• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay gelsin karnıyarıklıkları kızarttıp mı koyuyorsun domateste uygun şimdi bailamak gerek
Teşekkür ederim, kizartip yağını suzduruyorum iyice
Domates alan coktuu pazarda. 2 TL kilosu
Bu sene menemenlik çok yapmayacağım 10 şişe geçen seneden var,
Sos ve doğrayıp dolaba atmalik yaparım

Teşekkür ederim, kizartip yağını suzduruyorum iyice
Domates alan coktuu pazarda. 2 TL kilosu
Bu sene menemenlik çok yapmayacağım 10 şişe geçen seneden var,
Sos ve doğrayıp dolaba atmalik yaparım
Teşekkür ederim valla domates fiyatları geçen yıl can yaktı bende en çok onu koymayı düşünüyorum senin stoklar bayagı sağlammış baksana yaz geldi halen varmış

Teşekkür ederim valla domates fiyatları geçen yıl can yaktı bende en çok onu koymayı düşünüyorum senin stoklar bayagı sağlammış baksana yaz geldi halen varmış
Geçen sene çok çok yaptık domatesi, 30 şişe menemen, derin dondurucunun bir rafı full domates, sos ve bütün olarak da buzdolabının dondurucusuna koymuştum.
Bu sene yine çokça yaparim, yemek olmayinca büyük kurtarıcı çünkü

Geçen sene çok çok yaptık domatesi, 30 şişe menemen, derin dondurucunun bir rafı full domates, sos ve bütün olarak da buzdolabının dondurucusuna koymuştum.
Bu sene yine çokça yaparim, yemek olmayinca büyük kurtarıcı çünkü
Inşallah geç kalmam bende menemen ve salça yapmam lağzım...siz böyle yazınca içim gidiyor

Merak ettigim bisey var altınları gr olarak hesapta mi tutuyorsunuz yoksa evdemi sakliyorsunuz?
Ben de almayı düşünüyorum ama bankadan alicam hesabımda kalsın daha güvenli olur gibime geliyor
Ben fiziki tercih ediyorum.
Ama altin hesabi kullanan arkadaşlar da var.

Çalışıyor musunuz, hedef varmi?

Ben fiziki tercih ediyorum.
Ama altin hesabi kullanan arkadaşlar da var.

Çalışıyor musunuz, hedef varmi?
Ben yeni evliyim şuan çalışmıyorum, eşimin borçlarını kapatmak için 120 gr bilezik bozdurdum geri alması koşuluyla tabi şimdi onun maaşından kapattigim krediye oduyormus gibi belli kısmını alıyorum fakat kararsizim şuan tl mevduat faizleri de yüksek acaba altın almasammi diyorum

Ben yeni evliyim şuan çalışmıyorum, eşimin borçlarını kapatmak için 120 gr bilezik bozdurdum geri alması koşuluyla tabi şimdi onun maaşından kapattigim krediye oduyormus gibi belli kısmını alıyorum fakat kararsizim şuan tl mevduat faizleri de yüksek acaba altın almasammi diyorum
Mutluluklar dilerim:)
Karşılıksız vermemiş olmani doğru buldum.
O rahatlığı vermemek gerek.
Ben şahsen altini tercih ediyordum,
Dolar euro tercih edenler de var.

Mutluluklar dilerim:)
Karşılıksız vermemiş olmani doğru buldum.
O rahatlığı vermemek gerek.
Ben şahsen altini tercih ediyordum,
Dolar euro tercih edenler de var.
Benim uzun yıllar çalışma yaşamım oldu kendime ait olan bir birikimimde var fakat bunlar düğünde bana takılan bileziklerden verdiklerim , 2 tane kredi kapattık eğer ödemeye kalksaydık hem maaş yetmeyecekti hemde 20 bin faiz ödemiş olacaktık zaten hazırda ödenen 2 tane daha kredi var malesef .Aslında düşününce altın mantıklı ihtiyaç anında para hemen kullanılıyor ama altın kolay kolay bozulmaz ben eşime para konusunda çok güvenmiyorum malesef şuan ödediğimiz iki krediyi nisanliykenbenden gizli çekmiş evleneli 1,5 ay oldu daha

