- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #39.021
Kayınpederle hiç bir zaman sorun yaşamadım benim sorunum kayınvalide kaynımın soruyla dolu bir yaşantısı var bıktım artık çocukların isteklerinden evlenmeden yapmış hala aynı eşim yok çocugum demeyi bilen yok 9 yasındaki çocuk mesaj atmış 400tlye kulaklık ihtiyacı varkış oyun konsolu için aşmıştır eminim eşte iş bitiyor kışın kayınpeder ameliyat oldu doğalgaz faturalarının çok geldiği zaman kayınvalidem bize 600tl gelmiş dedi kira alıyorlar 800 ondan odemiş vs anlattı neyse eşimin kredi kartı ile ödenmiş neden yalan söylüyorsunuz emekli maaşı var kira var kaynımın çocugunu özel derse gönderiyor eşim veriyor ama beni görünce çok seviyorum yüzüme bişey demez şen şakrak rabbime havale ediyorum eşim borçtan çıkmıyor nedeni bunlar artık yardımda etmiyorum enayi miyim ben aile olmayı kabullenemedi eşim en çok ona kızıyorumNe güzel şanslısın.
Benim kp bana kizim demez pek duymadım.
Hatta dün 25 tl doğalgaz faturası gelmiş onu söylüyor bana, çıkarıp verdim. Ayip gelir bana 5 10 lira hesabı anne babayla. Kendi evlatlariyla da öyle ama yalniz bana değil.
Kv ondan daha iyidir, sorunumuz yok.
Ikisi ile de arama mesafe koydum.
Ne kadar çok görüşme o kadar problem olacağını düşünerek.
Dediğim gibi selâm ve hoşçakalın sözlükleri benim kullandığım. Çok içli disliolup herşeyime karismalarina izin vermemek için.
Başta yaptım bende o hataları ama akıllandım.