırıyor hemde günahlarımızın dökülmesine vesile oluyor yar ve yardımcın olsun her daim rabbim eşin çok şanslı

karamelli_turta karamelli_turta bu ay benim birikimim 1 ata lira.stok listesi yaptım.3 tane 32 li
1 tane 8 li tuvalet kağıdı varken ben dayanamayıp a101 den 8 li selpak tuv.kağıt. almıştım.kendime çok kızdım ve söz verdim.stok diye elimde çokça olan şeylerden almayacağım.bu da bir saplantı galiba.sıvıyağ,şeker, salça almam lazım.

Selâm kızlar.
Bugün yine çalışanlarda ben vardim.
Yaziklarinizi okudum ama yazamadim.

sekerim00 sekerim00 umarım sorun çözülür kuzum.
K kahvemsi mutluluk cnm hayirli olsun takiyi almışsın;) düşünmeyeceksin bari aldim alacağım diye.
M Meyraa- meyraa hoşgeldin :)

Birikim yapan kızlar ekledim listeye,bereketli olsun:)

Selâm kızlar.
Bugün yine çalışanlarda ben vardim.
Yaziklarinizi okudum ama yazamadim.

sekerim00 sekerim00 umarım sorun çözülür kuzum.
K kahvemsi mutluluk cnm hayirli olsun takiyi almışsın:KK66: düşünmeyeceksin bari aldim alacağım diye.
M Meyraa- meyraa hoşgeldin :)

Birikim yapan kızlar ekledim listeye,bereketli olsun:)
Çok şükür aradan ve aklımızdan çıktı
Yalnız çok beğendim param olunca kendime de alacağım (sezercigin bayram günü şeker satarken birgün ben de yiyeceğim demesi gibi oldu ama anladiniz siz :))

Yalnız çok beğendim param olunca kendime de alacağım (sezercigin bayram günü şeker satarken birgün ben de yiyeceğim demesi gibi oldu ama anladiniz siz :))
Aynen canım.
Güle güle kullansin gelin hanim, gorumcesini unutmasin.
Sana da çok yakışır bende çok beğendim.

Akşam haberlerde oteller pahalı olduğu için Türkler çadır tatiline yöneldi diye haber var, eşim diyorki biz de eylülde kamp yapalım mı.
Her şeyimiz tamam bir kamp deneyimimiz eksik dedim.
Bayram için rezervasyonu yaptı, işyeri bu ay ödemede bonkor davrandı, birikmiş birkaç alacağı toptan yaptırmışlar. Biraz daha eski alacaklar var ama firmalardan yana sıkıntı var onlarda gelse süper olur.
Benim yılbaşına kadar kk ve ek hesabı kapatmam lazım. 23bin TL civarı yapıyor ikisi.
Bayram tatilinden sonra sağlık gideri hariç tam sıkı yönetime geçiyorum.

Aynen canım.
Güle güle kullansin gelin hanim, gorumcesini unutmasin.
Sana da çok yakışır bende çok beğendim.
Kolyeleri de vardı, çok şık duruyor.
Kız kardesim de kolyesini alacak.
Böylelikle hem takım olacak hem de bozdurma ihtimali daha düşük olur diye düşünüyoruz

Ay çok tatlısın, akşam akşam güldürdün beni... :)

En kısa zamanda yersin şekeri inşallah... ❤️

Akşam haberlerde oteller pahalı olduğu için Türkler çadır tatiline yöneldi diye haber var, eşim diyorki biz de eylülde kamp yapalım mı.
Her şeyimiz tamam bir kamp deneyimimiz eksik dedim.
Bayram için rezervasyonu yaptı, işyeri bu ay ödemede bonkor davrandı, birikmiş birkaç alacağı toptan yaptırmışlar. Biraz daha eski alacaklar var ama firmalardan yana sıkıntı var onlarda gelse süper olur.
Benim yılbaşına kadar kk ve ek hesabı kapatmam lazım. 23bin TL civarı yapıyor ikisi.
Bayram tatilinden sonra sağlık gideri hariç tam sıkı yönetime geçiyorum.
Haber doğru, örnek biz :))
Yeni kararlar yeni plânlar, olur canım yaparsın sen:)

Back
X