Benim uzun yıllar çalışma yaşamım oldu kendime ait olan bir birikimimde var fakat bunlar düğünde bana takılan bileziklerden verdiklerim , 2 tane kredi kapattık eğer ödemeye kalksaydık hem maaş yetmeyecekti hemde 20 bin faiz ödemiş olacaktık zaten hazırda ödenen 2 tane daha kredi var malesef .Aslında düşününce altın mantıklı ihtiyaç anında para hemen kullanılıyor ama altın kolay kolay bozulmaz ben eşime para konusunda çok güvenmiyorum malesef şuan ödediğimiz iki krediyi nisanliykenbenden gizli çekmiş evleneli 1,5 ay oldu daha
Altin her sikistigimizda bozdurmaya kiyamadigimiz bir araç.
Birikim yapmış olman da iyi, onlari ayri tut helede para konusunda eşine çok da güvenmiyorsan.
Kredileri kapatmaya öncelik verin.
Rica ederim;)

Altin her sikistigimizda bozdurmaya kiyamadigimiz bir araç.
Birikim yapmış olman da iyi, onlari ayri tut helede para konusunda eşine çok da güvenmiyorsan.
Kredileri kapatmaya öncelik verin.
Rica ederim:KK66:
Ben şimdi ödenen kredilerde kapatırsam iyice rahatlar ve nasıl olsa destek oluyor diye bana güvenir tamam çalışıyor kazanıyor ben maaşından parayı da aldım bu ay bisey de demedi kendime ayrı bir bankadan hesap açıp oraya yatrdim ama ilerde tekrar istemeyeceginin garantisi yok o yüzden altın mantıklı geliyor bana .
Benim birikimimden haberi yok o ayrı bir bankada öğrenme sansida yok

Ben şimdi ödenen kredilerde kapatırsam iyice rahatlar ve nasıl olsa destek oluyor diye bana güvenir tamam çalışıyor kazanıyor ben maaşından parayı da aldım bu ay bisey de demedi kendime ayrı bir bankadan hesap açıp oraya yatrdim ama ilerde tekrar istemeyeceginin garantisi yok o yüzden altın mantıklı geliyor bana .
Benim birikimimden haberi yok o ayrı bir bankada öğrenme sansida yok
Bende güvenmiyorum eşime para konusunda.
Evin para yonetimi bende:))
2 ay önce evimizi aldik, ev kredisine girdik .

Kredileri aydan aya ödeyerek bitirin.
Ayirdiklarini da altin yap, ama evde saklama konusunda sıkıntı yoksa.

Bende güvenmiyorum eşime para konusunda.
Evin para yonetimi bende:))
2 ay önce evimizi aldik, ev kredisine girdik .

Kredileri aydan aya ödeyerek bitirin.
Ayirdiklarini da altin yap, ama evde saklama konusunda sıkıntı yoksa.
Evde pek guvenli bulmuyorum bankada saklamayi tercih ederim aile binasinda oturuyoruz binanın dış kapısını çok fazla açık bırakıyorlar hoşuma gitmiyor .. Eviniz hayırlı olsun güzel günlerde huzurla oturun . Ben önce bozdurduklarimj yerine koymayı hedefliyorum ayda 1500 2000 ne koyabilirsem o kârdır onları tamamladıktan sonrada çocuk filan olur belki bu kadar biriktiremeyiz

Evde pek guvenli bulmuyorum bankada saklamayi tercih ederim aile binasinda oturuyoruz binanın dış kapısını çok fazla açık bırakıyorlar hoşuma gitmiyor .. Eviniz hayırlı olsun güzel günlerde huzurla oturun . Ben önce bozdurduklarimj yerine koymayı hedefliyorum ayda 1500 2000 ne koyabilirsem o kârdır onları tamamladıktan sonrada çocuk filan olur belki bu kadar biriktiremeyiz
Banka kasasi evden daha güvenli.
Doğru yoldasin hadi bakalım:)
Teşekkür ederim, bizde böyleborca girmiş olduk.
Kaç yasindasin _Sitare_ _Sitare_

Back
X