• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy valla böyle ev alanları borç odeyenleri okudukça heyecanlanıyorum bizde çok istiyoruz kuzumu bu sene krese vericez nasipse bende çalışmaya baslarim hayirli bir iş bulursam tabi seneyede krediye girip ev alma niyetindeyiz..
Ama bu evlerin fiyatları hiç düşmüyor inşaat sektörü kötü durumda satış yok deniyor ama sürekli artıyor fiyatlar 2 günde bir bakıyorum fiyatlara yok düşüren görmedim henuz

benden önce bitireceksin sen :))
105 ay var benim :)
Sağol canım.
Bizim ev borcu ile ilgili ilk planimiz ara ödemeler yapabilmekti.
24 bin kadar kâr elde etmişiz.
Olan oldu artık bakalım yeteri kadar faize bulaştık, azaltmak istiyoruz.
Canım çok mutlu oldum çok iyi kat etmişsiniz 1 yılda kar.bir daha ara ödeme yapabiliyor musunuz sizin sabit ödemrli kredi miydi ve hangi bankaydı ne çok soru sormuşum😁

Kızlar sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var gecen aydan 2000tl vardı altın yüksek diye almamıştım hala düşmedi 3300de bu ay biriktirdim 1 gramda fiziki alıcam napıyım bekliyim mi harcarım diye korkuyorum alıyım 261 hep çok yüksek geliyor

aynen canım sağlık olsun, gerisi gelir
çok seviniyorum senin adına, insallah taşınana kadar epey hafifleyeceksin canım
Canım benim..inşallah..

Canım çok mutlu oldum çok iyi kat etmişsiniz 1 yılda kar.bir daha ara ödeme yapabiliyor musunuz sizin sabit ödemrli kredi miydi ve hangi bankaydı ne çok soru sormuşum😁
Istediğimiz zaman istedigimiz kadar ara ödeme yapabilme şansımiz varmış ,yeterki parayi getir :))
Sabit ödemeli, eşit taksitli, vakıfbank.

Canım benim..inşallah..

Istediğimiz zaman istedigimiz kadar ara ödeme yapabilme şansımiz varmış ,yeterki parayi getir :))
Sabit ödemeli, eşit taksitli, vakıfbank.
Oh valla çok sevindim inş böyle böyle faizden kurtulcaksınız ilk defa senden duydum olmayan evim için diyorum alırız sonra bireysel emekliliğimi bozarım ara ödeme olur hayaller kuruyorum eşimede vade süresini aynı derim o paralarda gene benim olur😁çok kötü biri olmaya başladım ben

Back
X