- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #38.501
Bende hiç sevmiyorum davetsiz misafiri.Ailem bile olsa Hiç sevmem davetsiz misafiri.
Kimseyede gitmem habersiz
Eğer halim yoksa kapı bile açmam zaten kimseye.
Annem sinir olur bu huyuma o evdeyse açar ama ben asla açmıyorum.
Acil bir şey olsa ararlar zaten bizimkiler, gerisi de çok önemli değil![]()
Kimseye de davetsiz gitmem.
Mutlaka ararım .
Canim çok bunalmışsın sen.Gunaydin
Size bi seyler anlatmak istiyorum
Ben cok zorlandim ikiz bebek sahibi olduktan sonra lohusaligim bebeklerin hastaligi sonra bebeklerin yeni 40i cikmisti babami kaybettim. Her seye mudahale eden bi kayinvalide ve gorumce hep basimdaydi. Annem babamin rahatsizligindan dolayi dogumuma bile gelemedi. Babami kaybedene kadar yanima gelemedi.
Zor psikolojik donemler gecirdim
O zamanlarda bana yapilan seyler ve oncesindekileri kafamdan atamiyorum
Surekli esimle tartisiyoruz gunasiri mutlaka bazen her gun
Aslinda esimi cok seviyorum ama surekli ailesini savundugu icin artik hem saygim kalmadi hem de aşkım. Zaten tum enerjimi bebeklere harciyorum. Biraz enerjim kalirsa onunla da esimle tartisiyorum aklimdan hic atamiyorum surekli aklimda hep ailesinin bana soyleidkleri yaptiklari. Ve bu insanlar ben evime gecince bana gelirler yeme icme sonra yatmaya gorumceme gecerler kisin mutlaka 2 ay falan birlikte oluruz. Esimden ayrilmayi dusundum cok defa ama seviyorum onu sadece ailesini bu kadar cok kayirmasi onlara soz soyletmemesi benim sinirkmi bozan. Ben ailemde herhangi bi eksiklik ya da aşirilik gorursem uyaririm. Ama o yapamiyor. O ablam ya da o annem bisey diyemem diyor. Sizce ne yapmaliyim. Cok bunaldim her seyden
Ikizlerle kolay değil anlayabiliyorum.
Başınız sagolsun.
Eşimi seviyorum diyorsun ama negatif bir enerji var sizde mutlaka aile danismanina gidin.
Biz geçen yil gitmiştik, çok faydalı oldu hem kendi adima tüm rollerim adına;annelik/eş/evlat/kendim için.
Mutlaka ayarlayin uzman desteği çok yol gösterici oluyor inan bana.
Hakkinizda hayırlısı olsun alya.Slm kızlar
Eşim işimden istifa etti ve kararlı. Zor bir süreç bizi bekliyor. Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız harcamaları kısacağız. Farklı bir deneyim olacak bizim için.