• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez ben de yürüyüşe çıktım şimdi, duş aldım. Çok iyi hissediyorum :dua:

çok güzel bir duyguydu. inşallah sabah da çıkabilirim. erken kalkabilsem çok iyi olucak da.

oh sefasın olsun canım saglık suların olsun.
ya kızlar benim saclarım cok zor kuruyor ya dus alma sonrası pamukluk asaması ızdıraba dönüyor bana :KK70: (uzunken de kısaken de) gerci çok sükür sacım var kurutuyorum
bi kere böyle dertlenmıstım aman bea kurumuyor diye sonra bu tarz bıse okuyup etkılenmıstım.
çok sağol kronikcim.

Önümüzdeki hafta itibari ile ben de düzenli yürüyüşe başlarım, bu hafta serin ve kalabalık diye cikmadim

akşam üstü burası da soğudu, buna güvenerek az kişi olur diye çıktım. benim gibi yürüyen çok kişi vardı, profesyonel sporcular da vardı, bisiklet sürenler de vardı. aylak takımı çok azdı. hava güzelken çıkınca aylak takımı çok oluyor.
sabah, aylak takımı hiç olmuyor. en güzeli sabah çıkmak benim için.

çok güzel bir duyguydu. inşallah sabah da çıkabilirim. erken kalkabilsem çok iyi olucak da.

çok sağol kronikcim.

akşam üstü burası da soğudu, buna güvenerek az kişi olur diye çıktım. benim gibi yürüyen çok kişi vardı, profesyonel sporcular da vardı, bisiklet sürenler de vardı. aylak takımı çok azdı. hava güzelken çıkınca aylak takımı çok oluyor.
sabah, aylak takımı hiç olmuyor. en güzeli sabah çıkmak benim için.
Geçen bahar sabahları yürüyordum gerçekten boş insan yoktu, ben de sabah çıkarım haftaya gelir düşümü alır uyurum🤭

Geçen bahar sabahları yürüyordum gerçekten boş insan yoktu, ben de sabah çıkarım haftaya gelir düşümü alır uyurum🤭
kahvemsi aklıma ne geldi
esım sabahları 5-6 gibi yuruyuse gıdıyodu dogumdan önceki zamanlarda, ben de dıyodum ki dogsunda onu da koyarız pusete ben de gelirim.
ayyy nerdee sabaha kadar yüz kere kalk yat bide yürüyüse gitmekmi hayaller hayatlar olmustu :KK70: ne esım ne ben:KK48:

ay pamukluk demısken hamama gitmeyi nası ozledim ya mis gibi kaplıca suyu işte
benim tam pamuk oldugum an:KK70:
kayınvalıdemle saatlerce yıkanıyoruz:KK70:
Duşta sırtım kaşınınca hamaaam diye bağırdım :)) o kadar özledim ki..yılda 2 kez giderim, olan bütün masajları yaptırırım, küçük odaya çekilip pidemi, sodamı söylerim, ay çok özledim :KK76:

kahvemsi aklıma ne geldi
esım sabahları 5-6 gibi yuruyuse gıdıyodu dogumdan önceki zamanlarda, ben de dıyodum ki dogsunda onu da koyarız pusete ben de gelirim.
ayyy nerdee sabaha kadar yüz kere kalk yat bide yürüyüse gitmekmi hayaller hayatlar olmustu :KK70: ne esım ne ben:KK48:
Güzel hayalmis kronikcim 🤭

Duşta sırtım kaşınınca hamaaam diye bağırdım :)) o kadar özledim ki..yılda 2 kez giderim, olan bütün masajları yaptırırım, küçük odaya çekilip pidemi, sodamı söylerim, ay çok özledim :KK76:
Masaj sonrası ben de soda icerdim, nasıl içim yanardı
Ayyyy ne lüks yasiyormuşuz şimdiki halimize bakınca 🥺

Evde kaldığımız surede mutfak ve fatura dışında harcama yapmadık, tam zamanlı calisma başlayana kadar da böyle devam etmek niyetindeyim. Ama diğer ay kredi odemeleri başlayacak.
Bu yaz tatil zaten yok, pek biryere de cikmayiz o da bütçede farkeder.
Gelir kaybı benim neredeyse yarı yarıya bu dönemde, bu da çok etkiliyor haliyle. Birikime dokunmadan bu zamanı atlatmam lazım.
İşe başladıktan sonra da ek gelirim kademeli ödenecek, benim ongordugum 2021 başına kadar gelir durumum normale dönmeyecek. Yurtdışı çalıştığımız için benim durum biraz karanlık maalesef
Herşey düzelir inşallah yavaş yavaş maalesef yaşayıp gormemiz lazımmış bu durumlari.
Sabredeceğiz cnm herşey güzel olacak 🌹

Ne çok özlemişim annemi babami kardeşlerimi.
Neredeyse 3 ay olacak 1 hafta sonra görüşmedik.
Hiç ayrilasim gelmedi 😥
Ben de çok özledim 😭
Senin için çok sevindim canım, yasaklar kalksın ilk hafta bizimkileri çağırmak istiyorum ben de

Herşey düzelir inşallah yavaş yavaş maalesef yaşayıp gormemiz lazımmış bu durumlari.
Sabredeceğiz cnm herşey güzel olacak 🌹
İnşallah turtiş
Elimizden gelen birşey yok, öncesinde de mümkün mertebe tasarruf yapıyordum zaten daha iyi bir durumda karsilayamazdim bu süreci

Babacigim bana doğum günü harçlığı da verdi nasil duygulandim, o küçük kiz çocuğu turta gibi hissettim 😪
Büyüdüm bende ebeveyn oldum onlar gibi.
Of.
Rabbim eksikliklerini göstermesin.
Allah başımızdan eksik etmesin
Ne kadar buyusen de hep küçük turtişsin onlar için🥰

Back
X