• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah turtiş
Elimizden gelen birşey yok, öncesinde de mümkün mertebe tasarruf yapıyordum zaten daha iyi bir durumda karsilayamazdim bu süreci
O yüzden sıkma canını, elinden gelenin en iyi hâli ile karşıladın.
Kahvemsim iyikişu ev kredilerini yapılandırdik benim ödeme aylik 400 tl düşmüştü yapılandırma sonrası.

O yüzden sıkma canını, elinden gelenin en iyi hâli ile karşıladın.
Kahvemsim iyikişu ev kredilerini yapılandırdik benim ödeme aylik 400 tl düşmüştü yapılandırma sonrası.
İyiki yaptık iyiki
Şu an ihtiyaç kredileri 0,89a düşmüş, belki konut kredilerinde de bir yapilandirma gündeme gelir diye konuşuluyor forumlarda
Keşke olsa 🥰

Bizim okuldaki bir arkadaş hafta içi 2 gün kurs alıp asıl hafta sonuna kurs alıyordu
Asgari ücrete yakın ek ders alıyordu şimdi gitti ekderslerim gitti diye bizi güldürüyor 🤭
Canım o hafta sonu kursları çift ek ders branşlara... malesef bize tek ek ders veriliyor..Ama hakli yani bayağı kaybı vardir

Ne çok özlemişim annemi babami kardeşlerimi.
Neredeyse 3 ay olacak 1 hafta sonra,
görüşmemistik.
Hiç ayrilasim gelmedi 😥
Ben de üniversite ye başlayınca başladı ayrılık..Ve oyle devam etti.. yas ilerilerledikce daha da duygusal oluyorum anneme karşı.. Ben de ozledim

günaydınlarrr
sabah erkenden eşim uyandırdı. kendim kalkamazdım. çok iyi oldu. 6.45-7.45 arası yürüyüş tamam. sabah yürüyüşleri kesinlikle çok daha iyi, daha tenha. polis arabaları sürekli devriyede, maskesi olmayan bir kadını durdurdular, ne oldu bilmem.
eve geldim, duşumu aldım, kahvemi yaptım, mııııy kedi gibiyim şu an.

Back
X